33

1БГ

преди 12 години

Дрън-дрън ярина.По твоите критерии сега в БГ е мега-комунизъм!

32

Анонимен

преди 12 години

Очаквайте скоро в Германия и останалия свят банкноти с лика на ролка тоалетна хартия.

31

Карл Хайнрих Маркс

преди 12 години

Религията е само илюзорно слънце, движещо се около човека дотогава, докато той не започне сам да се движи около себе си.мдам... временно явление, докато човек не разбере че е животно :)

30

Карл Хайнрих Маркс

преди 12 години

Демокрацията е пътят към социализма.

29

Карл Хайнрих Маркс

преди 12 години

Ако славянското население на днешна България достигне когато и да е господство в страната, тогава поради същата нужда, както в Сърбия, ще възникне и в неговата среда антируска прогресивна партия, каквато неизбежно се е зараждала всеки път, когато някоя част от Турция е оставала полунезависима. 1853, Ню-Йорк трибюн

28

Анонимен

преди 12 години

Тези 43 процента,които искат социализмът да се върне,могат да изпълнят мечтата на живота си много просто.Само срещу 25-270 евро хващат самолета за Пхенян,и отиват на гости на севернокорейските другари.Могат да оставят на отговорно съхранение банковите си карти в изолатора на летището-там няма да им трябват.

27

демо-крад

преди 12 години

От падането на комунизма градът преживява икономически спад, а населението му е намаляло с 20%.То в цяла БГ е тъй те за един град се разтревожили.

26

Чичо Сам

преди 12 години

При нас открай време няма олигарси като в демократича Русия питайте корпорациите.

25

Анонимен

преди 12 години

Как няма да искат соц? Това е идеално за глупавите хора, които представляват около 60% от населението на всяка страна. Те са ***, необразовани и работят нещо елементарно за малко пари. И как няма на тази прослойка да й се иска, и хората които могат и знаят да получават същите малки заплати. А само 0.1% от населението да притежава големите пари. И да няма кражби, да няма свобода на мисълта, това което го пише във вестника или книгата е закон и се спазва. Рай за ***, това е комунизма...

24

Анонимен

преди 12 години

Очаквайте скоро в Германия: Банкноти с лика на Хитлер!

23

О'Брайън

преди 12 години

Да живее Ингсоц! Да живее Големия Брат!

22

do SWATa

преди 12 години

Аз пък познавам източногерманец, който има носталгия към комунизма, даже ми е съпруг. Като образователна система, здравеопазване, социален и културен живот действителността определено е стъпка назад.Апропо не е въпрос само на доходи. Дори и със значителен доход така ги вижда нещата. И не само той....

21

Анонимен

преди 12 години

истинския комунист е винаги прав...но не във всичко :)

20

S.W.A.T

преди 12 години

Работил съм в Германия, като ***, но нито един клиент не спомена да иска комунизма да се върне. Майка ми също практикува този занаят, ама и тя не е чувала подобна глупост. Баща ми е таксиметров шофьор, ама и той не е чувал такава простотия. Платена статия от Путин. Оставям ви, че трябва да ми бият инжекцията за приспиване.

19

капиталист

преди 12 години

Ако и 1/3 от трудовете на Маркс прочетете, с изненада ще установите, че е прав.

18

Анонимен

преди 12 години

комунизма е създаден да събори християнствотоно ще разруши останалия свят в предсмъртните си гърчове... нещо като атомната бомба и Айнщайнно по-мощно

17

до 16

преди 12 години

руснаците трябва да спасят първо себе си...а християнството не се спасява...или водиш или те водят

16

до 14

преди 12 години

Защо руснаците трябва да спасяват някой да си ядат демокрацията и ПРОто като им засвирят ракетите над главите и над европа ще се посипе ядрен прашец ще ги спасят ама другия път да си сърбат попарата.

15

Анонимен

преди 12 години

После що понякога блокирали банкоматите...Ами то и машинките понякога се отвращават от това,което влиза в тях.

14

Анонимен

преди 12 години

за първи път в историята бъдещето на християнството е в ръцете на руснацитеи ако испуснат питомното няма никога да догонят дивото (шанс за милиони)