125

Анонимен

преди 11 години

Интересно кои каза на Бареков

124

Анонимен

преди 11 години

Направете Сидеров премиер, шопов министър на Икономиката, Нотев на МВР и Стоичков на МВнР, другите по равно за ГЕРБ и БСП.ДПС аут ! -------------- То тогава и България е аут :)

123

Анонимен

преди 11 години

До Пич 161 Хич не влиза в законовото. Законовото "отгоре" е предадено на 8ми заедно с основното количество. За това има документи. Ако на 8ми не е предадено това което пише в документите - прокуратурата не носи вина, а някои ще отгръми най малкото за "документ с невярно съдържание"

122

Анонимен

преди 11 години

Пич, това с издънката дето собственика е свързан с ГЕРБ издава цялата същност на партия ГЕРБ. Сигурно няма печатница на БНБ, която може да изпълни поръчката, че и ще е по евтино, а там охраната е яка и съмнения за "тън-мън" и шменти капели няма да има! Но с цената на далаверката "наш човек да вземе парите"изтърваха сапуна...." А другите това и чакаха. И още нещо - без вътрешен човек - това няма как да стигне до ушите на партизанката Мая. Някои от ГЕРБ и то от върхушката ги предаде

121

Анонимен

преди 11 години

МИШКА ! НАЛИ И ТИ СИ ИЗБАРН ПО СЪЩИЯ НАЧИН СЪС СЪЩИТЕ БЮЛЕТИНИ !

120

Анонимен

преди 11 години

ДПС са лисици и лисунгери !Ако БСП трява де се подкрепи на балотаж от ДПС ,.....дали ДПС ще се отзове ?

119

Анонимен

преди 11 години

158Е,.....И ?И СъселЪТ е приятел с -----АЗИС-----!

118

Анонимен

преди 11 години

До 155Не ид*от Цацаров не еееее. Много добре е знаелче в печатницата ще го чака Бареков.

117

Анонимен

преди 11 години

ДА СИ ПРЕМЕРИМ ОТНОВО СИЛИТЕ НА БАЛОТАЖ:----ГЕРБ с/у БСП ----Какви ще бъдат отново резултатите : до сега е 7:0 за Боци ,следва ---8:0,9:0,10:0,........итака все на ---Н-У-Л-А!БСП/ДПС ,СА НАЙ-МРАЗЕНИТЕ в Бг .........,ЗАТОВА И ------САМИ-----,НЕ МОГАТ НИКОГА ДА ИМАТ МНОЗИНСТВО в Бг

116

Потния

преди 11 години

Певецът Веселин Маринов е човекът, който е "горещата връзка" между ГЕРБ и собственика на печатница "Мултипринт" Йордан Бончев, научи ПИК от граждани на Костинброд. Бончев бил личен приятел с Маринов от повече от десет години, като двамата се познавали покрай колежката на Веско - естрадната звезда Росица Кирилова.

115

Анонимен

преди 11 години

Тоя Цацаров ид*от лие кво? Предложил на президента да не се разгласява информацията след като я е получил от БСП и то от Мая Манолова. Да не говорим че всичко се подслушва в тая държава и навсякъде има къртици. Трябва да си голям и*иот за да не загрееш че щом Мая те праща в печатницата там ще те чака и тяхната телевизия.

114

Анонимен

преди 11 години

НОВИ ИЗБОРИ ТРЯБВА .ТОВА НЕ БЯХА ИЗБОРИ И ГЛАСУВАНЕ ,А ЦИРК ЗА ЗАБЛУДЕНИ НАИВНИЦИ .50% ГЛАСУВАЛИ ,ОТ КОИТО НИКОЙ НЕЗНАЕ КЪДЕ МУ Е ОТИШЪЛ ГЛАСЪТ .ДРУГИТЕ 50% НЕГЛАСУВАЛИ ЗАЩОТО НЯМА ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАТ.Е ТОВА АКО Е ИЗБОРИ И ГЛАСУВАНЕ ,ЗДРАВЕ МУ КАЖИ.

113

Анонимен

преди 11 години

До Пич - какво да ти кажа, само по себе си че намерили 350 000 бюлетини в повече, при условие че са поръчани и платени 8 млн, при под 7 млн избиратели не е кой знае какво. Без печати тези бюлетини са тоалетна хартия. но като прибавим че: 1 - Печатницата е на човек сол-та*ак на върхушката на управляващата партия 2 - че освен бюлетините в повече има поръчани и печати в повече 3 - че хартията за бюлетините е скъпа и набутване да напечаташ 10 палета в повече 4 - бракът е намерен отделно

112

БОЙКО БЮЛЕТИНАТА

преди 11 години

Стига бе стадо мое напечатах си малко за спомен от изборите не се сърдете , пошегувах се малко. Обичам ви ваш бивш и бъдещ премиер

111

24835

преди 11 години

Направете Сидеров премиер, шопов министър на Икономиката, Нотев на МВР и Стоичков на МВнР, другите по равно за ГЕРБ и БСП. ДПС аут !

110

Анонимен

преди 11 години

Да бе, да ме хванат и мен с 350 кила дрога - ами опитах се правя сметана на прах, ама това е брак! Как мислите ще мине ли? Или с 350 каланшника и аз само да смънкам - ама то няма патрони, не могат да убиват.... Кой и защо напечата и подготви 5% в повече бюлетини? Егаси фирмата, сигурно е правила промоция? Абе ако поръчате 800 кебапчета за банкет - дават ли ви 35 отгоре на същата цена, за добър ден?

109

До Прокурор Цацаров

преди 11 години

Господин Прокурор. Вие бяхте назначен със скандал. Беше Ви казано в очите че преигравате. БСП знаеше вашето слабо място и Ви пързулна най-безогледно. Вие се хванахте като малко хлапе. Помислете по въпроса и си подайте оставката. Справедливостта изисква Главен Прокурор да бъде човек който има качества за това.

108

Анонимен

преди 11 години

СПОКО ,ЩЕ ВИДИТЕ ИСТИНАТА СКОРО,ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО КАТО СЪДЪТ НЕ С Е ПРОИЗНЕСЕ

107

Коцко

преди 11 години

Само малоумнник можа да се върже на тази абсолютна пародия от страна на БСП.

106

Анонимен

преди 11 години

ЗНАЧИ МОЖЕМ ДА СИ КУПУВАМЕ ГЛАСОВЕ ,ЩОМ КАТО ТЕ ХВАНАТ И НЕ КАСИРАТ ИЗБОРИТЕ ЮРУШ НА МАСЛИНИТЕ