107

ЗАХАРИЕВ

преди 11 години

ЕЙ , ЧЕ ВЕСЕЛИ ХОРА СА ТОВА ПРЕМИЕРИТЕ , ОСОБЕНО НАШИЯ ,ДЕТО НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА !

106

БОЙКО СИ ЗНАЕ ....

преди 11 години

....РАБОТАТА --------------ИМАМ МУ АБСОЛЮТНОТО ДОВЕРИЕ!...И ЗА "РЕФЕРЕНДУМА" МУ ВЕРВАМ!БОЙКО КАЗА:.."всички на референдума" ....ха,ха,хаааааааааааааа.....!Ало ,*** ....НЕМА ЛИ ДА ГЛАСУВАТЕ???!!!

105

Миро

преди 11 години

Нема как да рискува зима без газ в година на избори... Ако спечели втори мандат, пак ще направи руснаците на маймуни...

104

последната фаза

преди 11 години

Новият световен ред е последната фаза на световен комунизъм,когато окото на Луцифер ще оглави световната пирамида на окултистки построеното общество,където всичко ще бъде противоположно на Божия ред.Премахването на парите и чипа ще станат реалност.Вижда се колко сме близко до това.Дръжте се здраво за името на Исус Христос,друг Спасител няма и няма да има.

103

Анонимен

преди 11 години

Мачкай Путин.

102

червеното...

преди 11 години

Ротшилд е основател на световната банкова династия.Фригийската червена шапчица(древен символ)е възприета като "символ на свободата"срещу християнството,носена от "богинята Свобода"още при първите комунистически надигания,като Парижката комуна 1871г.,Френската масонска революция от якобинците при Червения терор и избиването на френските християни,после идва червеното знаме при избиване на руските християни.Псевдонима на Вайсхаупт пък е "Спартак".Комунизмът не оригиналничи с Русия.

101

Влад

преди 11 години

Здраствуте задунайци ! Дължите ни 1 млд. за ядреният самовар ! Е, Борисоф ми подари един ПЕС ама вие знаете, че сиренето си е с пари т.е. евро, а не рубли. Поняли ?

100

@109

преди 11 години

на някои хора винаги им е тежко, както са казали хората "горе от ума", проблемът на бг бсп-*** е, че искат да го правят тежко и на всички останалиединственото нормално мнение, дето съм чела от бг комунист е по повод обновяването на Болшой, нищо друго не ги радва, като изключим това да че примерно са ни смъмрили от ЕС и други такива "хубави" за тях новини

99

Анонимен

преди 11 години

ще дойде Путин, как няма да дойде. този газопровод ще стига чак до Италия и е предвиден с капацитет над 60 млрд.куб.м газ, което е около 10% от годишния добив на газ в Русия. така че, парата е голяма!

98

Анонимен

преди 11 години

ТЪЙ В ШЕГИ И ЗАКАЧКИ МИНА МАНДАТЪТ НА УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ. ВТОРИ НЯМА ДА ИМАТ, НО КОЙТО И ДА ДОЙДЕ СЛЕД ТЯХ НА ТОЗИ ОБРАН БОСТАН И ТОТАЛНО СБЪРКАНИ ВЪНШНИ ОТНОШЕНИЯ, ТЕЖКО И ГОРКО МУ!

97

Анонимен

преди 11 години

Братушкиииии! Освободете ни още веднъж - гръмнете го тоя, защото ние пак се оак_хме през 2009 г., като го докарахме на власт! Айде, много Ви моля! Вие знаете как!

96

Анонимен

преди 11 години

На Путин му е ясно че Борисов е представител на американската администрацияи интересите на българският народ не го интересуват

95

Анонимен

преди 11 години

През 2006 г., когато беше обявено, че централата ще се строи, в заключителния договор..."ИМА ЛИ ДОГОВОР ?

94

Анонимен

преди 11 години

Борисов и без това е пътник нека си верва на глупостите.***

93

Даола

преди 11 години

Ще подпише и още как !

92

Анонимен

преди 11 години

Ама те кой те слага в сметаката бе ***.Не стига ,че нямаш нищо пък ir тръгнал и условия да ппоставя ....ред момичета репортерки :)Калтак

91

Пешо

преди 11 години

Единия се казва Путин а нашия така изглежда!

90

комунизмът

преди 11 години

Комунинизъм е окултно учение за световно господство без пари(666),без граници и национално чувство и с религия сатанизъм.Вносните менше/болшевики в Русия бяха изпратени за да сринат по подобие на френската революция най-голямата християнска държава и царят им.След задкулистната заповед за"перестройка"се минава на нов етап към новия световен ред.ПУТИН ОБАЧЕ ОТКАЗВА ДА СЕ ПОДЧИНИ,иначе нямаше да има нон-стоп пропаганда срещу него.

89

Анонимен

преди 11 години

ББ е мутра.Мутри са и от новините днес.

88

Ъц

преди 11 години

Що за тинейджъри и партийни плутократи коментират новината!?Идват тежки времена, - социални, икономически, финансови, политически... не само за Бг, а в световен мащаб.Политиката на Щатите е егоистична, а састоянието в което се намира Европа пращи по шевовете, вероятноста за война с Иран не е отминала, ако това се случи цените на горивата ще счупят всички рекорди, това ще съсипе Европа и ще превърне САЩ в пълен и едноличен хегемон.Къде ще се окажем ние при подобна още по-тежка криза, когато ввсяка страна ще акцентира на собственното си оцеляване? Помислете за интересите на Бг, за нашите Лични интереси. Демокрация? Демокрацията свърши след атентата в Щатите, светът се подготвя за глобална Диктатура,- така наречения от Буш младши и Обама Нов Световен Ред - чистката ще е повсеместна по всички нива социалната стълба. Престанете да мислите, като зомбирана тълпа, огледайте се и помислете за БЪЛГАРЯ!!!!!!!!