68

Milena1

преди 11 години

НЕ СЛУЧАИНО КАЗАХА ЧЕ ПЕНСИИТЕ ЩЕ СЕ ВДИГНАТ ОТ АПРИЛ - ДО СЕГА ЗА 1 Г.ПО ДАННИ СА ИЗМРЕЛИ 15000 ПЕНСИОНЕРИ - ТА ЗА ТОЖА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ КАЗЖАТ ОТ АПРИЛ ДО ГОДИНА ЗА ДА ВЗЕМАТ ПЕНСИИТЕ ОТ ИЗМРЕЛИТЕ ПЕНСИОНЕРИ И ДА ГИ РАЗПРЕДЕЛЯ

67

Анонимен

преди 11 години

Кога Станишко ще продаде на търг червената си ***? Ще наддавам за нея.Ако я спечеля, ще я дам за модел да изработят 2 милиона от същите червени *** и ще ги раздам на всички български пенсионери, по цял ден да свирят и да не се сещат да ядат.

66

Анонимен

преди 11 години

Някой може ли да ми каже съсела храни ли се с калинки?

65

BAY PANDEL

преди 11 години

AKO NE E KALINKA E ,,KALINKOVA,, SUPER ,,KALINKOVO,, UPRAVLENIE

64

Анонимен

преди 11 години

До 1ГЕЯ Е ЕДИН И СЕ НАРИЧА СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ СТАНИШЕВ.НЕДЕЙ ДА МУ ОТНЕМАШ ТИТЛАТА.

63

1

преди 11 години

до 78,гея в момента е на власт,в къщата му не могат да се намерят женски ***,той сам призна тази екстра.Чат пат дянков минава през къщи, си призна твоя любимец.

62

в ковчега на умрелия

преди 11 години

Ангелът на смъртта, Дянков, така съкрати разходите за здравеопазване, че хората измират като мухи. А сега, за като посмъртна награда, щял да им дава добавки към пенсиите! Както навремето, когато в ковчега на умрелия са пъхали пари, за по път!

61

Анонимен

преди 11 години

До обърканаНедей да се чудиш!Ако дойде Гея на власт няма да има нормални бракове, а еднополови. Затова се постарай да си намериш половинка.

60

пенсионер

преди 11 години

Пенсии под 300 лева не трябва да има.

59

Крайната цел

преди 11 години

Крайната цел на пожарникаря е да ни избие всичките. Едни ще разстреля с гранатомет, други с липса на лекарства, трети ще умори с ниски пенсии и заплати, четвърти ще загинат по скапаните пътища, на пети ще им ореже детските надбавки, шести ще се самоубият, седми ще се отровят от скапаната храна, осми ще загинат под куршумите на мутрите, девети ще умрат в скапаните болници и така нататък.

58

объркана

преди 11 години

За да има разводи трябва да има бракове. а такива в България все по-малко се сключват.Много от женените не живеят заедно но не се развеждат. фактически са разделени .но юридически -не.Сега е трудно да се разбере кай е женен. кой не е. кой е разделен.

57

ще напълниш хазната

преди 11 години

Дянков, започни да облагаш пожарникаря с данък глупост и още утре ще напълниш хазната до горе!

56

Анонимен

преди 11 години

До лелеееееее Глупавичък си,малкия!Дори не помниш,че от 2006 до 2009,тъкмо Станишко увеличи Пенсиите с над 80% ,а минималната раб. заплата с над 50%!Ако искаш да се информираш намери в гугъл"Пенсии и раб.заплати" и се информирай преди да драскаш глупости!

55

приятелски съвет

преди 11 години

Мили пенсионери, оправяйте си ченетата, защото като докарате Станишката на власт само месо ще плюскате!

54

Пенсионер

преди 11 години

До 67Глупако, Ако твоите родители са "лежали по гръб" и са получавали заплати ,то 99.99% са работили като "волове" ,за да направят една модерна държава ,която вие бавно и методично унищожавате. Много ще трябва да ти се обяснява какво искам да ти кажа,за това" изкарвай" простотията и злобата си върху пенсионерите.

53

Анонимен

преди 11 години

Кой за каквото се е борил - гърците стачкуват и се бунтуват и ще имат пенсии и заплати, българите гласуват за ГЕРБ и остават без пари.

52

Анонимен

преди 11 години

Гърците ще имат 13 и 14та пенсия.

51

Алов

преди 11 години

Вместо да дават пари на склерозиралия комунистически електорат трябва да се вземат мерки за намаляването му. Има пустеещи села ,които може да се заградят с бодлива тел и електропастири и там дъртите. Каквото посадят,това да ядат. Е, зимата може например по една торба фураж на човек като помощ ,но не повече.

50

относно 78

преди 11 години

ОТ 1989 ГОДИНА ДОСЕГА БСП НЕ Е БИЛО НА ВЛАСТ--------------------------------------------------------------------------Най-новият виц!

49

Българин

преди 11 години

"Анцугът си личи и под "Армани"Гн Рахнев, нямате в предвид премиера Б.Борисов нали ?