34

Анонимен

преди 11 години

Досега се е правел, че злоупотреби не съществуват и се чуди защо беше свален от власт, ами именно заради бездействието му в последните години.

33

Непознат

преди 11 години

Гаранция иска още един мандат

32

GERB

преди 11 години

EDIN 4ESTEN,DOBYR I SPRAVEDLIV 4OVEK

31

протестиращ

преди 11 години

Киро, какво направи с месните данъци, защо ги вдигна. И затова други са ти виновни. Аз не съм нито наркотрафикант, нито сутеньор, но излязох на протест против политиката на Общината и Общинския съвет. Ти обеща, че няма да вдигаш данъците и таксите, а ги вдигна. Ти и общинските съветници. Затова както ти си отиде, така и те да си ходят. Мразим ви. И администрацията, която ти ръководише и която е раздута и крумпирана да си ходи. И не ни плашете, че след вас ще настъпи потоп за варненци.

30

ВН

преди 11 години

А ЗА ИПЕРИЯТА НА ЗЛОТО -*** ,НИТО ДУМА В ОТКРОВЕНИЕТО НА Г-Н ЙОРДАНОВА!

29

Валери

преди 11 години

Мошенникът с това писмо прави самопризнания. Няма далавера която може да мине без участието на кмета. Той е главният отговорник за всичко случващо се в града и очаквам да бъде арестуван по най бързия начин.

28

Анонимен

преди 11 години

тоя първо го вкарайте в затвора пък след това да говори каквото иска

27

Анонимен

преди 11 години

Кире , тези писма ги пращай в прокуратурата , а не до медиите!Ама те е страх!Признай си!

26

jeronimo

преди 11 години

40-50 000 сутеньори и наркотрафиканти - ега си града !? Цялата световна мафия сбрана на едно място

25

Анонимен

преди 11 години

Ama za liderite na protesta si e prav !!

24

тя

преди 11 години

Знаел е за всички тези престъпления ,/а може и той да е учствал/ а си е траел. Сега изплю камъчето ,като видя дебелия край.

23

7

преди 11 години

Е за тва хората са на улицата .Аман от такива дето ни поробиха. И по турско нее било така.Гледаите филма и 4етете книгата . Капитан ПЕТКО ВОИВОДА

22

Анонимен

преди 11 години

До Аз ...ами ,не си луда ти, а ВСИЧКИ МАЙ СМЕ ЛУДИ......И АЗ ТАКА ГО РАЗБРАХ И ТО СИ Е ТАКА.Подменен вот има винаги.Изборите нищо не решават,поне не в този им познат на нас вид.

21

Анонимен

преди 11 години

Защо чак сега изказва официално тези "хранилки" "поилки"като че ли за бройлери.Той да не би да не се е облагодетелствал досега.

20

ДИМИТРОВ

преди 11 години

ЗАЩО НИКОГА НЕ ВЗЕМАМЕ ПОУКА ОТ ИСТОРИЯТА ? РЕВОЛЮЦИЯТА ВЪВ ФРАНЦИЯ ИЗВОЮВА ПРАВА ЗА НАСЕЛЕНИЕТО,СЛЕД ХИЛЯДИ ЖЕРТВИ,ВОЙНИ И МЪКИ ЗА НАРОДА, ТОВА КОЕТО КРАЛЯТ ИМ ГО ДАВАШЕ ДОБРОВОЛНО! СЪЩОТО СЕ ПОВТОРИ И В РУСИЯ, А СЕГА МОЖЕ ДА СТАНЕ И В БЪЛГАРИЯ! ОТ БЕЗЗАКОНИЕТО МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ САМО ОЛИГАРСИТЕ И МАФИОТИТЕ!

19

един

преди 11 години

Жалко, че в момента ни управлява един изключително достоен човек /Хр. Бозов/, който по стара българска традиция , ще бъде употребен, омаскарен и хвърлен на кучетата! А колкото до *** /без да ги защитавам!/, те ще продължат да си управляват града, защото си плащат добре и на местно и на централно ниво. И те нямат вина, че всички политици са си отворили г... за финикийски знаци! А специално Варна има традиции в това отношение - Хр.Контров, Я.Станев, Б.Гуцанов и т.н..А, да не забравя Марешки....

18

Аз

преди 11 години

Аз ли съм луда или този си признава, че е дошъл на власт с подменен вот ?

17

А сега

преди 11 години

Да видим дали има прокуратура в България , след като кмета си е признал от къде е крал най -много....

16

Анонимен

преди 11 години

Варна-голям град с големи кражби!Стария Несебър - малко градче със световно огромни кражби!У ду-***!

15

Анонимен

преди 11 години

стига с тия комунисти бе некадърницина калпава ракета космоса и кривкато не им раждат нищо свястно тъпите картуни току си търсят с някой да се оправдаватайде сиктир