80

ДО 75

преди 12 години

Ще ти кажа само, че Кадафи наемашe хора да се бият на негова страна бивши войници от Косово Афганистан и къде ли не, а ти си прави сметката. Сега ги търсят из затворите на Либия.

79

Анонимен

преди 12 години

До 79 а ти на чия страна си , не си на страната на Европа , САЩ , Канада , Австралия , Япония а си на страната на Русия , Китай / страните извоявали си най- големи граждански права и свободи / е може към тях да прибавиме Беларус , Северна корея , Иран , Куба може би или а забравих Венецуела все страш-но хубави страни , еталон и пригетална точка за всики свободно мислещи хора по света , аре стига глупости бе.

78

Ван Цзябао и Путин

преди 12 години

Смажи ислямистите ,Башар !!

77

Анонимен

преди 12 години

До 80 за съжаление простотията е характерна за хората , а не за животните.

76

Анонимен

преди 12 години

Аман вече от тая чифутска пропаганда !

75

Анонимен

преди 12 години

Виж 78, това че ти не си информиран си е за твоя сметка. Има откъде да се информираш стига да искаш. То не е само да ми преповтаряш западната пропаганда от "правилните" медии във форумите. И да си мислиш колко си велик като си застанал на страната на дявола, пардон, на "победителите".

74

Анонимен

преди 12 години

До 76 а бе вие верно с ненормални , тиражирате си едни и същи глупости и си вярвате в тях , какви французи в Сирия и американци в Тетово , до сега единствено новата либийска власт осъди няколко украинци, руснаци и беларусжи , наемници хванати да се бият за Кадафи , няма други официални новини стига с Босна и Косово сигурно си ходил още прав под масата когато бяха войните , тях си ги направи комуниста Милошевич , сърбите знаят много добре това и не си ти този , който ще имаш мнение вместо тях.

73

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че на този етап трябва да е пределно ясно, че Ал-Кайда и подобни всъщност работят за САЩ, без значение дали те самите го знаят или не. Когато са САЩ им потрябва причина за инвазия, Ал-Кайда винаги са насреща, я като врагове, я като съюзници, както беше в Либия.

72

Анонимен

преди 12 години

До 74 ти не разбрали че целия демократичен свят обвинява Русия и Китай за това че с тяхната подкрепа към Асад продължават агонията на режима , знам че ще кажеш веднага какво разбирам под демократичен свят, във всеки случай не Русия и Китай , не знам дали ти прави впечатление но в момента в русия си отглеждат нов Хитлер, трябва да си слепец да не го виждаш.

71

до 71

преди 12 години

Ама ти това сериозно ли го пишеш? Верно ли не стопляш какво става? Не знаеш, че американците чрез турските и саудитските служби внасят терористи или "бунтовници" в Сирия и че те са същите, които подпалиха Либия? И през ум не ти минава, че всъщност янките са в дъното на всички мръсни схеми от Босна, Косово, Македония, Египет, Либия, Сирия, Йемен,,,Не помниш ли с каква скорост американски командоси изведоха от Тетово своите, когато македонските спецчасти ги бяха загащили?Или французите в Хомс?

70

истина

преди 12 години

Така, картинката се повтаря. Нещата излизат от контрол и САЩ и "приятелите на Сирия"трябва да бързат. Средствата не се подбират. Жалко за жертвите, но те ще тежат на съвестта на убийците и техните подстрекатели от САЩ и Ко.Колкото и цинично да звучи, но ако убитите бяха мъже, поне можеше да мине номера с "цивилните жертви". Но и той е изтъркан и никой мислещ човек не се връзва на него. Само промити с евроатлантизъм мозъци като Andros и ф-1 продължават да се пенят и да не виждат истината.

69

anonimen

преди 12 години

tuk ima ujasno mnogo uvredeni ot Amerikanskata propaganda xora.Kato bqxme s Risiq pone polu4avaxme ne6to i stanaxme blizo 9000000ot lo6 jivot a sega ot USA ni6to no ot sarce i ostabaxme 7.00000 o4evaden genocid

68

Анонимен

преди 12 години

71 - как точно ще натриеш носа на САЩ вършейки тяхната *** работа?

67

до 68

преди 12 години

Ами да спрат да се бият бе не са длъжни САЩ да ги пазят постоянно като ги пазят САЩ са лоши като не ги пазят пак са лоши като много знаеш що не идеш да се биеш на страната на Асад и да натриеш носа на мръсните янки като убиваш деца.

66

Анонимен

преди 12 години

68 - много вярно, медиите за това си мълчат относно това, което се случва в "свободна Либия" - положението никак не е розово, за последните 4 месеца има към 5000 официални жертви, 3-4000 изчезнали, а неофициално кой знае какъв е реалния брой...

65

брей

преди 12 години

Преди доста време гледах един филм, където хамериканците инсценират нападение на хората на Уго Чавес за да могат да го свалят от власт...интересното беше, че имаше една камера, за която не бяха се погрижили и , която показа как т.нар. протестиращи срещу гадния Чавес започват стрелба срещу хората на президента. Нагледахме се на вашите филми американци, не си мислете, че можете да ни лъжете.

64

do 58

преди 12 години

Не знам кой е за психиатрия, но не е лошо да се поинтересуваш колко убийства имаше в Либия по времето на Кадафи и колко има сега! Имаш ли идея какво става в Либия в момента и че мъж се сбогува със семейството си всеки път, когато отива до магазина на ъгъла? Знаеш ли, че всеки квартал си има правителство и армия и не спират кланетата помежду им? Имаш ли идея защо нито Ройтерс, нито Си Ен Ен, нито Франс Прес вече не показват нищо от Либия?Въпрос на малко мозък е да разбереш какво става по света!

63

ф-1

преди 12 години

Клането в Батак-много жестоко.Клането в Сирия-много хуманно./Разсъждения на български КОМУНИСТ/

62

Djimi

преди 12 години

BRAVO 43 MNOGO VQRNO , TO4NO I PRAVILNO CQL SVQT ZNAE 4E ANTIXRISTA E USA

61

63

преди 12 години

Ситуацията в Сирия е много сложна и деликатна, именно за това продължава толкова дълго. В Либия ставаше въпрос за прекалено много ресурси, а стратегическата и стойност не беше чак толкова важно аз Русия и Китай. Сирия обаче няма почти никакви ценни ресурси, но има огромна стратегическа стойност за района, която става още позначима от факта, че Сирия е просто по пътя на инвазията на Иран, който пък има ОГРОМНА стратегическа стойност и е на 1 място по залежи на газ и на 4 по петрол...