19

СЕЛЬО

преди 12 години

АЗ ПА ЕДНО НЕ МОЕМ ДА РАЗБЕРЕМ. ЩО ЕДНИ НАРОДИ, НАПР. НАШИЯ, ВСЕ СГРИБАТ ГЮБРЕТО В ОБОРА НА ЖИВОТА И ВСЕ НЕ ИДВА УБАВОТО, ВСЕ Я НЕМА СВЕТЛИНАТА В ТУНЕЛА НА ПРЕХОДА, ВСЕ ИЗМИРАТ СТАРИТЕ И ВСЕ ИЗЧЕЗВАТ МЛАДИТЕ И Т.Н., НО ТОВА НЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВА НА ЗАПАД И ВСИЧКО СИ Е "НОРМАЛНО", А ДРУГИ НАРОДИ, НАПР. ГЪРЦИТЕ, ЦЯЛ СВЯТ ГИ ОПЛАКВА ("ЛЕЛЕ, КВО ЧЕ ПРАВИМЕ СЕГА, ДОМИНО ЕФЕКТИ, УЖАСИИ, СКЪПОТИИ") И ГИ ЧИШКА ЛИ ЧИШКА? ОБАЧЕ НЕ НАМЕСВАЙТЕ ТУК ГЕРБ - ВЪПРОСЪТ Е ПРИНЦИПЕН И НЕ ГОВОРЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 2-3 г.

18

Рудолф Хес

преди 12 години

Точно като *** византийците са свикнали някой да ги храни и пои, а те да пият да ядат и да реват за още. Само че за разлика от *** са объркали ареса, ръката която ги хранеше досега може да бие много тежки шамари.

17

Анонимен

преди 12 години

До славянинТия са преди всичко дърти византийци, на нас да ни дава някой така пари и да получаваме 18 заплата като тях?

16

Р-29РМУ-2

преди 12 години

Да се надяваме, че поне сега работливите, но наивни немци няма да бъдат преметнати от тъпите, мързеливи и вечно пюскащи гърчоля! Тези византийци са майстори "сладките приказки" и 20год. живеят на гърба на Европата само лапайки яки заплати за нищоправене. След като им бяха опростени над 100млрд. дългове, помощ от нови 100млрд. и сега пак продължават с раздаването на бонуси към и без това необосновано високите си заплати и пенсии, а нас Герм. ни е хванала за гушата да плащаме "сименсчетата" на БДЖ

15

Дърт...Елин

преди 12 години

Малиии,ще ме уплашат;десет години ще ям чироз,маслини,мандарини,портокали и ще ходя...гол по островите,но едно евро няма да...върна на будалягите европейци.

14

славянин

преди 12 години

Каквито и да са гърците все пак са християни като нас и трябва да поддържаме с тях близки и приятелски отношения пред ислямистката заплаха от анадолците и шиптърите!

13

Анонимен

преди 12 години

Тези артисти издевателстват върху 500 000милиона европейци...Надявам се,германците да получат заслуженото за тези свои усилия...Тази хидра,наречена Германия,трябва да бъде заличена на картата...срината до основи..разорана и засята с картофи ...Меркел,проклета да си!!!

12

раното

преди 12 години

"Ние сме един много горд народ и не обичаме да сме зависими от взети назаем пари" Да бе, че то вие все с такива пари карате.. Абе света е полудял, да се прави че не вижда каквм номера връткат тия от илита да ни замотат

11

do 6

преди 12 години

Поне номер 3 спести и Османската империя- обикновено и нея я цитират пишман спецовете по съюзно дело.

10

Анонимен

преди 12 години

Византийски номера!Дано не ги изпуснат германците и да ги държат още по-изкъсо.

9

Анонимен

преди 12 години

Гръцкото работно време никъде другаде го няма- магазините да работят до 2, във фирмите- ходят в 11 на работа и в 4 си хващат багажа, администрацията всеки ден до 1, цял етаж нахакан с администрация, никой нищо не знае, не било за него, не бил компетентен, да се върнем друг ден да ни кажат.

8

Анонимен

преди 12 години

Гърците измислили нов танц - вместо сиртаки - МЕРКОЛАНДАКИ.Изпълняват го предимно пред туристи от Германия и Франция.

7

Анонимен

преди 12 години

Те германците за това живеят "зле" - нямат социалисти.

6

Анонимен

преди 12 години

Меркел е желязна. Евала.

5

Ellada

преди 12 години

Още 20-30 г. преговори и може и да се разберем за изплащането на дълговете.

4

Анонимен

преди 12 години

Toq pa pishman optimist - iskali da si poemat dah....a ga qdohte kiftetata bez dah li ostanahte i po 200 kila stanahte....ai sega da badete kato balgarite vi omrazni...zatqgaite si dvimetrovite kolani i s po edna dzamba qko dupki!

3

До 3

преди 12 години

Какво забъркваш България. Като заради Гърция може да се разпадне ЕС, не заради нас! Стига с тия *** заучени клишета.

2

Анонимен

преди 12 години

Единственият съюз който се разпадна преди България да влезе в него е Съветския съюз! Всички дръги са претърпявали разпад! Сега е ред на ЕС след това на НАТО! Да ви е честито американски гъзоблизци!

1

Берлин

преди 12 години

Deutschland ueber alles!Germany rulez!