19

Анонимен

преди 12 години

До номер 20:Точно където е станала катастрофата,движението е еднопосочно.

18

Анонимен

преди 12 години

"и се удря челно в товарен автомобил" егати магистралата?!?!

17

Анонимен

преди 12 години

Катастрофата е между роми и турци с тирове.

16

до 21

преди 12 години

Напълно подкрепям тезата ти. Ужасно е когато рано сутрин тръгна от София за Варна (за турчина това означава на Изток, т.е. към изгряващото Слънце) Слънето изгрява и ти блести точно в очите, а ***, които пътуват в обратна посока не са си светнали фаровете и на всичкото отгоре се изпреварват на забранени участъци и ги виждаш в последния момент

15

От 16 до турчин

преди 12 години

Нормално е да излезеш. Те плъховете първи напускат потъващия кораб.

14

до 22

преди 12 години

В 6:20 сутринта карането на фарове е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, дори и да няма закон за задължително включени светлини.

13

до 23

преди 12 години

В Правото има едно правило - Незнанието на закона не оправдава никого. Като отиваш в дадена държава е добре да видиш какви правила за движение има. Обикновено на границата има огромна табела посочваща основните правила (макс. скорост и т.н.)

12

do 23

преди 12 години

I az sam na mnenie, 4e towa e porednata typotiq na rodnite umowe. Nikade po sweta ne se kara s pusnati swetlini. NIKADE. Oswen moje bi w sysednite balkanski diwa6ki dyrjawi. Edin 4ujdenec kato wlzene w Bulgaria, nqma nikyde ukazanie, 4e trqbwa da sa pusnati farowete. Predi 4-ri dni ton4no obqsnqwah na moj kolega, tuk w Germaniq, kakwi prawila trqbwa da spazwa w Bulgaria, poneje iska da hodi na po4iwka. Nikoj ne znae za 140km/h, za farowete pyk e apsurd. Za pojarogasitelq sy6tata rabota.

11

Анонимен

преди 12 години

I koj e winowen pak? Kakto winagi prostaka stoq6t w Audito. Aman ot maloumnici. Takwia trqbwa da polejat w zatwora i da im se otnema knijkata za nqkoq druga godina, a ne mesec.

10

bat boilo

преди 12 години

pisete be malumnqci nestasni.

9

qwer

преди 12 години

Като са задължили шофирането през денят на фарове,тогава трябва тези умници да измислят и знак който да информира водачите за тази поправка в световният правилник, защото знаците са еднакви по целият свят,правилникът е еднакъв,как ще разбера аз като се прибирам с колата в Б-я,че трябва да карам на фарове,а и не само аз всеки чужденец тогава като влезе в Б-я без фарове значи е нарушител и готов за глоба,е такива тъпащини водят винаги до това което е Б-я.Все новатори и все последни.

8

анонимен

преди 12 години

от както караме на фарове, катастрофите не намаляха, напротив, май се увеличиха.

7

Анонимен

преди 12 години

Не палят фарове ама ние палим щото сме най напред във ... всяка глупост.Чакам да измислят че фаровете не стигат и да почнем да палит факли на тавана че да се виждаме още по добре.До 16 : Това правило го въведоха само и единствено заради глобата която вдигнаха на 50 лева едновременно с приемането на закона.Всичко се прави заради пари а не за твоята безопасност на пътя.

6

анонимен

преди 12 години

абе кога ще започнат да съдят неграмотните проектанти на пътища ?? Щом на даден участък от пътя има повече от три катастрофи, значи има нещо сбъркано в проекта на пътя, не може все шофьорите да са сгрешили ... някъде по пътищата има такива недомислици, такива завои, че направо се чудя това дете на 5 години ли го е проектирало ?

5

Анонимен

преди 12 години

Автомагистрала..удар челно ..нещо не мога да си го представя....

4

до

преди 12 години

абе турчин. ти знаеш ли какво са фарове??? От много години карат на фарове доруи и в Чехия, Унгария и т.н. Нали затова ме глобиха преди 7 години в Унгария. Вярно, че там е задължително само на извънградско да се кара на фарове. ама заради такива, като тебе, които при дъждовно време, сумрак и въобще намалена видимост не си светвате фаровете, затова го въведоха това правило.

3

qwer

преди 12 години

12-ти ти изглежда не си бил в Европа,"турчин" е прав никъде тук не палят фарове през денят.

2

Анонимен

преди 12 години

Катастрофирали са 2 тира е 1 лека кола. Тримата шофьори са тежко ранени.

1

2,

преди 12 години

Софийски!