134

Анонимен

преди 11 години

Мноооого нафталин и скелети от гардероба не че нещо ама вие сте в агония пичове, следващ парламент- фантастика и Борисов ви поглъща това е истината!

133

lewski

преди 11 години

Емил Кабайванов правиме ти чест че си достоен водач на СДС тя ни беше най обичаната партия но Костов и Мартин Димитров я порязаха от всякъде 1 501.Надявамесе силно да несе измятате като другите обречени на провал партии.Виждаме че сте разбрали правелната политика на ГЕРБ и се надяваме да я подкрепяте за винаги.Само ГЕРБ И СДС.Искаме да бъдеш като гн Борисов данесе чудиш какво да правиш като видиш някои в издънка на секундата и го отстранявай браво.

132

бивш седесар

преди 11 години

Не е необходимо да си комунист или агент , за да разбереш връзката на настоящото ръководство на СДС с ГЕРБ и пълното му обезличаване .

131

избирател

преди 11 години

Сега като лъснат досиетата на приватизаторите и банкерите ще ви стане ясно всичко. Костов е нанесъл на държавата повече беди от всички останали, но го прави умело. Не случайно е изкарал специална школа в СССР. Вижте в този сайт как го защитават комунистите-социалисти и ще ви стане ясно кой кой е . Само истинското СДС ще остане без патериците на БСП-ДС.

130

Анонимен

преди 11 години

Големи манипулатори са тия от ГЕРБ -разбиха Атака и РЗС сега ще разбият и СДС.Жалко,власт ли им обещават или нещо финикийско но вече не се съмнявам,че играе голяма манипулация.

129

наблюдател

преди 11 години

Не мога да разбера , защо непрекъснато се обвинява Костов , за бъркотиите в СДС . До колкото знам , той отдавна не е член на тази партия . Лидерите на сегашното СДС , трябва да се гордеят с името Иван Костов , защото той водейки тази партия , успя да спаси България в най - трудния й момент !

128

Анонимен

преди 11 години

До десен избирател 174, "по-малкото зло" е манипулативна техника. Кое предпочиташ да те изяде, лъв или тигър ? Все едно е, нали? Същото е с ГЕРБ и БСП, нито ГЕРБ са десни, нито БСП са леви и двете партии водят политика противоположна на идеите, с които се кичат и ги ползват само за популизъм. Двете партии са недемократични и двете партии са на хранилка при мутро-олигархията. БСП и ГЕРБ не служат на народа, а на олигархията.

127

Анонимен

преди 11 години

174 и защо съжаляваш , та нима Костов не е алтернатива на ГЕРБ , прозрачно ясен си щом спрягаш националисти и тем подобни , по добре се разйарай от тука.

126

десен избирател

преди 11 години

Гласувах за Костов на миналите избори и горчиво съжелявам. Всички говорят против Герб, но къде ми е алтернативата като десен избирател. Карат се, плюят се СДС-ДСБ, вътре в самото СДС, част от Костов избягаха при Кунева. После как човек да гласува за тях, а държава искат да управляват. Или да се обединяват националистите ВМРО-Атака и прочие или гласувам за Герб, ща не ща - пак по-малкото зло. За БСП, НДСВ, ДПС - никога!

125

Спонги

преди 11 години

Кабаиванов си така се е надупил на ГЕРБ, че не схваща колко смешен става. Може и да влезе в Парламента както навремето казионното БЗНС имаше депутати от БСП, но това няма да го направи лидер.ГНУС.

124

П.Петров

преди 11 години

До седесар 165, представи си някой имаме глави на раменете си и ги ползваме за мислене напълно безплатно. Понеже не можеш да свържеш фактите ще ти помогна.ГЕРБ пълна ли е с комунисти и ДС агенти ? - Пълна е, неоспорим факт!Съюзяване и слугинстването на подобна партия е неприемливо за всеки антикомунист, комунизмът е тумор върху обществото, който води до мързел, неуважение към частната и държавна собственост, неуважение към човека и личната свобода и превръщането на индивидите в стадо покорни овце.Костов от много време не е ръководен фактор в държавата, а използването на името му в съчетание със сатанизиране, говори за изчерпана, безидена комунистическа пропаганда.

123

Здравко

преди 11 години

най-успешното управление 1997-2001,време е всеки българин да си го признае!

122

бивш СДС

преди 11 години

Лекетата от СДС в парламента явно изкукаха- досега братската дружба с БКП им осигуряваше да практикуват професията депутат. Гяуров ли е седесар-скри досието на Гоце. Мартинчо ли е седесар-не съм председател и затова ще ви играя напук! Да не говорим за онова злобно недоразумение Шарков. На СДС му трябва лустрация от котовисти, за да може поне бившите седесари да го запомнят с добро.

121

Подлогите

преди 11 години

*** на мръсния комунистически *** Костов са готови на всичко -- БСП, ДСБ, Кунева и ДПС -- заедно всички да провалим Бългапия. Изглежда, че това им е целта.Йезуита Костов винаги се е ръководил от максимата "След мен ако ще и потоп"Мръсниците винаги биват наказавани по един или друг начин!

120

политолог

преди 11 години

Вижте само доносника на ДС как пламенно защитава Костов и ще ви стане ясно всичко. Например 166 как се е загрижил за ДСБ. Това е цялата му кариера на Костов.

119

седесар

преди 11 години

Това безличие Кабаиванов , още с избирането си будеше съмнение , че е протеже на Борисов . Сега истината лъсна с пълна сила . Изводът е , че истинският съюзник на СДС е ДСБ !

118

седесар

преди 11 години

Най после един лидер да каже истината за Костов. Достатъчно е да прочетете в този сайт как се защитава Костов и се напада Кабаиванов за да ви стане ясно, че скритата лимонка на БСП-ДС се казва Иван Костов. Крайно време е да се разбере, че Костов е в услуга на БСП-ДС.

117

Анонимен

преди 11 години

Най после един правилен подход БРАВО

116

men

преди 11 години

не ни ли писна от цирку?

115

ск

преди 11 години

ново СДС без *** на ГЕРБ. този от снимката да си ходи на село.