66

???????????

преди 12 години

Не знам що още се намират *** да си мислят че някой от политбюро не си е накупил имоти. Всички от БСП имат имоти в България чрез подставени лица. А имат много имоти и в чужбина, главно в Европа. В Испания има една брегова ивица, на която и Гоце, и Станишев, и Р.Овч., и много други български псевдосоциалисти са се уредили добре. Пенсионерите и редовите социалисти да го д.............

65

уахахаха!

преди 12 години

гладна кокошка, просо сънува ;)

64

????????

преди 12 години

Може да победи ГЕРБ ама в Русия. В България тези национални предатели от псевдосоциалистическия лагер нямат никакъв шанс. Ще присъстват в политиката само с толкова гласове колкото могат да излъжат и да си купят с пари. Това им е бъдещето в България.

63

Цoла Драгойчева

преди 12 години

Другари,След като успешно възроди България, другарят Станишев сега е на път да възроди и Европа! Какъв потенциал, другарки и другари, каква социалистическа визия и отдаденост на Коминтерна! Изборът пред нас на предстоящия 48-ми конгрес на БСП става изключително сложен. Дали да предпочетем утвърдения партиен другар, дългогодишен сътрудник на ДС и бивш президент - другарят Първанов, или другият велик син на Социалистическата революция, доказал своите качества не само на българската, но и на европейската политическа сцена - другарят Станишев. Труден избор, другарки и другари! Българската Комунистическа Партия винаги е била и ще продължава да бъде ковачница на кадри за структурите на Коминтерна, които ще доведат до пълната победа на ВОСР по всички континенти, а дори и отвъд тях! Ура, другари и другарки! Да живее XIII-ия Конгрес на БКП! (Бурни, продължителни аплодисменти, преминаващи в овации! Спонтанни скандирания "Стани-шеф", "Първа-нов", "БСП - победа!". Две баби, държащи плакати с ликовете на двамата велики синове на българската работническа класа припадат и биват изнесени от медицински екип).

62

Анонимен

преди 12 години

С подобно поведение ще носиш кафе на на европейските социалисти Никой не би гласувал за теб

61

хахаа

преди 12 години

е как няма да беснее срещу ГЕРБ.резнаха му мераците за хотелско комплексче по морето и остана с пръст в д...то.май само той остана безимотен от тройната ламя и сега му е много мъчно.

60

пешо

преди 12 години

на тоя с най голямо густо бих му се *** в дзурлата

59

от №92

преди 12 години

Помня пред БТВ няколко отцепници от РЗС преди 1 година заявиха, че когато от БСП дойдат в техният кабинет единствено са мислили как да свалят ГЕРБ.

58

орлинпетков

преди 12 години

Станишев да каже какво смята да прави като дойде на власт. Самоцелната подмяна на старата управляваща партия е безпредметен акт ако той не носи промяна, прагматизъм, удовлетворяване на обществените настроения и интереси, ограничаване и премахване на монополните състояния и осигуряване на конкурентност и многообразие. Въобще пет пари не давам дали БСП може да дойде на власт.

57

Анонимен

преди 12 години

Работата на опозицията е да помага на правителството да подобри начина на живот в България, но от както ГЕРБ е на власт единствената работа на опизицията е да мисли как да свали ГЕРБ и да яхне отново властта. Ако не сте забелязали досега опозицията не е давала никакви предложения за подобрение на живота ни, а само казват ГЕРБ трябва се свали от власт. Вчера гледах ТВ7 и Бареков заяви, че говорил със симпатизант на БСП който му казал, че на всяко събрание темата била Бойко Борисов.

56

Анонимен

преди 12 години

*** КОМУНИСТИЧЕСКИ.Трябва Борисов да го доизмете до последното комунистче.

55

George1

преди 12 години

Хомосъсела се взима много насериозно.Тоя *** и жълтозъбият сирищник е крайно време да търкат наровете на софийският .

54

dixsan

преди 12 години

заешката уста все още си вярва,по добре си гледай поста че първанката иде

53

Анонимен

преди 12 години

Станишка, мачкай мутрите. Те разбират само от ритници.

52

Анонимен

преди 12 години

oste edin boklyk kato dogan i kostov

51

rument

преди 12 години

Ще победиш таратанци :D:D

50

PERKO

преди 12 години

Sergei e po svesten i umen ot pojarnata BOKO TIKVATA.

49

Анонимен

преди 12 години

Ама смях, смяяях!

48

Б С П

преди 12 години

Богати Сити ***

47

Анонимен

преди 12 години

Съселът откачи отново.Впрочем той никога не е бил нормален.100% съм сигурен,че има психично заболяване и живее в паралелна Вселена.