29

Трабахо

преди 12 години

Спортистите трябва да бъдат държани само в тренировъчни лагери, които да напускат само за състезания. Спортистите не са нормални човешки същества и не трябва да се разхождат свободно сред хората.

28

Анонимен

преди 12 години

Убиецът от Соло е бил компютърна мишка, не спортист. Вярно, жертвите бяха спортисти, но те се оказаха наръгани в гърба, защото са си отивали.

27

Чорбаджия

преди 12 години

до 27 БоксьорБой и е*ане не се връщат. Хубаво са направили, че са го ступали, даже е минал тънко. Вие биячите-спортисти постоянно се правите на много отворени, затова винаги си намирате майстора. Ако се държите прилично, никой няма да ви закача.

26

Анонимен

преди 12 години

Да му е здраве и да се оправи момчето, ама до сега нийде не прочетох "новина" от сорта..."пианист участва в масов бой" .......... "трима програмисти се клаха заради....."На пехливаните и на професионалните биячи им иде някак си отвътре тая работа....то не бяха прободени "олимпийски надежди", бити "национали", пияни футболисти зад волана..Че и властта с главно "Б" им праща хеликоптери с държавна пара да ги возят от Горно Нанадолнище до София

25

Тихомир Томов

преди 12 години

Всички комплексари и надути мухльовци се движат на групи и тогава са много смели . Като ги намерят е желателно да бъдат пратени за спаринг партньори на отбора .

24

Боксьор

преди 12 години

Сега, когато се оправи напълно взема едно паве и всеки един, който се е правил на мъж в оня ден ги хваща един по един и им дава равен шанс, като ги почва пръсче по пръсче ,ръчичка по ръчика, краче по краче та да им светне на тъпите кратуни на тези ***.Успех братле, по-бързо се възтановявай!

23

Анонимен

преди 12 години

ОООООООООО обеснителю наш, поклон пред великата ти личност

22

Ъц

преди 12 години

Абе, тя природата си знае работата!)))))))))))))))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 12 години

Да ви обясня ситуацията, *** такива. Биячите на момчето дълго време са тормозели по-малкия брат на боксьорчето, а преди сбиването са закачали приятелката му. Човекът я е защитил, но един от побойниците го е фраснал с паве по китката и я е счупил. Той е бил пуснат от треньора си само за един ден от спортния лагер, където е бил до тогава и отишъл до дома си да си вземе дрехи. Качвайки се в колата си, ония мутри са го нападнали. Това е случката драги ми лумпенчета, така че по-спокойно с оценкит

20

mm

преди 12 години

Това да не е "малката" Бага?

19

do Ox

преди 12 години

Brato dokato sportistite ni ne razberat 4e mqstoto im e v zalite i po sustezaniq, a ne da si pravqt razgrqvki po puti6tata i diskotekite moje postradalite samo da se oveli4avat no ne i da namalqvat

18

Анонимен

преди 12 години

Аз акъл от бияч не очаквам.

17

Анонимен

преди 12 години

Един - според мен точно от удар я е получил. В смисъл той е ударил. Как се получава според теб контузия в китката? Ударил е накриво нещо и си е пукнал ръката.

16

Анонимен

преди 12 години

Очаквам скоро време да прочета за биячите че са били пребити до неузнаваемост с бухалки или тръби. За съжаление в БГ нещата се решават само по такъв начин.

15

Az

преди 12 години

Боксът е много мъжки СПОРТ. Боксьори, стойте си по залите, за да има кой да ходи на първенства и да печели медали за България.

14

спортиз

преди 12 години

Мачкай Гришо!

13

kude?

преди 12 години

нанесен побой в Бобов дол.

12

Edin

преди 12 години

Явно работи на две места... Това си е чиста трудова злополука! Странно е, че не я е получил от бокса!

11

optimist

преди 12 години

Пред винкело всички са равни, нема бокьори, нема кечисти

10

ох

преди 12 години

Не станаха ли много "инцидентите", при които наши спортни надежди получават тежки травми при побоища. Изглежда, че възпитанието им си казва думата и опитите винаги да се изкарват жертва май вече не минават.