60

Анонимен

преди 11 години

Какви са тези комисии дето ще проверяват?! Това е поредната пародия и прах в очите на простолюдеито. Тука трябва да се занимава прокуратурата! Всичко си върви по "българско" има далавери комисии ще проверяват!Не комисии, защото те са порочността на прехода! Изложихте се тотално Гербаджии! За това на изборите ще ви ритнем задниците, защот сте поредните лъжци! Това не ме учудва, защото всичко в БГ е гемео на БКП!

59

дивия изток

преди 11 години

В Янето ми надеждата само той е достатъчно луд да изнесе цялата информация за всички далавери от 2001г до сега.Другите са клакьори и пригласят на олигарсите.Ще видим всички гнусни сделки между братко и батко за гошко_убавеца и за серГей станишеви иде реч 707дка защитена площ застроена под вещото р-во на баткото...ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ МРАЗИ БКП_БСП!!!

58

г

преди 11 години

...И ***, ай стига минуси де! Дайте го малко по-конструктивно!

57

Анонимен

преди 11 години

Скандала с дюните е огромен, сега се чудят как да се измъкнат. И едните, и другите.

56

г

преди 11 години

Да си спретнеме една комисийка до изборите пък после ще му мислиме! Борисов, стига простотий, променяйте данъчното законодателство, че иде Видов ден! Предовери се на Дянков, а това може да е фатално за държавата! С тоя плосък данък и с още по-плоските обяснения за него хазна не се пълни! Какви са тия пасивни 70 милярда лв. по банките, а 65% от населението под чертата и 450 000 официално безработни?! Нещо не се връзва!

55

!!!!

преди 11 години

Яне е един СМЕЛ МЪЖ ....ТОЙ ПЪРВИ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ВСЕМОГЪЩАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ И ДОРИ ТОВА Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ДА ВЛЕЗЕ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ,,,жалко ,че мнозина не разбират това ,,, !!!!Помислете си ....ПРЕДИ ДА ПЛЮЕТЕ,,,, !!!

54

ей

преди 11 години

бре, днес в булсаткома с бухалки, ония ден бий недоволните срещу босфор тв на орлов мост... Съвсем я окепазихте тая държава!

53

Анонимен

преди 11 години

Яне е по-добър и от жена....

52

Анонимен

преди 11 години

Какво против правилата на сайта е това?""Другари,ние прекалихме с генното политическо инженерство!Другари..."Чии са тези думи и за кого се отнасят?"В ютуб го има целият клип,поне него не са го цензурирали,все още!

51

до модератора

преди 11 години

Моля да ми кажете в този пост кое е против правилата на сайта?Янето пак се пеняви, но така ще го прекарат за изборите, че от сега да си съчинява текста на другата песен дето ще я запее тогава.

50

ined

преди 11 години

"Опитното" Яне как няма да се самосезира като за участие в комисия се плаща допълнително.Подчертавам За участие, не за свършена работа.

49

Ангел

преди 11 години

Още две атомни електроцентрали трябва да се построят в България. Това е ангажимент, който страната ни трябва да поеме като част от мерките срещу глобалното затопляне. Условието е записано в рамково споразумение, за което ООН препоръчва да се приеме като национална стратегия на всяка една от страните, членуващи в организацията.Индия вече се съобрази с това изискване, останалите страни обаче изостават след инцидента в японската АЕЦ Фукушима. Това каза шефът на Интертек Муди за България Иван Савов, съобщава Стандарт.Според доклад на Световната атомна асоциация до 2030 г. трябва да се построят поне 559 АЕЦ в целия свят, които да заменят ТЕЦ-овете. Програма максимум за защита на климата обаче е бройката да достигне 1089.Целта е с атомна енергия да се компенсира голямото количество вредни емисии, които бълват централите на въглища, обясни Савов. - Очаква се новоизградените АЕЦ да са различни от досегашните. При тях ще се залага на изключително високи нива на сигурност, които да издържат на все по-зачестяващите природни катаклизми като земетресения, разрушителни бури и други. В същото време новите АЕЦ ще са с по-малка мощност от строените досега.Според стратегията на ООН всички държави трябва да въведат правилата за енергийна ефективност, като по този начин консумацията на енергия ще се намали с 30%.

48

A1

преди 11 години

"Другари,ние прекалихме с генното политическо инженерство!Другари..."Чии са тези думи и за кого се отнасят?Жокер-на конгрес на една дълголетна партия са произнесени.

47

Иван Костов

преди 11 години

Еи че злобен народ беееее. Момчето се самосезира за доброто на страната а веднага го оплюха. Какъв че що е всички си мислим че знаем, ама нека поне едно добро дело да завърши. Нали за това е там личицето. Нали за това му се плаща?

46

Анонимен

преди 11 години

Интересно каде е тая новина-сензация за тв+ да взема аз ли да я напиша??

45

Я ОТ КЪДЕ СЕ ПОЯВИ

преди 11 години

Янето пак се пеняви, но така ще го прекарат за изборите, че от сега да си съчинява текста на другата песен дето ще я запее тогава.

44

Анонимен

преди 11 години

на Бойко абстинентния електорат сигнализира за нередностите

43

До 53

преди 11 години

На жълтите павета отдавна има хотел - казва се Народно събрание и в него пребивават 240 тунеядци за срок от 4 години.

42

АНОНИМЕН

преди 11 години

То Янето добре ще проверява,ама хайде най после нещо да изцвъка та да видим защо все се заканва?????

41

Анонимен

преди 11 години

лилиииии тука е пълно с герберски екскременти,явно са раздали бонуси от партията за добре нацвъкан сайт! така ли е колеги Боядисани Комунисти? :)))