105

?????!!!!

преди 12 години

..ало ,Дневни.бг ?!! стига сте занимавали хората с тези глупости.

104

Анонимен

преди 12 години

Що са му такива ококорени очичките на големия мъж?

103

до 155

преди 12 години

Дай си скайпа мила. Няма да скучаеш!

102

до 153

преди 12 години

Че тя истината си е една! Факт е че Кубрат Пулев е олигофгрен и *** за мен. А ако иска да дойде да ми натрие физиономията заради тези мои думи..чакам го. Аз не го дебна и търся ..понял приятелю?

101

лейла

преди 12 години

*** НЕДЕЛНА ВЕЧЕР. ОЩЕ ПО-*** ТЕМА.НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2-3-*** ВЪВ ФОРУМА СПОРЯТ И СЕ ОБИЖДАТ. И ТО НЕ ПО ТЕМАТА, ЗАЩОТО И НА ТЯХ ВЕЧЕ ИМ Е ОМРЪЗНАЛА.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ БОКС, НО ТАЗИ ВЕЧЕР ПОНАУЧИХ ДОСТА НЕЩА ОТ ДВАМАТА, КОИТО СИ БИЯТ ЯКИ КРОШЕТА НА ТЕМАТА БОКС.

100

до 151

преди 12 години

Много ще ми е интересно как смазва Кубратчо Крис Арелоа. Много!

99

до 147

преди 12 години

Я ми кажи кой класен противник в профи бокса е победил Кубратчо?Ебахта в *** честно!Не ве, споко...тя истината ще лъсне когато се изправи срещу Арелоа тоя *** Кубрат.Само гледай сеир как Арелоа го смазва.

98

9860

преди 12 години

За какво му е адвокат на това момче след като е жертва на престъпление ?

97

до Соня 131

преди 12 години

Сонче, искренно ти съчувствам че не си попадала на мъже с добри парчета, много е гадно да луташ по цял ден незадоволена да оглеждаш пакетите на колегите и да си мечтаеш някой хубаво да те начеша. За твоя радост отдавна се предлагат силиконови заместители така че дерзай по темата и не си губи времето по мъжки чатове - тук сме от 10 см надолу и сега си избиваме комплексите, просто не си попаднала на правилната тема

96

до 143

преди 12 години

*** марийкин, Крис Арелоа имаше 25 или 29 победи срещу НУЛА загуби на професиналния ринг..не си спомням преди да срещне Виталий в Калифорния. Цялата зала го подкрепяше а на първите редове бяха един до друг Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер, които гледаха как Виталий с техника и тактика съсипвше мощното *** Арелоа.

95

dogan

преди 12 години

Kakste be EU robi pak lise napihte kakto vinagi

94

жега ми е!

преди 12 години

Няма ли нещо по-крими да ни пуснете, или поне бате Бойко. Тая изтъркана сапунка ни писна.

93

magata

преди 12 години

ти си 125

92

Анонимен

преди 12 години

Вътрешният министър за пореден път показа несмасленото професионално лице на МВР-то си. Друго лице е заподозряно за нападението на Благой Иванов Багата. Досега разследването е било в заблуждение, изцепи се в Пловдив Цветан Цветанов. И продължи фундаменталните мисли на особената форма на главата си: Има и съвсем обективни обстоятелства, които са поставили в заблуждение разследването до този момент.Това става ясно от свидетелските показания, които е направил Багата. В тях се посочва, че човекът, извършил нападението, е на по-високо ниво от Дъмпела, който беше сочен досега за нападател. Може би се е разчитало на това, че Багата няма да може да се възстанови и да даде тези показания, които той е направил вчера пред разследващия полицай.Чувате ли какво говори този корифей на полицейската мисъл? Може би се разчитало на това Багата да не може да се възстановял.А кой арестува Дъмпела, бе, Цветанов? Да не би да бе младежката организация на ГЕРБ? Кой скорострелно се направи на бързоразкриващ престъпления да не би да не бе твоето МВР?Кой се *** от бързане и сега се чуди какви да ги плещи? Да не би да си ти!Кой сега внушава и пласира тъпотии в слугинските медии подопечни на Цветанов, че Багата взел 150 000 евро от Дъмпела за да си променя показанията само и само за да оправдае идиотизмите на полицейското разследване?!Ами ако, не дай Боже, Багата беше умрял, господин вътрешни министър, Цветанов? Колко още щеше да лежи Дъмпела в ареста като абсолютен пробождач с нож?Какво значи разследването е било въведено в заблуждение? И има ли изобщо знаково разследване, по което МВР то на Цветанов да не е в заблуждение като изключим умишлените поръчки?!Само лице наистина с особена форма на главата може да си позволи да говори такива тъпотии.Лицето на държава, която се се олицетворява като полицейска, заради заблужденията на Цветан Цветанов. Afera.bg

91

до Соня

преди 12 години

Како, и моето пишле е 10 сантиметрово в покой. Искаш ли да разбереш колко сантиметре е в хралупата ти? Dай ден и час и място. Please!

90

Анонимен

преди 12 години

Много задръстени хора има в нашата държава, селяния до шия. Кой му пука за Кобрата, бе хора. Има ли нормален човек на запад, който ще си губи времето да гледа *** профи бокс?Някакви забогатели по незнаен начин чичковци си играят с живота на глупаците чрез разните там форми на залагания, акули дебнат глупаците на входа и изхода и ги точат като дойни крави.Има ли нормален американец да каже, че се гордее с Тайсън ***, който сега умира от глад след като е притежавалсотици милиони.Хайде по-спокойно и оставете "героите" (замесени по един или друг начин в организираната престъпност) на мира.

89

с извинения, но

преди 12 години

Вече 3 часа ни се налага да гледаме като най-важна и водеща новина "националния герой" Багата.Днес беше най-горещия ден. По радиата и други медии се дава инфо къде какво се е случило, а Днес.бг , като ни го е плеснало тоя герой и няма отърване.Мойто уважение към любимата ми медия, но жегата достатъчно ни мори, недейте и вие.

88

ииииииииии,

преди 12 години

ама кажете ми как разбирате номерацията на коментарите!!!хелп!!!

87

fori

преди 12 години

помни кой го наръгалпълни глупостии мене са ме ръгали с нож в 1 сбиванеизобщо не съм разбрал кога и кой го е направил,това не ти е ринга с правила и съдиятова е кръчмарски бой,най висшата форма на ММА

86

Анонимен

преди 12 години

Костов е виновен!