16

Анонимен

преди 12 години

Ето това ще види сметката на Бибитко. Ако не се е изнесъл вече в Катар :)))

15

!

преди 12 години

Банките не ги интересува, че нямате работа и децата ви гладуват; работодателите ви не ги интересува, че бяхте кадърни- те фалират и не могат да ви задържат; правителството не го интересува, че дори за младите няма работа, какво да говорим за хора на средна възраст, при това с деца- малките българчета, които гладуват- те не са ***, нямат права. Банката ще си вземе парите, ще ви остави без дом и хляб- това е реалността в момента, дами и господа овце търпеливи български.

14

селянин

преди 12 години

Банките и техните собственици са виновни за всички кризи в световен мащаб.Така ,че утрепването на ден на поедин *** от която и да е банка е полезно за обществото.Трепе ги,крадете ги.

13

:)

преди 12 години

Само, че има и много семейства (предимно млади), които теглиха кредит за жилище в което да си гледат децата, а не да ги мъкнат по квартири. До скоро заплатите бяха по около 1000 лв и беше възможно да се плаща кредит. Сега е "малко" по-различно. А кой какво ще си купува си е негова работа, въпроса е ,че вместо да ръстат доходите, те намаляха. Нали ни приеха в ЕС - инвестиции, възможности, разтеж, :) - шмеди капели!

12

Анонимен

преди 12 години

Мъж ми остана без работа през есента, аз също, ама банката си иска парите. Нормално е- тя ще си ги вземе ако ще и помиру да ни пусне, а ние си "живеем" от вноска до вноска- така е, като тук не съществува банкрут на физическите лица, банките имат права, а ние- задълженията!

11

Анонимен

преди 12 години

до 14това да не живееш в столицата на комплексарите ? де е туй чудо. у наше село нямаме телефони и лаптопи отдавна си взехме заем4е за таблети

10

Анонимен

преди 12 години

Мммм дааа, доста квартални тарикатчета изживяха евтините си мечти с кредити и сега се крият и покриват. Няма го надуването че си кулпили китайска плазма за 3 бона или че кара немска трошка на 200 000 км за 30 бона, или смешковците дето ходеха с лапотопи по кафетата за да ги видят че и те имат нещо на лизин, пък и по три-четири телефона трябва да се сложат на маса за да видят хората колко си оборотен и тн. и т.н. Смешна държава със смешни душички.

9

Анонимен

преди 12 години

а моя банкер ми се прави на мъж за моите 50лв на месец.само да закъснея с 5-10 дни и започва със смс,звънка ми по телефона. все едно че само аз съм закъснял в цялата държава.

8

Анонимен

преди 12 години

1/4 са лошите кредити с просрочие над 90 дни, 1/2 са лошите кредити с просрочие от 30 до 90 дни, от останалата 1/4 работата е аха-аха да станат "лоши" кредити и те.

7

Анонимен

преди 12 години

Имам познати които взеха кредити и за известен период от време се държаха като баровциАз също съм вземал кредити ,но всичко съм върнал,а парите съм използвал за малък бизнес и за обучение ...не за плазми и ланци

6

:)

преди 12 години

Какъв е отговора на Министерството по тази "стабилна" новина? Журналисти има ли? .... май само драскчи, копи-пейст-товци, а и..... анализатори.

5

Пич

преди 12 години

Под мъдрото ръководство на бай Боци и ГРОБ на ръба на всеобхаватен фалит. ЧЕСТИТО.

4

bboogy

преди 12 години

При този срив в икономиката, огромната безработица и мутро-олигархичния просперитет, който наложи този "спасителя" Б.Б., заедно с елементарниците от ГЕРБ, няма как да се очаква нещо различно от фалит на фирми и домакинства. Докато рубладжиите В. Златев и Боко богатеят, ние ще мизерстваме. А, чакайте сметките си през зимата. Тогава ...

3

Икономист-бонсист

преди 12 години

Има време докато системният риск премине разумните нива. По света границата за лошите кредити обикновено се счита на нива около 12-15%, над това ниво е опасно за банковата система на държавата. Добре обаче че ние имаме една стабилна финансова система и нивата при нас следва да са много по-високи. Нашите банки могат да понесат и много по-високи нива, защото ние сме остров на стажилността в региона.

2

42

преди 12 години

отговорът е още по-елементарен - никога ! (за жалост)

1

Венелин

преди 12 години

Въпросът е елементарен - кога ще започнат да гърмят банки?