130

?????

преди 11 години

Добре е как са го избрали 3 пъти не ми е ясно??

129

стършел

преди 11 години

Да се готви кметът на БУРГАС !!! Крадливата мома наедно с целия крадлив общински съвет -ВЪН !!! В затвора!!!

128

Анонимен

преди 11 години

Този от снимката трябваше с камъните да го изгоните Варненци! Да не казвам по-силни думи, безкрайно нагъл човек.

127

Анонимен

преди 11 години

Борисов ходи само преди месеци заедно с Киро във Варна и обясняваше как отново Станишев е виновен че му го откраднал на предишните избори иначе още тогава щял да бъде кмет от ГЕРБ??? И как обясняваше какви приятели са от 30 години??????? И колко дъбр кмет бил Киро и как Врана се развивал добре и т.н. НИЕ ПОМНИМ!

126

99

преди 11 години

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ГРУПИРОВКАТА МУЛТИГРУП.КАКТО И ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА СЪС СОБСТВЕНИК АХМЕД ДОГАН И ГЛАВЕН МЕНИДЖЪР ИВАН ПОРТНИХ ЛИДЕР НА ГЕРБ ВАРНА И ПЛЕМЕННИК НА ВЪЛЧАНОВ ОТ МУЛТИГРУП ! ЛИДЕРА НА ГЕРБ ВАРНА ИВАН ПОРТНИХ ИМА ЧИЧО ВЛАДИКА В МУЛТИГРУП !МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА !! УЖАС !!!

125

99

преди 11 години

ГРУПИРОВКАТА *** Е ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПАРЛАМЕНТА НА БЪЛГАРИЯ !!!СРАМ И УЖАС !НАИСТИНА МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА ! *** УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ СЛЕД СИК,ВИС И КРЪГОВЕ МОНТЕРЕЙ,БАНКЯ,ОЛИМП И ДРУГИ. ДЪРЖАВАТА Е РАЗДАДЕНА НА ГРУПИРОВКИ И КРЪГОВЕ ЗА ЖАЛОСТ! ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ С ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА И МУТРИТЕ!

124

Анонимен

преди 11 години

До Loxyми 70 000 души правят лесно връзката като гледат кои фирми вземат общинските поръчки, иначе че си *** *** си но не вярвам да си студент!

123

ИЗРОДИ НАГЛИ !!!

преди 11 години

" нямат нищо, нищичко, нито в чужбина, нито тук" - в Черната дупка, която изкопаха за 23 + 45 години вилнеене във властта ! Дори връзките на обувките не са негови, а те са на жена му, или тъща му, или на " бедната " му дъщеря в Швейцария, която издържа със стотици хиляди Евра откраднати най- безцеремонно от нас и нашите деца !!! НАРОДЕН СЪД за тези плазмодии !!!

122

Анонимен

преди 11 години

Ахахахаххаха и тоя ще се изкара жертва - като Боко...

121

Анонимен

преди 11 години

До ПанталеевЯ.. И летище София ли продадоха? И пак на ***? Че кога успяха?Какво друго разпродадоха в хаоса?Май и ЧЕЗ беше приготвена за ***...

120

Патриот

преди 11 години

Ей, лъжлив мишок!!! Късогледо човече, как определи 50 000 души, че са само 200 - 300...и спри с оправданията, че имотите са собственост на съпругата при заварено положение! Колкото до ***, всички знаят за какво иде реч...вкл. и западните ни партньори. *** ***!!!!

119

Анонимен

преди 11 години

не забравяйте, че всички виновни са невинни !

118

Loxy

преди 11 години

117 мога ли да те попитам как 70 000 души правят връзката между Киро и ***? Аз като *** студент не съм попадал на документ, на който да пише, че са заедно в кюпа. Как хората стигат до извода, че този и този и този работят заедно? Кое провокира такова мислене. Пише се, че той управлявал града 14 години, защото бил човек на ***. Добре, а Стефан Софиянски като управлява 10 години София на чия групировка беше човек? Интересно ми стана как ги звързвате, ще ми обясниш ли с две-три изречения?

117

Панталеев

преди 11 години

Всичките пушилки затъмниха информационно продажбата на "летище София" от кабинета в оставка на *** преди 5 дни! Даже и тук никой не написа и 2 реда по въпроса какво твори кабинета в оставка! Става въпрос за 160дка! Авиокомпания "Хемус Ер" е собственост ИЗЦЯЛО на *** и ако осъществява "съвместни проекти" с "Летище София" ЕАД май ще е пореден опит за приватизация под масата...В авиотехническата база на Хемус Ер се обслужваха самолетите ВАЕ 146(които вече почти разпродаде), но Boeing, Airbus просто не се побират в хангара,а и се обслужват,на много високо ниво в "Луфтханза Техник",в съседния ханга

116

big mama

преди 11 години

Мале-е-ей, тоз много лъже бе!

115

ПРотестиращ

преди 11 години

Приятели,българи, невиждате ли , че кръглите маси,които управляващите ни организиратса, за да намерят между нас БЪЛГАРСКИЯТ ГОРБАЧОВ ИЛИ НАЙ-МАЛКО ЕЛЦИН И В КРАЯ НА КРАИЩАТА ПРЕДЛАГАТ И ТАКИВА КАТО АНДРЕЙ ЛУКАНОВ,,,,АКУМИНЕ ИВАН

114

anonimna

преди 11 години

MNOGO STRANNO E DRUGOTO ,4EE IMA IMOTI V 4UJBINA I VSI4KI DETO GI LOVQT GI PREXVARLQT Q NA JENA Q NA DECA SAMO I SAMO DA NE IM GI PIPAT.MRASNICI

113

тъпа работа

преди 11 години

ТОЗИ Е ЗА ЗАТВОРА - КАК 200 ДО 300 ЧОВЕКА СА ВИКАЛИ ЗА ОСТАВКАТА. В НЕДЕЛЯ НА 3 МАРТ БЯХ ТОЧНО ПРЕД ОБЩИНАТА И ПРИСЪСТВАЩИТЕ БЯХА НАД 20 000 - 30 000 ХИЛЯДИ. СПОРЕД МЕН Е ЗБЪРКАЛ С НУЛИТЕ, КАКТО Е СБЪРКАНО ВСИЧКО В НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ.

112

Анонимен

преди 11 години

Kирил Йорданов стана жертва на мястото на Буда.ГЕРБ така извъртяха потеста и подклаждаха да се вика срещу кмета за да не викат срещу него. Брей тоя кмет май командваше ЕРПБойко не се крий в болницата следващия си ти.

111

Анонимен

преди 11 години

Киро, не може 70 000 човека да ти скандират името заедно с това на *** и ти да нямаш връзка с групировката.