32

Анонимен

преди 12 години

Този закон действа за имоти придобити след 1998 г., а до тогава ?

31

Анонимен

преди 12 години

С този закон комшийката ми падна ай сетне!

30

Анонимен

преди 12 години

Не се претистнявайте спете спокойно те ще ви кажат кога да им представите документите за паричките ви Този закон ще направи хората по добри ще почнат дасепоздравяват ида са по мили

29

Анонимен

преди 12 години

"Премиерът Бойко Борисов благодари на всички, които подкрепиха текстовете от закона, като изрично посочи РЗС, Синята коалиция и независимите депутати."Хахахха ... и "демократите" *** гласуваха закон от който и Вишински и Берия щяха да са много доволни! ;)

28

Анонимен

преди 12 години

до 35Закона е за над 250 000 лева,ама само ако не докажеш от къде имаш парите.Ако си имаш документи може и за 500 000 да си купиш няма проблем.Щом са ти доказани парите,че не са от престъпления всичко е ок.Друг е въпроса,че дори да си имаш документи могат да ти запорират имущество и пари за 5 години и да доказваш.Накрая ще докажеш,но там е тънкия момент,че губиш време.Спокойно могат да ти кажат да гласуваш за ГЕРБ и спират процедурата.Е за това е спора не за друго.

27

Питам

преди 12 години

Добре,не сме богати, но "зорлем" ще ни направят такива! Например: Купувам от роднини семеен имот,къща и прилежащо място! Плащам го по данъчна оценка (общо 25 000лв.). Оказва се обаче ,че пазарната цена на този имот надвишава 250 000лв. Е , аз нито имам ,нито съм платил такива пари! И тогава какво правим ,питам аз!? Ще ми конфискуват къщата и мястото ли? И ще го дадат на съседа дето отдавна му е хвърлил око!АЙ,с...р и това ако е справедлив закон!

26

Анонимен

преди 12 години

И да не надвишава 250 000,като кажат,че надвишава и като ти блокират всичко за 5 години,после и невинен да си нервите ти отиват на кино.Дори и да осъдиш държавата,ти си съсипан като човек.Много йезуитски ми звучи закона не е уточнено ако има злоупотреба за лична изгода от някой служител,който мрази някой какво се случва?Дето вика народа:''Като кажат,че сестра ти е к...а,*** доказвай,че нямаш сестра''

25

!!!

преди 12 години

Абе Герб прилича на товарен влак без спирачки, който върви много бързо обратно към светло бъдеще комунизма и сталинизма !

24

ДО 18

преди 12 години

ИМУЩЕСТВОТО ВИ НАДВИШАВА ЛИ 250 000? МНОГО СТЕ БОГАТИ БЕ! МИ ЩО РЕВЕТЕ, ЧЕ СТЕ БЕДНИ

23

Анонимен

преди 12 години

MAQQQ

22

до тъп и прост

преди 12 години

*** и ***, да ти имам роднините. 250 000 ли ти дадоха

21

Анонимен

преди 12 години

Някой дали знае къде се приемат залози на това колко апартамента ще си купи чичко Цветанов от конфискуваните и какъв е коефициента?

20

тъп и прост

преди 12 години

надява се че законът ще е работещ - нека ГЕРБ докажат че е такъв - започвайки от Цветанов

19

викът на м*стията !

преди 12 години

Много другарчета на Мая м*стията няма да могат да докажат доходи. Затова е тоя вик до небесата !

18

optimist

преди 12 години

Мисля, че и малко дете може да си направи извода защо БСП и ДПС са против приемането на закона за конфискация. Пореден автогол във вратата на опозицията.

17

Анонимен

преди 12 години

Изказвания на Конгреса на Би Си Пие!Гоце: Другари и другарки да бягаме в чужбина, защото сега вече няма как да продължаваме да си живеем спокойно в палатите си!Станишев: Другари и другарки да налягаме по магистралите на всеки километър за да протестираме срущу този мракобеснически закон!Мая Манолова: Другари и другарки, докато ни е тука умуваме, ГЕРБ ще приемат още някой и друг закон срещу нас и тогава трябва да се качваме в чинията на Бузлуджа и да излитаме нанякъде!Ррр. Овч.: Другари и другарки това партиен конгрес ли е или някаква партийна седянка, айде по-добре да измислим как да си легализираме милионите и да си останем в нашата държава и да чакаме по-добри времена за да се върнем отново на власт и да продължим да си крадем както преди! Гост на конгреса Доган Ага: Евала, машалла, ашкулсум бе Овч.Гост на конгреса Симо-Мадритския дървосекач: Миии то другари и другарки, работата е сириъс, но защо да напускаме толкова обичаната от нас страна България, като има още толкова много гора за сечене?Корнелия Нинова: Да се махаме, да се махаме. Тук проклетите кучета като ме срещнат и започват да ме хапят по гърба!Румен Петков: Ха наздраве другари и другарки! Някой да си носи и мезе?Глас от залата: Кво мезе бе другарю Петко, нас отдавна вече ни взеха за мезе и само ни се подиграват, а сега и ще ни конфискуват имотите! Да ви е.. и партията скапана!!!

16

Анонимен

преди 12 години

до18Само ако някой те чуе да говориш против ГЕРБ.Иначе няма проблем,няма да те пипат.П.П.Естествено на изборите пак трябва да гласуваш за ГЕРБ..:)))

15

тъп и прост

преди 12 години

*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА ...А ДЪРЖАВАТА НИ Е МНОГО,МНОГО,МНОГО СЛАБА - правете си изводите ...

14

буркан с минзухари

преди 12 години

целата работа наистина е в това че сега мафията ГРОБ ще подпука мафията БСП, ДПС. сега ще гледаме филма как едни другарчета от ДС дават в жертва други другарчета от ДС, за да правят мили очи пред Европа и преди изборите !!!

13

тъп и прост

преди 12 години

и още неща -ЗАКУПЕНО ЖИЛИЩА 2003 Г. - ПОЛОВИНАТА ПАРИ СА МОЙ , ДРУГАТА ПОЛОВИНА СА МИ ДАДЕНИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ КОЙТО РАБОТЕХА В ЧУЖБИНА ТОГАВА , за тези пари реално нямам доказателство,както и те,знаете много добре че почти всички работят нелегално навън, ЗНАЧИ МОЕТО ЖИЛИЩЕ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА БЪДЕ КОНФИНСКУВАНО - НАЛИ ТАКА ????