235

rument

преди 12 години

Не го е изкарал той,Казийски сам е поискал да излезе,не го ли разбрахте,единствената грешка която направи е че пусна новобранец,но за това в никакъв случай не се уволнява треньор на национален отбор,в никакъв.

234

VE4ERNIK

преди 12 години

Стойчев беше уволнен, защото изкара Казийски и не го пусна до края на ма4а. И ТОВА Е ГРЕШКА, НЕДОПУСТИМА. Ама НЕДОПУСТИМА. Радо трябваше просто да каже: СГРЕШИХ и нищо повече.

233

rument

преди 12 години

Еййй не спирате, VE4ERNIK знаеш ли защо не пускаше Соколов,защото искаше да наблюдава играта и да е подготвен за важни мачове и това стана,сега никой не може да го спре,видя какво стана с Германия като пусна новобранец в игра.Без кой разпределител......???????????? Жеков е един от най-добрите разпределители в сета бе ееееейййййй,Братоев се е учил от Жеков.

232

VE4ERNIK

преди 12 години

БЕЗСПОРЕН ФАКТ е, че волейболът се развива навсякъде по света. Аржентина се превърна в КОШМАР ЗА БЪЛАГИЯ, както и ГЕРМАНИЯ. Стойчев е в час разбира се, че нищо не може да гарантира като треньор /и най- заклетия фен може да види, че той е добър треньор, НО БЕЗУМНО СЛАБ СЕЛЕКЦИОНЕР, а разликата е голяма/. ФАКТИ: Пусна Соколов, след като го държа на скамейка година и половина и Цецо влезе във вскички класации /без посрещач и разпределител, разбира се/. ЖЕКОВ играе,а БРАТОЕВ е на скамейката.....

231

Анонимен

преди 12 години

RIP BULGARIAN VOLLEYBALL! :(

230

rument

преди 12 години

Мартин Стоев е най-добрия вариант в момента,но не знам дали ще се съгласи,преди време той сам си тръгна,зависи и какви условия ще му предложат *** от федерацията.

229

Анонимен

преди 12 години

то кое в тая държава работи нормално, та и в спорта всичко да е наред ? навсякъде появи ли се някой, дето да си разбира от работата и да я върши добре, висшестоящите се постарават усърдно да го смачкат - щото иначе се вижда и с просто око кой е некадърника, опасни са знаещите и можещите за статуквото

228

Анонимен

преди 12 години

Искам Мартин Стоев за треньор! Голямо лимонтозу е, ама много добре се справи, докато водеше отбора. Стойчев ми омръзна - все още е с малки успехи, а пък претенциите му огромни. Като изведе отбора до престижно място - да сваля когото си поиска!

227

rument

преди 12 години

PD - Кое правилно решение са взели за последните 10 години,създават само интриги,добре че има и няколко трезво мислещи хора там,та назначиха добри треньори като Стоев,Пранди и Стойчев,и нищо не си е на мястото докато управлението не се смени с хора които дават мило и драго за българският волейбол.

226

VE4ERNIK

преди 12 години

Няма федерация на планетата /независимо от кой спорт/ да допусне СЪСТЕЗАТЕЛ /който и да е той/ и ТРЕНЬОР /без успехи за национален отбор/ да поставя такива смешни условия. САНКЦИИТЕ НА ВСЯАКЪДЕ ПО ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ЩЯХА ДА БЪДАТ ОТНЕМАНЕ НА СЪСТЕЗАТЕЛНИ ПРАВА. НА ВСЯКЪДЕ. Аз съм за подобни наказания, но в същото време съм за СЕРИОЗНА ФИНАНСОВА РЕВИЦИЯ НА ФЕДЕРАЦИЯТА. Ако има каквито и да са нарушения, ЗАКОНА ДА ВЛЕЗЕ В СИЛА.

225

PD

преди 12 години

Rument, стига с тази мантра за злодея Лазаров и героя Стойчев. ЛазарООФ и 20 от УС вземат решения. Тези решения са многократно по важни от една победата в мач и една олимпиада. Все неща които публиката няма как да оцени. И да си мислим, че ние публиката сме единствените които милеем за волейбола, а в цялата федерация и УС всички са маскари е глупаво. Треньора да тренира, състезателите да играят, а федерацията добра или лоша да си интригантства в разните му събрания. Така всичко си е на място.

224

rument

преди 12 години

PD - Сравнение не може да се прави с нито един от треньорите,всеки си има своите добри и лоши качества,в случая Лазаров постъпи като един ***,и с други треньори сме губили важни мачове,тях уволнявали ли са ги?? НЕ,не са,това е една постъпка от която полза има само Лазаров,и най-вероятно е финансова.

223

Анонимен

преди 12 години

До кога пенсионери - комунисти ще ръководят България ?!!? Аре да си ходи Йорданчо Лазаров, че и да вземе със себе си корумпираните футбулни босове - бивши "златни момчета" на България. Ако сложат средно интелигентни хора от улицата за управници, то те ще се справят по-добре.

222

VE4ERNIK

преди 12 години

Ако за СТОЙЧЕВ класирането на ОИ е най-прекрасният момент ви кариерата, трябва да му кажа, че нещо е в грешка. Да си даде сметка до къде докара един приличен отбор. ФЕДЕРАЦИЯТА явно има нужда от реконструкции, но не е НЕГОВА РАБОТА, нито на КАЗИЙСКИ. Да си заминават, българският национал ЩЕ СЕ ИЗЛЕКУВА. 100% ще се излекува.

221

PD

преди 12 години

Да се сравнява Стойчев с Пранди е все едно, да се сравнява професор с студент. Стойчев се учеше в движение как се води национален отбор. Да не забравяме основата на успехите му - тандема с Матей. И кой реално плати за този натрупан с националния отбор опит ? И когато трябва да реализира успехи, които да радват родния фен, се изсули с някакви несъстоятелни претенции, и то по отношение на цялата федерация и нейните представители в УС. За мен тази му позиция не е геройство, а напротив.

220

rument

преди 12 години

Лазаров направи цялата интрига,що за *** идея беше да уволниш треньор точно преди олимпиада,кажете ми,и дайте адекватен отговор,а не догадки.Да паднахме от Германия,и какво от това? Имахме втори шанс и се възползвахме от него по най-добрия начин,ако ще да сме играли и срещу Чепръчане.

219

Радослав

преди 12 години

... и ще има ли изобщо някой да си направи харакири ако Лазаров си подаде оставката и се издъним на Олимпиадата

218

rument

преди 12 години

Луд съм,казах че сме били световни сили,държавите които съм изброил,сме ги били през годините,защо винаги гледате кога нас ни бията,а не коментирате когато ние бием,защото само знаете да плюете,защо когато победим даден отбор не пишете похвали,отговорете си и ще видите че не сте прави.

217

До 289 ЗВЯРА хаха

преди 12 години

Ти се научи първо да пишеш грамотно, че не само си овца,която естествено не може да мисли, ами си неграмотна овца,която не може и да пише. СТОЙЧЕВ не е постигнал нищо с Българския отбор по волейбол,напротив- върна го назад. Данчо Лазаров е постигнал успехи с отбора по волейбол, а не Стойчев!

216

поет

преди 12 години

За такива като вас , преди години Хр.Радевски беше написал - Ти со прав(а) , дори и когато грешиш-Нищо ново след 22 год. нали?