171

Bob

преди 11 години

Даваш ли си сметка, колко сме пушачите... Даваш ли си сметка, как ще се изпари тая мутренска измишльотина герб?Изборите наближават.

170

Bob

преди 11 години

Ти да видиш на изборите, каква случка ви чака, гербави.

169

новина

преди 11 години

Всички социалисти станали пушачи.

168

hunter

преди 11 години

Сигурен съм, че ако забранят храненето на обществени места, ще има по-малко недоволни. Това е все едно да убеждаваш наркоман на метадонова програма, колко е хубаво да я спре. Знам, че форумните таласъми сега ще нацъкат минуси... Затова всичко става със забрани, а не на добра воля... нея, ако я е имало сега нямаше да има нужда от закон..

167

Анонимен

преди 11 години

a zatova li tolkova zavedeniq zatvoriha i o6te tolkova sa pred ***?

166

Справки_13

преди 11 години

До Анонимен - 154Пич, ако само това не си срещал, с мед да те намажа... Но! Подозирам, че и други неща, не си срещал, а те са съществени!

165

Bob

преди 11 години

Провалиха на Койна Русева спектакъла - някава гнусна бабиера, понеже Койна пушела цигара на сцената, и така и е по сценарий, взела шлюхата, че и се равикала, насред представлението... Вие дори не знаете, колко сте обезумяли и колко сте долни.

164

Анонимен

преди 11 години

Интересно ми е кой ви налага тази мода, тези на които клиниките за пластична хирургия изхвърлят 163 тона човешка мазнина от липоксукция седмично.

163

Анонимен

преди 11 години

Що се пените толкова , всеки вече може да се подпише за референдум. A ноември ще може и да гласува по този въпрос и също да избере кой да го ограничава занапред.

162

Bob

преди 11 години

167 АнтиКаруцарДа ви мразя- не ви мразя, презрението е достатъчно, нямам време да мразя някакви анонимници.Ама вас ви мразят дъртите Икаруси, вонята и смога, които, без да се противите- дишате с наслада. Направете едно шествие срещу замърсения въздух и околна среда... Хем не ходите в заведения, хем налагате рестрикции, рядко противни същества сте.

161

Анонимен

преди 11 години

Интересно ми е как мирише един 25 годишен изрусен гей.

160

hunter

преди 11 години

до 154: Аз пък срещам и пушачи, които миришат на изсушени конски ***. Тия дето миришат на пор са над 45-50 годишни с дълъг стаж на комини.

159

Bob

преди 11 години

Аз пуша лула и пури, и не съм ***, нито неграмотен ***. Не съм и беден. Желая да си имам територия, на която да се наслаждавам на хубав тютюн, и качествени напитки. Още веднъж, повтарям на празните глави- аз не искам да ви ходя във вашите заведения, и да ви пуша на главите. Аз искам да посещавам само заведение, в което е позволено да се пуши. Толкова ли сте ***, мамка му...

158

до 181

преди 11 години

Може и така да е, мисля че са мазохисти. Щом траят такава *** да ни управлява и да измислят законите. Факт е обаче че нещо с прираста не е наред, днес е модно мъжете да носят обици, да си бръснат гърдите, задниците, мишниците и въобше където са окосмени, да си скъбят веждите. Да имат женски гласчета и да пият ликьорчета.

157

До 180

преди 11 години

Май според твоите сметки излиза, че 90% са *** ...Прочети внимателно статията и ще се убедиш, че съм прав.

156

До 179

преди 11 години

Ими според твоите сметки излиза че 90% от населението на България пуши. Останалите 10% са именно богаташите,най- образованите и олигарсите.

155

Анонимен

преди 11 години

Май няма как да напишат в това изследване, че най-вече пушат ***, ***, най-бедните и най-нискообразованите, а най-малко пъшат българите с природно-нормална сексуална ориентация, най-заможните и най-високообразованите

154

Анонимен

преди 11 години

Там където работя сме много хора - стотици и хората са всякакви. Пушачите са една банда от около 30-40 човека и всеки ги знае, защото миришат. В моята група сме 15 човека и пуши само един. Не ми се вярва *** да са станали толкова много, че непушачите да са само 58%.

153

Bob

преди 11 години

Цигари във всеки магазин продават ли се- продават се.Държавата дотира ли тютюнопроизводителите?`айде, като сте толкоз по забраните- забранете тютюнопроизводството и продажбата на цигари.Ама действайте по- бързо, че избори идат. И ме сърби ръката , да пусна бюлетина, на която не пише Герб...

152

Анонимен

преди 11 години

Къф прираст бре, те половината непушачи са интелигентни гейове, другата половина са дръти .