164

Анонимен

преди 12 години

1-0 иде доде,ама 4-0 аджиба,това си е жива !!!

163

--

преди 12 години

браво на момчетата!брилиантно се представиха

162

вие

преди 12 години

страхотен мач се получи,а Испанците определено си заслужиха титлата!

161

гурбетчия

преди 12 години

Дел Боске /в превод :от гората/ както видяхме не е хванат от гората ,4-3-3 ,страхотна система с 3 нападатели !Това трябваше да направи и нашият Льов /лъв/ ,но се оказа ,че не е никакъв лъв ,а *** !Браво мучачос !А неблагодарните българи ,които плюеха по испанците и ги наричаха *** ,нека да пукнат от яд !Неблагодарници ,плюете по народ ,който ви уважава и ви прие в домът си ,даде ви всички права както местните ,отмени разрешенията за работа ,а вие ги плюете най-безочлива типично по български

160

а стига ве!

преди 12 години

Много хубав мач,честно казано не го очаквах.

159

Анонимен

преди 12 години

Леониде, гърците изКРътиха със задниците си оная работа на руснаците нещастнико грозен византийски !

158

уъ

преди 12 години

Очаквах по интензивна игра от адзурите.Харесвам играта и на двата отбора.Оказа се, че италианците не са били отпочинали след последните 2 мача, които си бяха за книга. Имали са доста контузени които са били в игра. Излизането на Мота се е очаквало. Свършиха черната работа като разкараха неудобните англичани и машината на немците. Честита победа за испанците!

157

кики

преди 12 години

Не мисля,че Италия беше достоен противник за финал.Гледах всичките мачове и мисля,че най-добрият беше Поругалия-Испания.Този мач трябваше да е финала.И двата отбора играят прекрасно.

156

малка пица,голяма пи

преди 12 години

МРЪСНИ ИТАЛИАНСКИ ФАШИСТИ! ТАКА ВИ СЕ ПАДА! Сергей Антонов ви гледа от небето застанал отдясно на Господа и ви наказва сурово за злините,които вършехте в миналото. Нахални мафиоти,за къде се бяхте втурнали? Номер едно искахте да станете.

155

фен на Ботев Пловдив

преди 12 години

Не виждах причина да съм за Италия.Политическа или спортна.За това бях за Испания.Отбора играещ най-красив и резултатен футбол.Тотално надиграха италиянците.Физически,технически,тактически.Резултата ясно говори за това.Въпреки Буфон-найдобрият вратар в света.Гу100 ми стана да гледам как на ръба на засадата излизаха сами срещу този октопод.Ако някой каже че при някой гол е имало засада е пристрастен.Лично гледах головете много пъти,а първият беше рядко срещан.

154

Анонимен

преди 12 години

И Касиас беше безпогрешен, и дел Боске - супер тактик. Пълна неутрализация на скуадрата.Немислимо и невиждано до сега.

153

мъж

преди 12 години

Казано на автомобилен език испанския "СЕАТ Леон" издуха на финала италианския "ФИАТ Чинкуеченто"

152

жена

преди 12 години

Не съм по мачовете, но Испания беше моя фаворит!

151

SPAIN SPAIN CHAMPION

преди 12 години

Испанците са уникален отбор- защитиха си титлата по категоричен начин и са допуснали едва 1 гол за целия турнир. ТОВА Е ИСПАНИЯ!

150

Леонид

преди 12 години

Гръците изкрътиха вратата на руснаците.

149

varg

преди 12 години

Това беше едно от най-скучните първенства.Превърнаха се шампионатите в Шампионска лига.Ако си мислите,че сте гледали футбол много жестоко се лъжете.Гърция-Русия 1:0 Швеция-Франция 2:0 Украйна-Англия 0:2 това бяха мачовете.

148

До Бултрас Пловдив

преди 12 години

Наистина страхотен коментар- каза почти всичко ,което исках и аз да кажа. Да добавя само,че ще се радвам отново Италия да играе финал и на следващото първенство. Футболът печели с отбори като Италия, за Испания е ясно.

147

БУЛТРАС ПЛОВДИВ

преди 12 години

Най-заслужилият шампион досега.С най-добрият треньор,с най-красивата и резултатна игра.Финал бижу.Не ми се мисли какво става в Испания.А в Италия.Но за италианците и финала е успех.След 4 години нищо чудно пак да са на финала,а след две на Световното ще видим скоро.Имат хубав отбор,а и играят нападателно.Това беше едно наистина хубаво европейско първенство.Следва комичното българско

146

Анонимен

преди 12 години

Ураааааааааааааааааааа!

145

Анонимен

преди 12 години

Ураааааааааааааааа!