79

rument

преди 12 години

Ами пред чалга заведение е,защо на някой рок концерт не се сбият.....??!!

78

Джани

преди 12 години

Побоят е станал пред някоя чалга дискотека или чалга клуб, стопанисвани от УНСС-то? Или пред дискотеката на певеца Константин?

77

Неразбрал

преди 12 години

С учебници се бухали пред библиотеката ли в Студентски град или нещо - в пивницата с бутилки в "бум бум сити Ел Дорадо" ?!

76

Ние

преди 12 години

българите, които живеем на територията България се оказахме най-големите непрокопсаници. Не можем да опазим децата си, но и не раждаме достатъчно деца. Не можем да възпитаме децата си, а чакаме друг да го направи. Не можем да създадем ред за децата си, а се оплакваме от безредие. Не търсим отговорност от корумпирания съд и от бездейното МВР, но пишем оптимистични доклади. А през това време бабаитите бият на воля и се хвалят с "подвизите си". Ето защо най-добрите ни млади умове бягат навън.

75

Алекс-София

преди 12 години

Така е придошлите селяни по Студенстки град и не само там пийнат малко и почват да се правят на големите мъже.Аман от селяния човече!!

74

Марин

преди 12 години

Казарма и сурови закони.

73

Анонимен

преди 12 години

Бойко казарма да правят магистралите

72

Анонимен

преди 12 години

Не казармата им липсва на тая младеж ти си Бойко казарма до правят магистралите без пари

71

Saerohn

преди 12 години

Какъв парадокс?Всеки плюе Студентиски град....такъв,онакъв и всеки продължава да ходи там да се прави на *** и да намери и нещо "странично"...Жалко племе сме си!Пък после плюем ***,турци и всякви....Пффффф повръща ми се

70

борец

преди 12 години

Много проста младеж само бой по *** ***

69

Анонимен

преди 12 години

Значи по-добре да се сравняваме с още по-изпаднали държави, където и образование няма така ли? Нали целта е да има някакво развитие, тези млади хора да имат някаква реализация след като завършат, а не направо да се отправят към Терминал 1 и 2 понеже дебилните ни работодатели искали стаж по специалността. За това говорим - качествено образование в БГ няма. Всяка година цели випуски отиват да учат в чужбина точно по тази причина.

68

до Студента

преди 12 години

Спора е безмислен,само,че ще ти кажа:Младите хора правят революций и сменят правителства.Ние бяхме млади и бяхме на улицата,а вие само мрънкате а никви ви няма.

67

Анонимен

преди 12 години

Това не са студенти това са ***! Такива *** нямат място във ВУЗ-овете.

66

Анонимен

преди 12 години

Какво значи нямат условия студентите.Тои нали е там за да учи,има си книги,да седи да чете.Те дискотеките се пълнят с хора заради студентките Ку.ви нали така.Аз ако няма кво да нае.а закво да ходя.Я стига.

65

Студент

преди 12 години

Ако сме некачествен материал, то ние сме вашият некачествен материал. Не съм чул в правителствата които ни управляваха до сега да е имало хора от моето поколение, но от твоето е имало и все още има. Този спор е безмислен, защото нещата са ясни и както казах и ти, и аз, и всички го знаят, просто не си го признават.

64

Анонимен

преди 12 години

никъде не пише, че младежът е студент във въпросния град, хайде стига сме обобщавали. иначе да, и аз съм против студентите да нямат нормални условия за живот, но това е много стара тема

63

До Студента.

преди 12 години

Е да ама вие младите като вече сте некачествен материал нали пак ние по старите трябва да ви оправим.

62

Negura Strikes Again

преди 12 години

Пиша с онлайн кирилизатор не се хващайте за правописа :)

61

Анонимен

преди 12 години

Нищо ново под слънцето

60

Negura Strikes Again

преди 12 години

Ама в Австрия нали? Направи сравнение с по-западнала държавица - както е нашта. То така е лесно всеки да плюе... ми то тука не е като в Германия. Еми НЕ Е. Щото не е Германия. Сори. Гурбетчии много. Който иска - прав му път.