16

Анонимен

преди 11 години

14 за разлика от теб не седя и не чакам а работя по въпроса , това с кесене и чакане става.

15

Анонимен

преди 11 години

Само давате храна за коментар на страхливци тип "бг-мама", които не правят разлика между атомен реактор и атомна бомба. Първото е създадено за производство на електричество и съвсем естествено е подчинено на тази си функция, запомнете го! Създадено е да произвежда, не да гърми!

14

До 13

преди 11 години

То тва е за такива кат тебе - верващи. Чекай до 2030 и съ надявай.

13

До 12 шок.Милка хаха

преди 11 години

До 2030 г. Европа може да произвежда до 40% от необходимата ѝ енергия от възобновяеми източници, използвайки с 38% по-малко енергия спрямо 2005 г. и намалявайки емисиите парникови газове с 50% спрямо 1990 г., става ясно от нов доклад на Световния фонд за дивата природа (World Wildlife Fund - WWF), цитиран от изданието EurActiv.Достигането на тези нива ще изведе Европейския съюз на пътя за изграждане на система за 100% произведена енергия от възобновяеми източници най-късно до 2050 г., се посочва от доклада "Re-energising Europe", подготвен за фонда от консултантската компания Eco

12

Анонимен

преди 11 години

Да нема мобилизация на противниците на атомна енергия ? Затва ли е тоя матрял. Понеже иначе аварията е в машинното отделение, а не в реактора. А ? Подскачайте си. Ядрената енергия е чиста и може да стане още по-чиста с развитие на технологиите. И по-безопасна. За разлика от грамадните ресурси нужни за ВЕЦ, ТЕЦ и "Зелена" енергия, променящи екосистеми.Малко мисълта ви куца. Понеже сигурно е платена.И между другото трее изгасим Слънцето щото е ядрен реактор.

11

Z

преди 11 години

To i 86 godina si be6e normalna.I poradi tazi pri4ina,togava6nite upravlyava6ti si pori4vaha hrana,mlyako i voda ot yujna amerika i afrika.V si6toto tova vreme byah na voenna 6kola v Batak,i na edin moy siu4enik maykata"biv6a laborantka"kaza 4e aparatite sa pokazali maksimuma...

10

Анонимен

преди 11 години

ти не правиш разлика между графит и уран нали

9

Анонимен

преди 11 години

6 смотльо и след края на жалкия ти живот както и моя и след като си отидат и децата и внуците ни , пак ще трепват наследниците ни когато се спомене Чернобил па макар и кьорфишек да е , защото ада там ще си е същия , това не може да разбере тъпата ти тиква.

8

До 7

преди 11 години

Да те хамериканцките бомби с обеднен уран са едни човеколюбиви и чисти бомби. Те не тровят никой и нищо. И даже не убиват абсолютно никой. Подскачай от бяс. Харесва ми.

7

Анонимен

преди 11 години

3 *** и той да се изкаже , както винаги неподготвен.

6

Анонимен

преди 11 години

Разтрепераааме са наташке. И ся кво ? Намале ли радиационната обстановка след кат се натреперааме. Може би требе да идем да гътнем Козлодуя... А ?

5

Анонимен

преди 11 години

2 Тя е несравнима с вашата , защото моята е изкуствена парадираща докато вашата си е естествена цървулска

4

наташка

преди 11 години

Май простотията е при теб, драги ми Анонимен2. То вие умеете ли да трепвате? Затова се иска сърце, а не безочие, дебелоочие ....

3

Анонимен

преди 11 години

Друго си е чичо Сам да посипе половината Балкани - бивша съседна Югославия, със обеднен уран ...

2

Анонимен

преди 11 години

Трепнахме...от простотията ти.

1

Анонимен

преди 11 години

Малко не трепнахте ли поне като чухте новината а, червени ***