43

Анонимен

преди 11 години

Българинът е толкова изпростял масово, че нямам думи. Сто пъти го писах във форума и пак ще го напипа. Това момче, както и всички, които се самоубиват страдат от шизофрения и от тежка депресия. Това са хора с психични проблеми, които водят до такава автоагресия. Те не протестират срещу каквото и да е било, но самоубийствата им в повечето случаи са показни. Точно като тези, които се хвърлят от сградите пред очите на обществото. А простият българин, дори и това политизира. Думи няма просто!

42

Непознат

преди 11 години

Жал ми е за близките му, но за този *** не и какво стана като се самозапали оправи държавата.Който и да дойде на власт ,МОЛЯ нека да прибере психично болните от улиците.В противен случай протести винаги ще има

41

Анонимен

преди 11 години

самоубийците не се опяват този свещенник да си търси друга работа вече или у варна си имате друга религия друг патриарх

40

Анонимен

преди 11 години

Името на Пламен Горанов ще остане в историята.Той олицетворява подвига.Безсмислен или не,ще покаже времето.Ние ,неговите съвременници трябва да отдадем почит.

39

Dani

преди 11 години

Kolko maloumen trqbva da si, 4e da se samoubie6 poradi ... dali i toi znae kakva e pri4inata mu to4no. 4ovek bez akul, na koito ne mu puka za semeistvoto i blizkite mu. Sus ili bez nego vse tazi, darjavata e vse o6te e v do bolka poznatoto i kriti4no sustoqnie.

38

33 до 41

преди 11 години

Приятелю, един смел и независим човек щеше да се реши на съвсем друга потъпка. Щеше да се бори до край с тиранията и в краен случай със сила да извоюва това, което заслужават той и неговите близки. За постъпката на това момче се изисква изключителна лабилност и както казах вече според мен - егоизъм.

37

До 41

преди 11 години

Пожелавам ти твоите роднини и познати да не бъдат чак толкова независимиси и смели.

36

Plamen Stoyanov

преди 11 години

Постъпката на този "герой" си е чиста проба тероризъм!Ами ако беше полял с бензин и запалил пазача дето е тръгнал да го спасява, щото не е доволен от системата, тогава пак ли щеше да е герой ???

35

33

преди 11 години

Истината е, че постъпката на Пламен е по-скоро егоистична...Той се отървава от проблемите си, но дали е помислил какво трябва да понесат неговите близки и приятели след това негово действие. Животът им няма да стане по-лек, напротив ще живеят с угризения дали не са могли да предотвратят зловещата постъпка на това момче. Не смятам, че трябваше чак национален траур да се обявява. Постъпката му е необмислена и ненужна. Не за обществото, а за самия него. По-ценен щеше да е сред нас, а не сега.

34

35

преди 11 години

Така е, а освен инстинкт човек има и отговорности към родители, близки, семейство. Горко им на тия хора, с тая постъпка им е съсипал живота.

33

Разумен

преди 11 години

Тоя от Раднево дето се запали, ако умре пак ли ще има национален траур ?Ами другите знайни и незнайни дето се самоубиват ? То всеки ден в БГ е национален траур.Аман от изкуфели, необмислени решения.

32

Трябва

преди 11 години

Повече *** да се самозапалят и саможертват за свободата и тя ще дойде за нас обикновените граждани. Нали *** винаги се борите за народа!?

31

Plamen Stoyanov

преди 11 години

И как така изкараха някаква откачалка национален геройНе мога да приема че тоя човек е бил нормален. Никое нормално същество не би направило такова нещо. Това са вродени инстинкти.На някой хора съвсем им тинясъха мозъците....

30

До 5

преди 11 години

Ти се научи да пишеш първо, тогава съди.

29

Анонимен

преди 11 години

Как не ви е срам и тука да политиканствате бе, ***! Пламене, мир на праха ти, но не трябваше да си похабяваш живота заради шепа политици! Трябваше да се бориш със зъби и нокти за себе си и семейството си. Не мога да разбера твоя вид протест, но не съм ти бил в мислите за да те съдя. Почивай в мир.

28

Архангел Михаил

преди 11 години

Самоубийтвата не се опяват !!! Ало, клира....духовенството ?! В час ли сте ?!

27

някой

преди 11 години

Опело на самоубиец, който след това ще бъде кремиран! Нямам думи! След кощунственото приемане на поздравления от новия патриарх в олтара на "Св. Александър Невски" сега и това. Какво ли още има да видим?

26

Анонимен

преди 11 години

Бойко,Бойко...виж докъде ни докара!

25

osata

преди 11 години

Защо се възмущавате от църковните дела? След като новоизбраният ни патриарх посети първо Б.Б. в болницата, защо да няма опело на Пламен без значение как е напуснал този свят? След като митрополити се возят в скъпи коли, а няма пари за поддържане на църквите ни? След като свещите в църквите ни не са от восък, а от парафин? След като църковните служители не могат да бъдат наречени божии служители, а се поддават на всички светски съблазни?У нас нищо не е истинско, а грозна имитация и пародия.

24

Неразбиращ

преди 11 години

При самоубийство нали уж не ги опяват в църква ???