34

Анонимен

преди 11 години

До INDА бе неграмотнико,Научи най-напред правописът и тогава раздавай съвети по проблеми ,от които "хабер нямаш"

33

Анонимен

преди 11 години

Тия па убитаци Борисов им бил виновен ............мухахахахахахахахахах

32

Анонимен

преди 11 години

Няма руснаци, няма американци ..България над всичко

31

Анонимен

преди 11 години

Никога вече БСП.............шумкарите да се потапят

30

Станишев

преди 11 години

Абе Боце,аз казах ли ти, аз още 2010 когато се среща с Путин, че нито ти, нито цялата ти менажерия,нямате капацитета да спорите с Путин по енергийни въпроси? Мислите си че евреите като ви залъгват да пречите на Путин и ще ви помогнат с нещо.Няма такъв вариант.Ще ви помогнат да добиват шистов газ за ваша сметка,но в тяхна полза.Това е.От евреин кяр не чакай.Ама ви алабаламосват с "демокрациики"разни, не им ли виждаш демокрацията?САЩ вече се разпадат на отделни щати откакто Обама спечели и ти кво?

29

анонимен

преди 11 години

е Тикво зелена какво стана руснаците ти показаха средед пръст и този път и определно вече можеш да ги напляскаш ГОЛЯМО НЕКЪДЪРНО ПРАВИТЕЛСТВО ГРОБ ,ааааааа забравих че предното правителство пак е виновно

28

Анонимен

преди 11 години

Ne stava da vodi6 proamerikanska politika i da dogovarq6 izgodni ceni na gaz i drugi energiini produkti.A sega neka USA vi vnasq gaz na izgodna cena!!!! Cqla Evropa se zaigrava s ruskata me4ka,samo na6ite darjat tvard amerikanski kurs.Zapovqdva Borisov na Putin srer6ta na visoko nivo.Alooooo alankoolu ti na koi svqt jivee6 be!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 11 години

АБЕ НАЛИ ИСКАТЕ ДА СТЕ ЕВРОПЕЙЦИ. ЗАЩО ХОДИТЕ ПРИ РУСНАЦИТЕ? ТЕ СА КОМУНИСТИ. А ВИЕ НЕ СТЕ. ВИЕ СЕ ПРАВИТЕ НА ЕВРОПЕЙЦИ И ДЕМОКРАТИ. ДА ВИ ДАДАТ ГАЗ ОТ ЕВРОПАТА БЕ. НАЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА СТЕ С РУСНАЦИТЕ БЕ. ПЛЮВАТЕ ГИ ХРАЧИТЕ ГИ И ПОСЛЕ ДАЙ ГАЗ БЕЗ ПАРИ. ТОВА ДА НЕ ВИЕ ПО ТАТОВО ВРЕМЕ 5 СТОТИНКИ ГАЗ 50 СТОТИНКИ БЕНЗИН И 30 СТОТИНКИ НАФТА. ЩОМ ИЗКАТЕ ДА СТЕ КАТОЛИЦИ А НЕ СЛАВЯНИ КАКВИТО СА РУСНАЦИТЕ БЕГАЙТЕ У ЛЕВО.

26

Панталеев

преди 11 години

Дайте им и тръбата да ни я забият от зад и да се свърши ,омръзна ми Руснаците вечно да ни пердашат

25

Анонимен

преди 11 години

29 тъпче имаш ли поне малко достойнство или си пълен руски дупедавец , кой кого е заливал с енергия , та НАЛИ ГИ ИЗХРАНВАХМЕ.

24

пепи

преди 11 години

Май гробарите искат сопата?

23

Акъл море

преди 11 години

България има нагло поведение спрямо Русия вече повече от 20год.Не може да си долен и да очакваш Русия да те залива с енергия,както го правеха 45год.Цените се определят от този,който продава!Спираш АЕЦ Белене по средата и искаш ниски цени на газа!Това е наглост!БГ по никакъв начин не е привилигирована.

22

Анонимен

преди 11 години

Въпроса е за какво България дава 1/2 Милиард Евро тогава?За да могат *** да трупат парички ли ?

21

стоян петров

преди 11 години

Учудва ме как всички *** очакват братята ви да ви минат отзат а вие да повтаряте-ХОРОШО, ХОРОШО. Като, че ли няма нищо мъжко у вас и чакате и се кефите, че тая *** има възможност да ви наказва чрез всякакви цени. Борисов даже и да е най-големия *** той е министър председателя на вашата страна и в момента се бие за страната си. Седнете си на гъзовете и си дайте сметка за вашите интереси, а не за чуждите.

20

COPY :::))))))))))

преди 11 години

BIG AL ..::)))))))1,"Предполагаема"възвръщаемост :) - 7,5 години :) Но от 2017 година, т.е плюс 5 години- станаха 12,5 години) Но , при ПъЛЕН капацитет..Ако той е 50% - годините станаха 25 :) Северният , с 'гладната " Германия , сега работи- с 35 %..Т.е. , можем да прибавим ,"предполагаемо" - още 5 години - станаха 30 години :)) СЛЕД 30 години -нещо щяло да влезе в ..бюджета :) И половината тръби = щели да са наши..ха,хахахаа..Ето това е 'комунистическо" строителство .. Но проблемът ТУК е друг : ПОРАДИ НЕВЕЖЕСТВО или продажба на национален интерес : 1.ЕС- не ни натиска за ТОЗИ газопровод ..И НИЕ нямаме нужда от него ..Ако все пак - да не строшим хатъра на италианците- консуматори, МОЖЕШЕ да се помисли : 2.Договорът, при умни министри или юристи -да НЕ е обвързан с капацитета му- колко газ тече , а да се ПОМИСЛИ за Право на ползуване- възмездно , например или за наем или за договор за Концесия- на земята по трасето !!! Да строят -собствеността да е тяхна - НО от първия ден - да ПЛАЩАТ- кеш - за наема , концесията или правото на ползване - всяка година- в брой:) 200- 300 млн. ,като Росенец например , ако ИСКАТ :) и след 15 години - собствеността на тръбите -става българска или си ги вдигат:) По този начин ,с такъв ДОГОВОР- мангизите в БЮДЖЕТА влизат от първия ден- да си го строят , колкото искат , да си пускат газ- колкото искат по тръбите - но да ПЛАЩАТ - сега и веднага- и всяка година ..ТОВА ще е договор , който защитава националния ни интерес:) АКО ИСКАТ и са съгласни, защото НИЕ нямаме нужда от тези тръби..Просто и ясно е :) 3,Ако някой си мисли - че само 10 метра са достатъчни за тръбите , то той не е на ясно ..Първо - ще бъдат съсипани земи -поне от около 100 метра- по 50 метра-от двете страни на дупката - багери , камиони , пътища до изкопа и т.н. после , ако някой си мисли - че можеш ОТГОРЕ или поне в 100 метровата ивица да СТРОИШ, копаеш , основи, магистрали, да търсиш вода , или дори черни пътища - много се лъже ..Това е ГАЗ - не е бензин или нефт:) 4.Ако някой си мисли , че руснаците няма да охраняват , както някога - пак се лъже ..Справка - Росенец, затворените им комплекси -по морето или Камчия :) Даже , с военни- по закона на Думата- за охрана на руска собственост зад граница :) Оттам идват 120 км- неизползуваема земя - с над 1000 км дължина на тръбите - изкопа :) 5.А и не искали да дават достъп - свободен на други търговци на газ :) 6. И всичко това - за да почнем да получаваме някой лев - 200 млн., СЛЕД 25- 30 години ..)) Това е Овчарова или Бокова сделка ..ЦЕНАТА , на КОЯТО - още не се знае - като АЕЦ-а ..КОЛКО ще струва всичко това , след последното вдигане на цената - по руска калкулация !!!???

19

bolka

преди 11 години

до 21 - да, прав сте, че са изказвания на трима отделни човека, но мисълта ми беше, че към момента цари тотално объркване, лъжи и хаос по въпроса. Явно назрява голям проблем, дано да не сме губещата страна, което е по-вероятно да стане.

18

Анонимен

преди 11 години

хахаха...нашите селски тарикати показаха колко са прости,с Руснаците шега не бива,сега ще ни покажат,кой командва.Айде сега идете и молете Американците да Ви намалят газа,нещастници,като не знаете как се играе тази игра ,по добре не сядайте на масата....

17

Анонимен

преди 11 години

КГБ апаратчиците от Кремъл "преговарят" само чрез рекет !...което "другарите" наричат вечна дружба !

16

Анонимен

преди 11 години

А Кратуняка друго говори?! Кой лъже?

15

Анонимен

преди 11 години

Отдавна съм казал че на Газпром не може да се поставят условия. Газпром е държава в държавата и трудно някой може да влияе. Имал съм допир с момчетата от Газпром и са ми ясни, но тоя който не ги познава и си мисли че ще диктува бърка. Така си мислеше на времето и Бъки бомбата и от тогава руснаците ни рендосват с едрото ренде. После има Бургас - Александрополис, Белене, все стратегически за тях проекти. Не се заблуждавайте евтин газ няма да има, но пак ще ни излъжат. Чака ни надупване...