414

за 516

преди 11 години

Калинката с фалшивата диплома я НАЧНАЧИХА по съселово времеа ГЕРБ я УВОЛНИ, юродивий :)) заради ФАЛШИВАТА диплома....колко трябва да си *** за да си бесепарец :Р

413

Бате ви боко

преди 11 години

какво изкате бре.ТОВА МИ Е ТЕШКАТА АРТИЛЕЛИЯ БРЕ .

412

Ruja

преди 11 години

Вече се смея само през сълзи! "Иванова призна за грешката, която била на юристите й, и увери, че тази възможност вече е премахната от снощи. Тя не знаела за проблема, докато не видяла медийните публикации, че от юли 2012 г. рекламата и продажбата на цигари онлайн е забранена." Хора, този човек има 20 дни кредит на доверие от Слънцето, за да реши проблемите, изкарали хиляди хора на улицата!!!!!!!!!!!! Драйфане върху помията на управлващите му е майката!

411

Анонимен

преди 11 години

Баба Юлка да не е продавала от Боковите цигари, които незаконно е произвеждал през СВЕТЛИЯ си мутренски период?Тя не "знаела", че е противозаконно това, което прави?! Ами питай Цеко бе, жена, той е велик юрист! Недоразумения нещастни! Всички сте като Буда - лъжци, наглеци и самовлюбени ***!

410

Анонимен

преди 11 години

Новата шефка на ДКЕВР продавала незаконно цигари...Тя най-вероятно е ДИЛЪР на КОНТРАБАНДНИТЕ ЦИГАРИ на примиера (АГЕНТ БУДА) за БГ. .....BTW интересно ми е , колко НЕЛЕГАЛНИ ФАБРИКИ за ЦИГАРИ , АНФЕТАМИНИ, има АГЕНТ БУДА .

409

666! СУПЕР.

преди 11 години

Юлиана Иванова. МЕРСИ.

408

Коко

преди 11 години

ГЕРБ = КАЛИНКА

407

мижо

преди 11 години

Всички,които са предлагани за висши държавни постове,са корумпирани и мафиоти,нагли крадци и се оправдават,че не знаели закона или пък били спали тогава!Като са неуки и невежи,що се бутат във властта? Ама пусти кокал оставя ли се от тия наглости!

406

Анонимен

преди 11 години

Прочетете блога-,,Цените на тока,пречка пред чуждите инвестиции...''Ето за какво става въпрос...Не са виновни дружествата,а тези които са писали законите.Най-скъпия индустриален ток в света?Лобита?Ужас.

405

С НАМИ БОГ

преди 11 години

г-нЦАЦАРОВНЕЗНАНИЕТО НА ЗАКОНА НЕ ОНЕВИНЯВА ВИНОВНИЯКАЗАХТЕ,ЧЕ ВИ ТРЯБВАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТАКАКВО ПО-ГОЛЯМО ДОКАЗАТЕЛСТВО ОТ САМОПРИЗНАНИЕТО ЛИЧНО ОТ ПЛЕМЕНИЦАТА НА др.ШУШУЛОВ-ОБЯСНЕНИЕТО,ЧЕ НЕ ЗНАЕЛА И СМЕХОТВОРНО,А НА ДОБРЕВЧО,ЧЕ ОТ 1 СЕДМИЦА ФИРМАТА Е ПРЕХВЪРЛЕНА НА СИНЪТ И Е ВЪРХЪТ НА НАГЛОСТТАШЕСТ МЕСЕЦА ФИРМАТА ПОД НЕЙНО УПРАВЛЕНИЕ Е НАРУШАВАЛА НАГЛО ЗАКОНАВ МИРОВЯНЕ ЗА 3 ПАКЕТА ПРЕБИХТЕ СЕМЕЙСТВОТО И ПОТРОШИХТЕ КЪЩАТАТОВА НЕ Е ДВОЕН А ПЕТОРЕН АРШИНА ЛИНЧА ДПС STYLE?

404

ТИКВЕНИК С ЛУК

преди 11 години

А цигарите с бандерол ли са или от "герберските"/***. В конституцията пише че незнанието на законите не е оправдание за извършеното престъпление, но герберестите и Конституцията не са чели - по принцип те са неграмотни мутри.

403

Триколор

преди 11 години

Що ли не ме изненадва поредният избраник на Борисов? И какво от това, че Юлиана Иванова му се извинила? Осъзнават се, като ги хванат на тясно, иначе си разиграват кончето преко всякакви правила и закони тоя, крайно време му е! Не стига, че той самият не може, ами и качествен екип не може да си подбере некадърника баста!

402

Анонимен

преди 11 години

Предиизвестно време арестуваха цяло семейство за 5 броя цигари без бандерол.А днес далаверите са вече държавна политика.

401

Валентинчо

преди 11 години

Не знам защо не виждам медиите да споменават, че въпросната Юлиана е племенница на Шушулов

400

Перо

преди 11 години

След 14-тото правителство,приятелю,такова е пророчеството на Слава Севрюкова.И ще излезе права,българина се събужда въпреки заплахите и ножа във Варна.

399

Анонимен

преди 11 години

ВАРНА-столицата на България.Протестите в морската столица продължават.

398

перо

преди 11 години

Рази е читав човек и поздравления за нейното назначаване.Надявам се и вярвам , че ще реши и проблемите с Роплофикация, ще разгони *** около нея и малко ще живнем.Писах ви , пиша ви и пак ще ви пиша.Жена ще оправи България.

397

Анонимен

преди 11 години

Браос гърбави. Нали за постъпване в гърбавата партия и назначение на голям пост, изключителното условие е да си извършил достатъчно на брой престъпления.Да ва открехна ли на една тайна : който е престъпник и има данни за това където си требе се контролира много лесно. Ама шъъъът - никой да не чуе.

396

марко-1

преди 11 години

Хей, българи, какво става в държавата ни! До там ли опряхме: търговци-***, милиционери-физкултурници, борчета-охранители, пишман адвокати, тарикати нотариуси, калинки парашутисти..."и вся останлая ***", да ни управляват! Свършиха ли се мъдрите, образованите, опитните, богатите духовно и материално хора, да поемат кормилото? Как така, уж успешни бизнесмени, "зарязаха" доходния си бизнес за да седнат на бюро и да са на държавната ясла. То какво се оказа, по голям бизнесмен от държавата няма

395

Анонимен

преди 11 години

питай ме тая колко ще гледа интересите държавата , щом не спазва законите в държавата.