315

до 346

преди 12 години

кажи нещо смисленно ама как като нищо друго незнаеш освен бла-бла :)))

314

до 345

преди 12 години

кажи нещо смисленно ама как като нищо друго незнаеш освен бла-бла :)))

313

Анонимен

преди 12 години

а свободната енергияе това от което треперят и руснаци и американци защото завинаги ще освободи хората от зависимост към горивата. Само Китай подрепя новите енергийни технологий защото са силни и независими от руснаци, американци и еврей:) В русия има много евреи в нефтения, атомния и газовия бизнес както и в правителството и те дърпат конците. Не очаквайте нищо добро от руснаците, те искат д ави подчинят както и американците. Бъдещето е да се работи за свободната енергия и за независимост

312

Компресора

преди 12 години

Гас има само в твоя гъс.

311

345,

преди 12 години

Бла- Бла.

310

Анонимен

преди 12 години

Китайците също работят по машини за свободната енергия и строят с американски реактори Westinгhouse които са най-добре разработените ректори засега и много понадеждни от руските. Могат да работят с различни видове атомно гориво а не само с един вид като руските което поставя страните с руски реактори в зависимост което е и целта на руснаците. Защо руснаците дават оръжия на правителството в Сирия да избиват жени и деца? Защото Сирия има много гас който ще свали цената на руския гас за Европа.

309

ФАКТ

преди 12 години

Не знам защо *** си мислят, че стават по- оригинални като *** по Русия. Стават по- *** просто.

308

до 330

преди 12 години

Хаяхахахахахах :)))) къде си видял Централа да работи 20 години без прекъсване бе "ЕНЕРГЕТИК" и други разгоди няма да имаш така ли ???? ми само лихвата на финансирането 800-900 млн лв на година бе :) ЕНЕРГЕТИК :))) хахахахахахах

307

още

преди 12 години

Тия са като ИзиКредит - дават 100 / връщаш 1000,ако не искаш има други,които ще клъвнат,техното не се губи!

306

Анонимен

преди 12 години

Току що съобщиха ,чр Франция събаря всчиките си АЕЦ и започва да строи само руски.От следващия месец РЕНО и Пежо минават на монтаж на Волга и Мосвич 412.Само ние сме глупаците дето не се решихме за АЕЦ и спряхме мега завода в Ловеч за МОсквич 408.

305

Анонимен

преди 12 години

Халал да им са!Много ми е интерено как Англия ще стро руска АЕЦ.Със същия успех руснаците могат да построят в Ангия завод за лади и телевизори Темп.

304

Анонимен

преди 12 години

стига с тази атомна енергия. отпадъците са голям проблем и се трупат с годините. не трябва само икономическата полза да се гледа а и екологията и да се произвежда чиста енерия. В България има много слънчеви дни, и вятър и има много решения за енергията. Има и друг вид свободна енергия която с еполучава само от специални системи и се нарича свободна енергия и там е бъдещето понеже системите за получаване няма да са скъпи а енергия е неизчерпаема и безплатна и напълно екологична

303

тцЪ

преди 12 години

Германия защо не се отказва от руските пазари? Полша, Чехия - защо? Те са отнесли много по-големи несправедливости от СССР, отколкото ние, защо не спират руските инвестиции? Защото просто имат интерес.

302

тцЪ

преди 12 години

На вниманието на всички, плюещи Русия. Вие осъзнавате ли, че в момента отритваме страната с най-големи ресурси? Страна, захранваща цяла Европа с газ? Страна с все още не експлоатирани и непроучени златни залежи? Страната с най-големия горски фонд (възобновим ресурс)? Страна, в която ИМАХМЕ пазар за наши стоки, но лекомислено зарязахме "щото било комунистическо"? ТЕ могат да намерят пазар за техните стоки (газ, ел енергия, военна техника) Ние разбихме ЕДИНСТВЕНИЯ си пазар - а именно Руския

301

До 331

преди 12 години

Не всички българи са ти братя .Лично аз не искам да бъда брат на надъхан русофоб ,като теб !

300

Българин

преди 12 години

Като четеш тук разбираш, че има *** дето вярват, че руснаците правят всичко безплатно. Толкова ни обичат, че направо биха ни дали без пукнат грош цяла АЕЦ, даже две, защото сме ...братушки?!Американците били империалисти. 100%, даже 200% е така! Но такива са и вашите руски братушки, гадни империалсти! Който не чувства всеки българин свой брат вика брат на други. За мен братя са българите, руснаците и каквито и да са други не са ми братя!

299

ДО 326 и 312

преди 12 години

"В момента пазарните цени, по които АЕЦ Козлодуй изнася енергията, са между 72 и 75 лева за мегават, поясни още Добрев" ОТ ЕНЕРГЕТИК2000 MW2000 MW х 24 часа х 365 дни х 20 години = 350 400 000 MWh х 73 лева /цена за 1 MW/ = 25 579 200 000 лева или 12,5 млр. евро Ето ще има и за заплати, гориво, поддръжка и даже и да почерпат :)))

298

Анонимен

преди 12 години

Прав ви път братушки! В този случай не ни подкрепят (както са го правили много пъти в историята), напротив искат да ни подчинят тотално.

297

ДО 326

преди 12 години

ОТ ЕНЕРГЕТИК"В момента пазарните цени, по които АЕЦ Козлодуй изнася енергията, са между 72 и 75 лева за мегават, поясни още Добрев"

296

ДоТаня от Варна

преди 12 години

Човек , осъзнай се ! Смяташ ли ,че в Украйна (Чернобил) и в Япония (Фокушима) са лекомислени , та продължават и развиват ядрената си енергетика .Ако се плашиш от българските специалисти , то все пак атомните централи са под международен контрол.Разбира се трябва да се мисли за децата , внуците и правнуците и затова е по-добре да им оставим развита енергетика , а не скъпия ток от вятърните въртележки и препоръки да се топлят на свещи .