51

до 72

преди 12 години

Е аз поне знам кой ми е баща.А че си *** си личи от 100 км.

50

do 72-68

преди 12 години

точно така, на тебе няма нужда да ти викаме ... отдалече си личи.

49

до 68

преди 12 години

Ходи да работиш бе *** кой ти е крив.

48

герБ

преди 12 години

Бесепарите съсвсем са се смахнали от злоба и безсилие, затова много се кефя като знам, че най-хубавото предстои - втори мандат за ГЕРБ и ББ ще ги обезличи тотално.Успех!!

47

ДО 64

преди 12 години

АЛО КОМУНИСТА ДА НЕ БИ ТОЙ ДА ГО Е ПОЛАГАЛ НЕКАЧЕСТВЕНИЯТ АСФАЛТ ?????

46

Анонимен

преди 12 години

ами сега... как ще идем до морето ... бате Бойко нали обеща :( ама то като се замисля ти и други неща беше обещал.... ама май само си разчиствате личните сметки там горе

45

Селянин

преди 12 години

АААА какво става БЕЕЕЕЕНе трябвашели в началото на юли да отиваме да си печем дупенцата по магистралата.Боко пак излъга като ***.

44

Schutzstaffel

преди 12 години

Сега ще ви кажа как немците правят аутобан. Свидетел съм на разширение на 60 км отсечка от стария аутобан Карлсруе - Страстбург. Разбиват старата Хитлерова магистрала копаят метър и половина постепенно насипват с пясък който на всеки 50 см. се трмбова и след това постоянно върят машини които пръскат с вода. Най накрая насипват стария бетон от разбитата магистрала смелен на чакъл, пръскат го със смола, и отгоре полагат 30 см асфалт. За 3 месеца всичко беше готово.

43

до54

преди 12 години

Приятелю, аз съм последният човек който би защитил тройната коалиция. Ще ви кажа обаче че Станишев без да реже ленти и да се пъчи по телевизията направи повече км магистрали и нови пътища. А като цяло пътната мрежа бе по- добре поддържана. Цялата пара отива в свирката, ако разбиращ изобщо какво ти говоря. Защо никой не смее да пита Бойко колко км точно магистрали и рехабилитирани пътища е пуснал за 3 години.

42

осведомен

преди 12 години

Гастроезофагеалната рефлуксна болест (ГЕРБ) Гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ) се характеризира с появата на симптоми (виж по-долу) или увредa на лигавицата на хранопровода, причинени от противоестествено връщане (рефлукс) на стомашно съдържимо в хранопровода. ГЕРБе заболяване, което може значително да се влоши качеството на живот на човек. Качеството на живот на всички ни се влоши, най вече на честните и отрудени хора, дето цял ден бачкат - сега разбирате ли какво значи това ?

41

bg

преди 12 години

Ако се оправят транспортните проблеми поне на областните градове - а това може да стане бързо с европейски пари, тогава ще призная герберите.

40

Анонимен

преди 12 години

некоректни цифри ,освоените пари са с пъти повече ,хайде да не се лъжем

39

Бургас

преди 12 години

Каквото и да приказваме, целта е шопите да идват бързо до морето, апартаментите и хотелите си. И това не е лошо. Дано скоро направят и магистралите към Гърция, Турция и Сърбия.

38

Анонимен

преди 12 години

33Като са дар Божи тея магистрали ЩО НЕ ГИ ПОСТРОИХТЕ ВИЕ БЕ ДРУГАРИ? 8 ГОДИНИ *** ли ми държахте? 10 години строихте само Люлин. Шо вие не прерязахте една лента ами се учехте на евросубсидии. Мен ме е срам от вас. И от този форум, щот сигурно до 2 минути коментара ми ще бъде изтрит от червен ***.

37

Десен

преди 12 години

Лошо няма нека да се прави магистралата добрата инфраструктура значи добра икономика. Тук обаче искам да питам какъм процент от Бг шофьори ползват редовно тази магистарла, и трябва ли цялата държава да прави една магистрала. А другите пътища казвам ви съвсем честно защото пътувам от дълги години и то много. Никога на се били толкова разбити и с такива дупки. Е питам аз каго ще оправят и моите пътища аз също плащам данъци и винетки като всички други.

36

БРАВО !

преди 12 години

Народа иска магистрали, а думата на Премиера стои зад качеството на отсечките. Убеден съм че аутобаните ще бъдат здрави и корави като него самия. Хвала !

35

Гард

преди 12 години

До 45:Цветанов на мънка и никога не е по анцунг! Това е униформата на МВР и на Вицепремиера...а мрънкането, което ви се е привидяло и чуло е каканижене на проста тиква!!!

34

Анонимен

преди 12 години

А от "Петолъчката" до Бургас извозването ще става с БТР-ри /уточнение за такива като Станешев, които не са работили и не са ходили в казарма-Бронетранспортьори/

33

Охранител

преди 12 години

Фирмата ГЕРБ е вече цели 23 години...и е създадена от същите, тези уж комунази, срещу които самите герб-ери плюят!!!

32

Анонимен

преди 12 години

гледах цветанов в деня на Ботев как дава интервю по анцунг,питат го журналисти срещу какво се е борил Христо Ботев?И тойказа мрънкайки-"Срещу турските представители"Божееее каква глупост това го казва министър на България-гледайте има го в последното предаване "Атака с Волен Сидеров"помислете на изборите хора иначе горко ни