126

Бивш Син

преди 12 години

Другарю Костов какви са тея извъртания и градуси ? 180 градуса наляво 360 градуса нагоре - да не си си спомнил пилотскитеумения придобити в Кременчуг -Украйна ? Ходи на летище София качвай се в някой Бойнг и почвай да пилотираш - така ще разберем че не лъжеш за школата в Кременчуг и не си учил нещо друго там като напримеррррррррр - Криптовчик агент на ГРУ Иначе не ти вервам - Я Едно питане - ти като гласува с БСП и ДПС в парламента - на колко градуса се ИЗВЪРТЯ - спрямо предизборните си обещания към Сините избиратели ? А *** 360 или 900 градуса ?Проклет Бъди от мен и излъганите избиратели Проклет бъди за изгубената Вяра и Мечти

125

До бивш нефтохимик

преди 12 години

Ти не си никъкъв бивш , но не искам да ти отговарям в твои стил , под достойнството ми е. В момента работя в "Лукойл" началник цех , заплата над 3000 ,няма да ти посочвам горницата . През 1996 ми даваха в същия цех 344 лв. и то ако ни я изплатят , някой път само аванс 120 лв. ,направи си сам изводите ,ако можеш да мислиш.

124

Анонимен

преди 12 години

Лостов плаче за едно брутално букаке в Столипиново.

123

П.Стоянов

преди 12 години

Иване ,иване кажи си като ти падне имунитета ще трябва да ти се обяснява макроикономиката в специализирано заведение закрит тип.

122

ICO

преди 12 години

OK GERBERITE SA SE OSRALI XAIDE KOSTOV KAJI TI PONE TI KAKVO NAPRAVI KATO BESHE NA VLAST,AKO IMA NIAKOI KOITO YBI SINIATA IDEQ TOVA SI TI,TOZI KOITO KRADE ZA 4 GODINI TOLKOZ KOLKOTO CHERVENITE ZA 50,KAJI KOSTOV KOLKO XORA TI VIARVAT?

121

Son4eto

преди 12 години

Костов ли? Същият дето приватизира българските предприятия на безценица и ги подари на олигархията. Това е сред големите заслуги на командира. Но пък се учудвам от новата роля на Плевнелиев, който поизтри от речника си любимата си думичка почтеност и се превърна в мек еърбег между правителството и ЕС.

120

@130

преди 12 години

***, ти освен да псуеш.. да беше казал кво знаете работилите там..Найш ли колко легенди съм слушал.. тоя взел под масата.. оня взел над масата.. само работниците едни ангелчета..Ай ,, или кажи квото знаеш или *** се заканвай на хората у кръчмата у ваше село

119

didoo

преди 12 години

Росен не е туширал нищо, а цялата работа я направи Бойко. Много добре знаем, кой управлява президентския пост в сянка и където му каже Борисов да отиде, то Плевнелиев отива там.

118

бивш нефтохимик.

преди 12 години

До информатор-118. Ей гадняр що приказваш врели некипели. Губещ нефтокомбинат в света няма. Подлизурко ниеден. Не пуснахме косто. Ей на такива като теб дължиме сегашното си дередже. Мръсни лъжци, мекерета и ***. Да ти го на***м на информатора. С две ръце ще те уф във административната сграда и той се закани по сталински. Нема народ нема проблем. Много знаем за този гадняр дето прелапамилиони под масата. Ние работещите там да не сме балами.С двете ръце ще те одуша , плазмодий ниеден.

117

БЪЛГАРИН

преди 12 години

Можеме да си лаеме колкото си искаме,но истината е че Иван Костов беше единствения премиер който дръпна държавата в правилната посока колкото и да не е безгрешен,тогава долара беше 3000лв...Нато и Европейския съюз бяха далечен мираж,а Жан Виденов беше докарал държавата до колапс! Фактите са си факти! Сега да видим Герберските писарушки колко бързо ще оборят тези факти и ще наакат форума с простотий!!! Иван Костов беше единствения Премиер който не ни е излагал пред света!!!

116

До Костов и Ран-Ът

преди 12 години

Идиотията в защита на ГЕРБ-ерията няма почивен ден.Този фамозен и много таен доклад изготвен по поръчка на правителството на Андрей Лукановот двама водещи икономисти Ран и Ът в сътрудничество с водещи български икономисти ,членове на икономическия екип на БСП ,е достъпен в превод в НБ "Кирил и Методи". Всеки който е икономически грамотен може да го прочете .Там има само прогнози и въз основа на тях препоръки как България да излизе от катастрофата ,след 45 г. социолиз

115

до 122

преди 12 години

това е точен коментар!Чух за този план и просто е покъртително как всичко се навързва като от филм на ужасите!Мафия+олигарси=масони =..........

114

сашо

преди 12 години

Костов, винаги конкретен,винаги говори с числа,предлагаше 10000лв. на някой който да докаже с цифри че му е намалена пенсията,но няма желаещи,другото е МАДАМ В и щатните журналистически ***.

113

До 118

преди 12 години

Да се поясни и това ,че ако беше закрита рафинерията 16 хиляди работници отиваха на улицата.

112

Анонимен

преди 12 години

Да ги беше направил тези неща за които говори сега, когато имаше цялата власт, не сега, като *** шаман да обикаля студията и да мрънка една година преди да изчезне завинаги от парламента.

111

До 118

преди 12 години

Възхищавам Ви се изключително ясен и точен анализ, стига да има кой да го разбере, бъдете жив и здрав.

110

КОСТОВ И РАН-ЪТ

преди 12 години

КОЙ ДОПУСНА И ЗАЩО РАФИНЕРИЯТА ДА РАБОТИ НА ЗАГУБА. КОЙ НАПРАВИ ТАКА КОРАБОСТРОИТЕЛНИЦАТА ВЪВ ВАРНА ДА РАБОТИ НА ЗАГУБА. ПРЕДИ ПРАВЕШЕ ПО 40 КОРАБА НА ГОДИНА СЪС СТРАХОТЕН ИЗНОС-ПРИКРИВАТЕ УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - И КОСТОВ Е ОТ УЧАСТНИЦИТЕ ИЗГОТВИЛИ ПЛАН РАН-ЪТ. ПЛАН ЗА ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ. ПЛАМА ПЛЕВЕН КОЙ Я УНИЩОЖИ УЧАСТНИЦИТЕ В ПЛАН РАН-ЪТ.Нефтохим беше във фалит , предишните пет години бяха на загуба , всяка година правителството трябваше да покрива по 95 милиона загуби. Това беше единствената рафинерия в света ,която работи на загуба

109

марин

преди 12 години

Ако не беше толкова корумпиран ,щеше да е добър ръководител. Акъла си използваше само за лични облаги.

108

Прости сметки

преди 12 години

Бай ***.. бай ***.. *** е по умен и кадърен от (бойко + цв. цв) ^ 10

107

kiko

преди 12 години

TOVA NE VE6E LI SEVLIEVSKIA *** ?????