23

Анонимен

преди 12 години

Пишат мъжки индивиди, които не са правили секс. Личи по отношението им, защото сексът НЕ Е МЕХАНИЧНО ЗАНИМАНИЕ.Никой не обича караниците, интимните отношения се отравят от прилежащите в близост роднини и намесата им в живота.Проблеми с работа, бита.Разнообразието идва спонтанно от добрата човешка връзка и взаимни чувства.Бягството при друг не е решение, там по-силна е тръпката от тайната на извънбрачната връзка. Това е нагон, не е любов.*** и простите също правят секс.

22

Наблюдател

преди 12 години

Интересно как прости вонящи селендури превземат тези теми. Чалгаризираните простатци се кефят на прости коментари и се мислят за върха.

21

skunka

преди 12 години

Chukliai q wsqka wecher da swurshwa po dwa-tri puti,pyk da widim togawa monotonnost.Chukash li q qko,nqma qd.

20

Баце ТРАКТОРИСТО

преди 12 години

На който му е омръзнало да пробва групов секс ще ви хареса и на двамата . Аз сега помагам на комшията че женаму е с 15 години по-млада от нас и много и се па сам неможе . А и с един колежка и приятелката и обичам . Вообще одкакто се изпедерасти народа много матерял пада за обработка . А пуберите дето освен на кино гола жена още не са виждали да не пишат глупости за *** и т.н. несериозно е . Газове винаги се изпускат и човек се поти и мирише нормално е бе пидали дребни .

19

умен

преди 12 години

абе 23 това са сюзън сарандън и *** робинс когато се обичаха още - сега са разделени

18

Бяло течение

преди 12 години

и миризлив мензис

17

селянин

преди 12 години

Този от снимката да не е педофил,нещо набор ми се вижда , а момето младичко като ученичка.

16

сексманиак

преди 12 години

Абе малоумщини. Все за възвратно постъпателно движение става дума, пък ако ще на тавана да го прая !Все едно да ми писне да ям супата с лъжица и орално и да пробвам *** или през ушите !

15

до Някой си

преди 12 години

Наскоро четох в една книга реплика на главния герой, която е супер точна (казвам го като жена):"Ако искаш да имаш успех с мацките, гледай на тях като на нещо приятно и забавно. Не ги приемай твърде сериозно, будалкай се като с приятел, ухажвай ги на шега и бъде добронамерен, но не твърде добър, пък каквото излезе"

14

Митьо Пищова

преди 12 години

Аз моя го увивам три пъти около кръста, след това го разгъвам и пак навивам докато стигна до кокошарника.

13

алооо

преди 12 години

то май 90 на сто тука са момченца...ами момиченцата -те кво мислят?

12

Бай 100-ян

преди 12 години

*** също разделя в леглото....

11

Селянина с колелото

преди 12 години

Се боб, се боб ... ами то омръзва бе....

10

Mr Lover

преди 12 години

Разнообразието в една връзка го внася любовницата....

9

rrrr

преди 12 години

Според мен, единствените неща които убиват страстта са караниците, обидите и незачитането на човека до нас, другото е фолклор

8

до 10

преди 12 години

ходи се застреляй

7

анонимен

преди 12 години

каква страст ви гони бе? какви глупости пишете тук бе хора? от началото всяка връзка е страстна.но след година 2 всичко се изпарява..яжте боб всеки ден...та да ви питам след месец ,два ...с каква "страст " ядете още боба...това са писания само за младите ..зрял човек би се усмихнал най малкото само...защото му е печално известно всичко от живота и брака..а младите могат да спорят само..защото са млади и неопитни..любов,вярност,брак..бля бля..и то точно в демокрацията която имаме днес?да бе

6

до 6 и 7

преди 12 години

ами не четете ги,бе големите теШкари и халтави чалгарски дупки!още си има хора,които се вълнуват от думи като любов,любене,секс-както вика колегата долу-е.ба.н!не кат вас,дет си дават трътките за жълти стотинки!А пък има и друго-крадецът вика -ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА,хехехе

5

Анонимен

преди 12 години

off abe palqci ste vsi4ki 4ikidjii palni :D

4

алоооооо

преди 12 години

не позата,не времето-КАРАНИЦИТЕ и проклетията убиват желанието за е.б.а.н!