157

Анонимен

преди 11 години

Граберката Соколова (Кокошкова, ако ме питате мен) да попита как се издържатези, които не са били 4 години депутати. А ако не й стигат парите, да поиска от Цеце и Боце, те знаят как се "правят" пари - с бухалка, лъжи, лобизъм, кражби и съсипване на една държава! Пък това, че основно грабаджии саж се набутали да искат помощи си е извън съмнение - няма по-долни и алчни *** от измекярите на Боце - Будата!

156

Анонимен

преди 11 години

До Мъка, мъка-а-а!Тези личности трябваше отдавна да са в затвора - там им е мястото.

155

Анонимен

преди 11 години

До ЛеонсиоДа ,но не и да им се плаща ,а те да плащат за държавна измяна.

154

Анонимен

преди 11 години

They Don't Care About Us!!!

153

ВАРНА

преди 11 години

Почти всички,да не кажа всички имат фирми на подставени лица.Ами те не стояха в парламента да свършат това за което ги е избрал народа , а си гледаха бизнес делата.

152

Анонимен

преди 11 години

Това е истински случай от преди десетина години. Срещат се двама стари приятели - единият в момента депутат, а друигитар вече пенсионер;- Как си? -пита депутата; - Е, добре съм горе-долу - казва пенсионера - Все пак имам пенсия,някак връзвам двата края. А ти как си? - Лошо, лошо -отговаря депуатата - Бях член на шест борда, но сега съм член само на три борда и доходите ми намаляха!Та така стоят нещата.

151

Анонимен

преди 11 години

А имам идея, нали са безработни и бедни, ами я колко много пустееща земя има по селата. Да хващат мотиките и право на нивата! И да садят картофи както ни посъветва вожда Винету!

150

Анонимен

преди 11 години

167,не ги жали.Те са си спестили от закуските.И от държавните субсидии,които са си гласували и никой от тях не се е възпротивил.Затова сега техният плач за нас е смешен плач.Аз не поизнавам народния представител от моя район за когото съм гласувал.Не е дшълк нито веднъж да поговори с хората,да попита за проблеми,абе дори физиономията да му видим.За какво тогава им се дават тези пари.И пита ли ги някой за какво ги харчат.ТОВА СА БЕЗОТЧЕТНИ 60 МИЛИОНА ЛЕВА ОТ НАШИЯ ДЖОБ.ВСЯКА ГОДИНА!!!

149

Анонимен

преди 11 години

Ние тук се майтапим, ама тези ни гледат сеира и отново ще се набутат в голямата сграда, където ще се "съединят", ще направят "силата" и пак ще ги хрантутим за това, че ни съсипват.

148

Анонимен

преди 11 години

То наистина си е трудно! Вземаш си спокойно 2-3000 лв месечно / повечето депутати за стоене на едно столче и натискане на едно копче, понякога две/ и изведнъж без предизвестие ти казват: "Толкоз!"Добре че са предвидили законно да се пишат безработни. Само че как ще я карат с тези 1200лв обезщетение? Без служебни коли, без безотчетни пари за представителни разходи, без сладки командировки до екзотични дестинации в приятна компания?

147

XXX

преди 11 години

КАКВО , ИСКАТ БОГАТСТВА КОЛКОТО НА ПРЕСТЪПНИЯ СИ БОС Б.Б. ЛИ? ОТКЪДЕ? ТА ТЕ ДООКРАДОХА ВСИЧКО!

146

Анонимен

преди 11 години

Сакън, братя, не се бутайте да ставате депутати! Вижте колко са зле, каква мизерия и глад ги очаква, когато народът викне: "Не ви щем!"

145

Алф

преди 11 години

Вайййй, къде съм се родило? Тук е някакъв зверилник; само съскане; хапане; плюене; ръфане? Май сите шефове са рептили? Защо ли? Един тук ги описа така: Страшно обичат парите; властта; да са център на вниманието; да заробват другите...Вайййй...отдавна депутатите министри...са ни раптили; вайййй; отивам на друга планета; бе кой ми сви кораба; кви са тия дето го режат и тварят на каляски? Вай и тия рептили? Ай; ай; да бегам пешааааа...

144

БоСимеонов

преди 11 години

Най-много се отвратих, когато разправяха, че не могат да се вдигнат доходите, защото сме в криза и как трябва да стискаме зъби и да вярваме, че Дянков си знае работата, а администрациите си раздадоха милиони бонуси...Е това беше бати подигравката с хората. И после като се разсмърдя работата...хъката мъката...ами ние ще ги върнем...Мама ви алчна!!!

143

Чудя се:

преди 11 години

Все пак депутат професия ли е? Това не е ли обществена длъжност и всеки който сам е решил да я упражнява би трябвало не само да няма право на обезщетение в края на мандата, но напротив- при влизането в парламента да представи банкова гаранция за целесъобразно и законосъобразно поведение.

142

Мъка, мъка-а-а!

преди 11 години

Много ми е жал! Плаче ми се, че Р.Овч., другия Румен и г-жа Масларова не ги искат в листите на БСП, пък те толкова направиха за добруването на другарите си! Жал ми е за депутатите, които от чист идеализъм се бяха захванали да оправят народните работи, а не от някакви користни сметки за дома, за семейството, пък сега трябва да живеят с някакви си 1200лв. Тези наши благодетели били 4 години 100% ангажирани и затова не успели нищичко да заделят от заплатите си за черни дни. И сега-глад!

141

Анонимен

преди 11 години

"Как човек, който е прекъснал работа, да издържи 2 месеца без заплата" Ах, недей, ще се разплача. Първо, всеки, който е избран за депутат, излиза в неплатен отпуск от местоработата си и след изтичане на мандата може да бъде възстановен обратно веднага. Ако след депутатстването е останал безработен, значи е бил безработен и преди това. Тогава да се оправя, никой не му е длъжен. И второ, освен депутатската си заплата, получаваха и безотчетни пари в плик за представителни разходи. Та хайде у лево..

140

Анонимен

преди 11 години

Двамата *** от ГЕРБ да не говорят простотии пред медиите. "Как човек който е прекъснал работа, да издържи 2 месеца без заплата". На този въпрос вместо да го задават сега, трябваше да отговорят в парламента. Колко стотици хиляди са безработните в БГ. Колко пъти по 2 месеца не вземаха заплати в "Горубсо" Мадан, ОЦК Кърджали, ВМЗ Сопот и къде ли още не. Да питат тези хора как оцеляват. Такава наглост и низост не съм и предполагал че ще доживея да видя.

139

Анонимен

преди 11 години

Нямате ли малко човещина и разбиране за горките депутати? Цв.Цв. трябва да плати данъци за 6 апартамента, да плати ток за 6 апартамента... Той е за окайване! Сигурно го пазят да не се скрие и да не си плати. Ето, такива патриоти като Цв. пълнят бюджета на българите с приноса си със своя "честен" труд.От това управление прозрях голямата истина-къде е организираната престъпност - това сме ние, българите и управлението наистина успя да ни унищожи! Ще си купи и нов мандат , за да ни довърши.

138

Анонимен

преди 11 години

Ботев и Левски се жертваха заради народа си.И народа им издигна паметници.Днес народа се жертва заради политиците(вече шеста жертва за 2 месеца).Ще издигнат ли политиците паметници на тези жертви,ще плтят ли поне погребенията,ще подпомогнат ли с нещо децата им?А дали е гузна съвестта им?Не знам.Знам само,че в душата ми се надига огромен гняв не само срещу наглостта и безочието на политиците,а и срещу нашето овчедушие и търпение,и наивност,че те ще се сетят за нас,освен преди избори.