80

MESI

преди 12 години

do R-3 ako ne beha pianite bratu6ki 6te6e da se kazva6 ASAN I NEMA6 PRAVO DA GI OBI6DA6

79

R-3

преди 12 години

За тъпите братушки важи само алкохола!Дай им водка да си блъскат главата и да се търкалят като *** в калта.

78

ттт

преди 12 години

"Каква е разликата между шахмата и Русия на Путин?"Голям шахматист беше Каспаров, но вече четвърт век не е играл. Той не помни какво е, та да прави разлика.

77

Анонимен

преди 12 години

На този баща му е евреин, майка му арменка, а е роден в Азербайджан. какви претенции има в Русия ?!

76

hes

преди 12 години

До 99 - а ти четеш САМО руските медии и като правоверен последовател на Путин си готов да застанеш на амбразурата като същий Матросов.

75

Анонимен

преди 12 години

Яд ги е ,че Русия се управлява от руснак. Нищо нова няма да напиша, а само ще припомня ,че 80% от 1917 година комисари са били евреи. Подкрепяни от банкери от САЩ и Европа ,хванаха за гърлото руския народ и на практика станаха стопани на огромната империя.Обаче сега Путин им го заби.........Сегашната опозиция отново се манипулира предимно от семитското племе.

74

Ботев от Пловдив

преди 12 години

Как трябва да се постъпва в една страна с 20 милиона регистрирани алкохолици,много комуноанархисти и ултранационалисти.Отделно миропомазани олигарски натрупали богатствата си от природни ресурси и ВПК.Ако не е здрава ръката да ги дирижира,те ще я отрежат.Ситуацията наподобява тази в България.Оставиш ли тази пасмина да си прави каквото си иска настъпва свободия.

73

Анонимен

преди 12 години

Путин и Медведев са Царя и Царицата. Кой кой е и те не знаят след толкоз менкане по върховете.

72

Яко

преди 12 години

Коментарите са излишни - в Русия управлява Путин, в България управляват ***...

71

Найденов

преди 12 години

А каква е разликата между Каспаров и Елцин? Никаква!!! И двамата са *** и дупедавци! И двамата искат не силна Русия,а разпадаща се,в хаос,анархия,ежедневни протести,сепаратистки движения,слаба външна политика,разбита икономика,немощна армия,неконтролируема престъпност,все нови и нови олигарси,забогатели със западни парички!Вие,които сте с не-промити мозъци,коя Русия избирате?????

70

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Виждам коментари от рода на "Един Путин ни трябва на нас тука"... - алоооуууу, френове с "олиго" отпред - нали тогава Лейди Гага щеше да бъсе изведена още на средата на концерта с белезници и пратена за изправителен труд до живот... - същото щеше да сполети цялата опозиция и всички инакомислещи... - да не говорим пък за Азис...

69

Анонимен

преди 12 години

Не мога да повярвам, като чета кометарите в подкрепа на един престъпник и бивш кагебист, просто не мога да повярвам. Хора, толкова ли сме объркани вече та не разбираме, че в борбата между Русия и САЩ, между Изтока и Запада, между Ционизма и Неосталинизма няма добра страна, няма страна, на която човек с нормално чувство за справедливост да застане с чиста съвест? Това е битка между лоши и още по-лоши. Айде ц(в)ъкайте си минусите, поне в това да ви е успокоението...

68

Анонимен

преди 12 години

Каспаров вместо да се правиш на много оборотен кажи на хората какво прави това лято на срещата на Билдербергите в сащ а? --------------пи кока-кола, *** му дърпаха ушите, не е достатъчно активен.

67

балканите-1

преди 12 години

Българското общество, особено македонците и до днес осъждат начина на действие на бившия руски император Николай II. през Балканската война 1912 -- 13 година. Разбира се, не може да не се признае печалната действителност, че след Балканската война едновремешната българска земя е била разкъсана на части.Но кой е главният виновник за това?Ако бяхме се по-често вглеждали в източниците на историческите събития, ние не бихме осъждали невинните и оправдавали виновните. Както е отдавана известно, к

66

за евреина

преди 12 години

39, 57, 59. Лъжеш най-безсрамно. Вадиш несъществуващи факти или преиначени или извадени от контекста.Колко Александър Батенберг е българин, това няма нужда от коментар.А какво се е случило преди 1913 - всичко ти е лъжа до лъжа:

65

неразбрал

преди 12 години

До 84!- Какво мислиш за Боко от Банкя?

64

Анонимен

преди 12 години

Ха, ама кремълския гном още ли е жив? Браво, долгожител, както казват братушките.

63

Анонимен

преди 12 години

Тук помия лее само един евреин.Свидетели сте, драги съфорумци, как се опитват евреите да променят и фалшифицират историята ни. Така, както ни натрапиха "османското присъствие", така ще се опитат и вече го правят масираната подмяна. Насоките са две: обезличаване на историята ни и пълна конфронтация с Русия и прекъсване на всякакви контакти с тях. Написаното по форумите руснаците трябва да приемат като българско мнение, а то всъщност е еврейско. Това прави еврейската мърсотия и подлост.

62

Анонимен

преди 12 години

Путин е кух милиционер, кво може да очакваш от него

61

Мони

преди 12 години

Прав е 81, че Путин е избран от селяните и не е харесван от интелигенцията.Причината за да бъде избран е една единствена - Путин е увеличил пенсиите 3 пъти.