13

chernobyl

преди 11 години

Дрън-дрън. Какво лошо има човек да се подстриже или да си залепи няколко плочки у дома? Може би няма да стане идеално, но така придобиваш нови умения и се развиваш като човек, което е много по-ценно от спестените пари. От вещи на старо също никога не съм се оплаквал - защо смятате, че за да продадеш нещо, то непременно трябва да има проблеми?Не пестя единствено от храна. Ако имах къща с двор, и нея бих си произвеждал сам, но за добро или зло, не съм от онези софиянци, които си имат село.

12

Анонимен

преди 11 години

От каквото си искаме ще пестим, писна ни да ни ограбвате пиявици гнусни!

11

алоооо

преди 11 години

е що ни вземат пари за НЗОК,като след това ВСИЧКИ докторя си искат?

10

Анонимен

преди 11 години

"Често ставаме жертви на неопитни фризьори, но по-добре с чиста съвест да виним друг, отколкото да съжаляваме за това, което сами сме си причинили."---Хаха, колко зряло изказване...

9

Анонимен

преди 11 години

Нещо пак големи глупости сте успели някак си да напишете.Хората пестят по простата причина, че нямат пари.Напишете, че матряла се отнася за хора със средноевропейски доходи за да не се объркват читателите и да си губят времето.

8

glupost?

преди 11 години

Глупав ли е авторът или е :1. Много млад.2/Богат и не знае какво приказва.Изразът"броим и жълтите стотинки, но има случаи, в които е по-добре да забравим за скъперничеството " явно НЕ МУ е ясен.Авторе, човек не брои стотинки от "скъперничество", а защото НЯМА пари!А когато се стигне до "броене на стотинки", ТОГАВА за какво СПЕСТЯВАНЕ говориШ?БЕЗ логика, без житейски опит и истини.

7

Анонимен

преди 11 години

най добре от Герб распределят средствата ,най вече за онкоболните

6

Dan

преди 11 години

Ако се замислите все ще намерите някой познат дето млад си е отишъл без време, лека им пръст, та ако тези хора имат втори шанс как ли биха постъпили?-Яжте пийте и си носете новите дрехи, обичайте хората до вас и прекарвайте повече време с хората на които държите,ако можете заделяйте по някой лев за екскурзийка или "за всеки случай",а ако нямате възможност да заделите някой лев за черни дни не го мислете така няма да ги предизвикате! Приятна вечер , и наздраве!

5

Анонимен

преди 11 години

Пълни глупости...това че някой си е продал старата техника незначи че трябва да и има нещо. За много хора новите телевизори LED, LCD им се струват евтини за по 600лв и нагоре и си продават стария на поне 60% от реаланата му цена в момента (т.е. купих аз 46" и си продадох 32''-ката на която и няма нищо, но няма къде да я сложа), а за фризьорите..повече няма да дам 12лв за подстригване..в София се оливат за това си купих машинка и се подстригвам по-добре от фризьорките в квартала. ;)

4

Анонимен

преди 11 години

Журналисти ще ми дават насоки, за какво да си давам парите... Хайде бе!

3

Омонимен

преди 11 години

От к$рви, бело и дърто уиски.

2

Анонимен

преди 11 години

Вече пестим от всичко, но когато се налага за здраве няма как...Голямата лъжа е НЗОК и това че нещо е безплатно !Голямата лъжа е че има евтини стоки по супермаркетите !Голямата лъжа е че живеем нормално !Голямата лъжа е ГЕРБ и другите ***, мутрите и олигархията !

1

Анонимен

преди 11 години

От здраве, храна и образование!