51

do 46

преди 12 години

Ела да те направя портиер на моята къща,доста си способен.

50

Анонимен

преди 12 години

Утре като достигне изригването на слънцето до земята ток,интернет дим да ги няма.Мрак ще настъпи.Е затова всички днес ги болят главите.

49

Анонимен

преди 12 години

В една валидна обява за работа се изискват умения за работа с няколко компютърни програми, които ако са легални струват доста скъпо. Второ работата изисква яко стоене пред компа, не 8, а 18 часа, че и в срок, който ще е: "Давай, давай!" и да се направят няколко варианта, които накрая няма да видят бял свят. И ако проектите не се платят, остава блъскането. Няма почивка на всеки час работа, а заплатата алеле майко!?

48

Анонимен

преди 12 години

Какви компютърни умения бе ***??? 99% от ползващите интернет в *** го ползват за фейсбук, ютюб, кефче, флиртче, порно. 99% не могат да напишат грамотно една страница, нямат идея как се прави презентация, една обикновена база данни с клиенти не могат да направят. Да не говорим за по-сложни неща. Това, че имаш компютър с интернет, не значи, че можеш да го използваш

47

Анонимен

преди 12 години

Бабо Крус, на вън може би нещата са така, както ги казвате, но у нас стоят по малко по-различен начин. Или казано с други думи - без необходимите връзки - няма работа. Защо не отворихте дума за некадърния мениджмънт със селски манталитет и нулеви ръководни умения или за глупавите интервюта, които губят времето на всички кандидати, надпреварвайки се коя фирма ще зададе по-смотани въпроси?

46

4efo

преди 12 години

Това бабе дали може сама да си отвори мейла???Политически популизъм!

45

Анонимен

преди 12 години

4akai malko,madam Krus.Zna4i vaprosa ne e dali imame,ili nqmame komputerna gramotnost.Vaprosa e :Kak da vkarame elektronnata identifikaciq?? Tova e drugo i ne malovajno.Ako se vkara takava,to kakto mediite nikoga nqma da imame obektivni,svobodni stranici i komentari poneje 6te se znae koi gi sazdava.Tazi mqrka slu4aino da ne e prodiktuvana ot slu4aq"Wikileaks"kadeto izkaraha vsi4kite kirlivi rizi i zabarkani *** ot politici na vode6ti strani.Kakvo stana posle na vsi4ki e qsno.

44

Компир

преди 12 години

Търси се експерт по копаене на картофи с компютърна грамотност и два чуди езика.

43

Анонимен

преди 12 години

Лошото е не липсатса на умения, а че заплатите се поддържат изкуствено ниски и трудовият пазар е монополизиран от фирми брокери като Булуърк.

42

jjj

преди 12 години

Истината, е че човек трябва да се развива. Големия проблем се поражда от това, че още от комунизма хората са научени - завършваш у-ще или университет, започваш работа, установяваш се горе долу, излъжеш някоя за женица, стане детето и край - коловоза е установен, развитието спира. През това време обаче има хора, които не спират да учат, усъвършенстват, желаят да станат по-добри в това, което правят и 10 години по-късно пазара вече не те желае. Криза за развиващи се хора няма или ако има е кратка.

41

до 46 от 24

преди 12 години

Именно поради тази причина искат умения,*** не да си отвориш Сурат тефтера а да знаеш да подържаш нещо,което другите не го знаят и имат нужда от помощ...Не е нужно да си продавач в кол център.Запиши едно Сиско и с тези езици си на 3 ..... без проблем.

40

malart

преди 12 години

Кравичката и градинката не искат компютър. Иксат здрава работа и мотичка.

39

до 24

преди 12 години

Това е примерно, аз лично знам 4 чужди - румънски, руски, английски и немски, n-то поколение икономисти в нашия род, комп. умения (първия ми комп. беше Правец 8), първото ми влизане в банков трезор на 3-4 г., първият ми международен полет със самолет е бил на 7 месеца, и въпреки всичко това аз не мога да работя нещо за което трябва да лъжа хората, да ги карам да се съгласяват с условия, които не са изгодни, да си купуват неща които не им трябват или вредят на здравето и т.н. Просто съм човек!

38

Анонимен

преди 12 години

до30, всеки трябва да опита сам сладко-горчивия живот назапад и да се срешне с "кадърните" нашенци дето твърдят че в България са останали само загубеняци и роми

37

Анонимен

преди 12 години

Маке, отивай да откраднеш малко история от гърците.

36

до 30 продължение

преди 12 години

То аз и сега плащам наем, заем, имам и дете и котка.Само дете сега за "безплатното" си образование ми струваше за 15 септември повече от наема(който също не е малък на фона на това което заработвам), аз се чувствам чужда и тук, защото не споделям политиката, развитието, образованието, здравеопазването и межд.отношения на тази страна(колкото и да е тъжно), а имам цяла колекция от медали за храброст от прадядовци и прапрадядовци... да се чудиш за какво ли са се били(добре че не виждат какво е сега

35

Анонимен

преди 12 години

А тази като я гледам, дали има комп. умения?!

34

до 30

преди 12 години

Всичко е до човека....аз лично имам роднини, които са избягали от БГ, отишли са чужди в далечни страни и са успели да се впишат, един от тези роднини например е започнал като метач в голям завод и след 35 г. работа се пенсионира като генерален мениджър на същия, така че всичко си е до личността. Ако ти се възприемаш като чужд на което и да е място, сред които и да е хора, не можеш да очакваш те да те възприемат като един от тях.

33

Анонимен

преди 12 години

що бе, то тия компютърджиите една ливада не могат да окосят, камо ли да забият пирон.само на компютури ли ше цъкаме.

32

Анонимен

преди 12 години

За какво са й комп. умения на една шивачка например?! При всичките тези CAD-CAM технологии за чертежи, все още се търсят конструктори чертожници с молив и чертожен плот. Айде нема нужда от такава категоричност.