39

с.

преди 12 години

Торес вкара за историята!Затова се юркаха!Първият футболист вкарал на два финала!После чукна на Мата за да се запише и той!Иначе и аз съм на мнение,че малко прекалиха и не беше нужно да ги унижават чак толкова!

38

ФАШИСТ

преди 12 години

до Пич 38 - Честито на Испания ! за Италия , толкова им е силата , повече не могат ако бяха Германия и те щяха да го отнесат та дори с по-голям резултат !

37

Анонимен

преди 12 години

Мен пък ми е мъчно за Италия! Да, бяха по-слаби и загубиха, но след като останаха с 10 човека заради контузии просто си беше като да риташ паднал човек. Реалният резултат си е 2:0! Даже не разбирам защо испанците си дадоха толкова труд да вкарат още гол. И с 2 ставаха шампиони! Ама хайте, надъхани бяха за победа, как да е.

36

гурбетчия

преди 12 години

Аз залагам малко по инерция без да познавам добре отборите и условията на залагане !Въпросът ми към разбирачите : още в началото на първенството заложих на 7 мача ,6 от които в груповите фази ,за последният мач заложих,че Исп. ще стане шампион,но още тогава не се знаеше с кого ще играе!Та въпросът ми :зависеше ли този финал в моя фиш от редовното време,или без значение дали от продължения или дузпи ,важното е да е шампион!Ако бяха станали шампиони от продълженията ,по инерция щях да скъсам фиша!

35

с.

преди 12 години

Испанците са шампиони абсолютно заслужено!Въпреки,че италианците нямаха и късмет!Почти цяло полувреме с човек по-малко срещу световния и европейски шампион си е тегаво!Честито на Испания и феновете!

34

гурбетчия

преди 12 години

Хем се радвам за Исп. /донесоха ми 6000 евро печалба,ако не бяха спечелили в редовното време ,трябваше да скъсам фиша въпреки че останалите 6 мача от груповите фази ги познах /,хем пък съжалявам италиенците ,заваллиите /горките/ ! Абе за този резултат 4-0 ,трябваше да направят едно добро на италианците бе ,да им дадат златните медали на тях ,а купата на испанците ,ха ха ! Испанците направо ме изкефиха ,цяла нощ не съм спал !

33

тими

преди 12 години

от целия свят само българските пишлемета не ги виждам как ще се класират за световното и европеиското както и пишлеметата от клубните отбори за лига европа и шампионска лига

32

тими

преди 12 години

футбола е и дисциплина сериозна работа в екип както и индивидуална страхотен финал между два гранда в футбола с това европиско се затвори стария цикъл на игра и започва новия цикъл от евро 2016 в франция с 24 отбора а преди това световното в бразилия по нов начин с повече отбори и въвеждането на ястребово око на гол линията

31

фен

преди 12 години

Аз съм най-доволен, че тъмнокожия наглец Балотели се провали. Футбола е игра за бели. Този да оди да бега, скача тича или баскетбол за него. То и резултата баскетболен .....

30

Фен голем

преди 12 години

До кога италианците ще ги търпят да играят на европейски финали?! Най-грозно играещи са винаги и винаги има по една "ръчичка" в наказателното само дето ни един съдия не я вижда ... Галеници на съдбата са тези латински гелосани гейове от Италия. Това беше един отвратителен финал между два латински отбора. Все пак по0добрия от Каталуня победи. Следващия път дано да е някой англо-саксонски, че нашите чалгаджийски *** ще са голем смех срещу жабарите идния септември.

29

тими

преди 12 години

футбола е игра спорт но и сериозна работа както на клубно ниво така и на национално ниво но да се постигнат такива резултати всичко започва от клубната работа и по от работата с децата които спортуват тази велика игра ето защо детцките школи са много важни те захранват с малди таланти и футболисти както клубните така и нациоаналните гарнитури затова големите в този спорт имат успехи както на клубно така и на нациоанлно ниво

28

Анонимен

преди 12 години

Испанците са просто велилки! Бързи, агресивни, точни, ..... , нямам думи! Невероятни са! Няма по-добри от тях! Европейското беше на високо ниво!

27

гурбетчия

преди 12 години

Момчета ,хайди да не се заблуждаваме ,че италианците ако били пресирали ,нападали повече и пр. щели да победят ! За да пресираш и нападаш ,това не зависи само от тебе , а и от противника дали ще ти позволи ! Разликата в класите беше очевадна ! Но можеше моне малко да се стегнат и да загубят достойно ,поне с 2-0 !

26

Анонимен

преди 12 години

Сеньор - дел Боске!

25

35

преди 12 години

Напълно си прав!Италия трябваше да играе, както в първия мач в групите срещу Испани. След като имаш бързи футболисти като Балцарети, Диаманти, Джакерини и Маджо, недопустимо е да пускаш бавни и на всичко това имаще проблеми с контузии в предишните мачове футболисти като Киелини, Мата и Абате. Прандели просто много си повярва и реши да играе по испански, вместо да победи испанците с постоянна преса и контри при всяко удобно положение.

24

до 34

преди 12 години

Ако си спортувал професионално би трябвало да знаеш ,че спорът е РАБОТА И ТО МНОГО ТЕЖКА....ТОВА НЕ СА АМАТЬОРСКИ МАЧЛЕТА ОТ МААЛАТА....

23

4efo

преди 12 години

Прандели, ако има малко съвест да си подаде оставката.Безумна тактическа постройка, безумни смени- загуби спечелено първенство.За мен лично отборът победил Англия,Германия заслужаваше да спечели.Испания обаче ги размаза тотално и обезличи иначе доброто им представяне.

22

гурбетчия до 26

преди 12 години

Ти спорта не го бъркай с работата ! И аз съм тренирал макар и не футбол ,и мога да ти кажа ,че за добрият спортист 48 часа са напълно достатъчни да се възстанови и след най-тежкият мач ! Това не е никакво оправдание ,че едните почивали 2 дена ,а другите 3 дена !

21

хахаха

преди 12 години

Испанците са велики! Италците требе се учат от тях как се играе футбол! Първо да научат как се рита топка и после всичко останало. Трябва да вземат някой испанец за треньор на Скуадра Адзура,че да ги научи как се играе футбол. Трябват им много уроци по испански на италийците за да стигнат до нивото на трета испанска дивизия. А да се мерят с великата Испания-това е мисия невъзможна! Най-добре да се откажат жабарите. То с пици футбол не се прави. Че испанците ще ги нашляпат по задниците накрая.

20

гурбетчия

преди 12 години

Италиенците плачат не за това ,че загубиха ,а за срамният резултат 4-0 ,това не беше футбол ,а баскетбол ! Какво щастие за Италия щеше да бъде ,ако бяха загубили достойно с 2-0 !