21

абе днес бг

преди 12 години

Абе катили... Пишете така все едно това е вече на пазара... Това, че някъв тип е нарисувал 2 картинки и подхвърлил две идеи, нищо не значи. И си оправете грешките... Много непрофесионален екип сте! Хем говорите пак големите думи, за да четат хората, хем не редактирате кочините си. Още първата дума е сгрешена. Поне тоя път не видях "ОТСЕЧЕ" и "РАЗСЕЧЕ" в смешната ви статия.

20

Анонимен

преди 12 години

Новата технологична джаджа ще докара на много хора проблеми с китките :D

19

breh

преди 12 години

Да, не е лошо като замисъл, ама да замести-и-и ... квото и-и да е ... ?!?!? Каква ли ще е резолюцията на изборажението, контраста; как ще замести харддиска, неколкоядрения процесор, многото рам ... захранване ... Просто няма да ги замести - ако го направят, ще е предназначено за елементарни операции и няма да бъде е рационално да се използват по повече от сумарно 20 мин дневно не-GSM функциите му. Заради сензацията е пренебрегнато коректното описание, за пореден път!

18

Анонимен

преди 12 години

"Тя ще замести GSM-а, лаптопа и телевизора"Вкъщи нямаме нито едно от трите, така че няма какво да замества тая простотия.

17

шщд

преди 12 години

И всички ще работят по 8 часа при пълна тъмнина,за да могат да си виждат клавиатурата и екрана. Ще има и психически разтройства най-вероятно.

16

хм....

преди 12 години

БЕЗМИСЛЕНО И МНОГО НЕУДОБНО нещо е това!... Лаптопа си е лаптоп,имам и таблет,но по-удобно и универсално нещо от лаптопа не е измислено!...

15

ейпълфен

преди 12 години

Айфона е най-якия! Моя прай сичко! Тия шведи са окрали Айфона. Нощо друго нема такъв як образ кат айфона. Ся на моя Айфон му слагам три пръчки и става по-як от шведското менте!

14

Loxy

преди 12 години

Представям си колко е яко да блъскаш с пръсти по бюрото. Дали след първата седмица няма да те болят ръцете и няма да си изкривиш фейса да надничаш в така наречения екран?

13

@ostavime

преди 12 години

"Тя ще замести GSM-а, лаптопа и телевизора"А прахосмукачката, печката и пералнята? :)))Това отдавна е изобретено.Нарича се жена :)

12

HAHA

преди 12 години

Това не е нищо ново. Проектираща се клавиетура струваше $150 преди ниаколко години, а малък проетор не е кой-знае каква работа да се направи. Както се вижда мацката работи на бяла маса и глатка поповърхност. Опитай същото в движение.... ха... някой идеи звучат прекрасно, но нямат много смисъл.

11

An_nA

преди 12 години

не е лошо като замисъл :) Днес. бг, сложете си една буквичка "Н" в началото на статията ;)

10

Бг. Технократ

преди 12 години

У нас ме чака технологична джаджа на два крака като и наврь два в клавиатурата тича до магазина прави ми салата и ми налива рькиица ....Доволен сьм навремето я взех евтино от маика и баща и....и от тогава ги е яд на мене. Чат пат джаджата дава дефект -надава вои вика ,че не сьм човек и че ще ме зареже с едно движение я оправям, щото тая технология е много проста и пак ми носи всичко на масата.

9

tomi

преди 12 години

Даже 4 в едно. И вибратор с антена.

8

Швейк

преди 12 години

Шведката за мен, джаджата за другите. Да видим взаимодействие ръце с клавиатура. ха ха

7

Анонимен

преди 12 години

Хората се озлобиха.Как ще ги направим добри?Хора ми трябват.А тези технологии ми писнаха вече.

6

Анонимен

преди 12 години

Егати вибратора!

5

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

SAS SASCHTOTO ZNACHENIE MOJESCHE DA SE NAPISCHE....PROEKTORAT ZAMESTI TELEVIZORA I MONITORA....

4

Анонимен

преди 12 години

Подобно нещо ,но от 3 части бе показано на изложение в Токио преди 2 години .Гледах по руските сайтове

3

язе

преди 12 години

добре, измислиха дизайна и идеята сега остава и самата техническа реализация, но има само един проблем - такава техника още има само по филмите.

2

браво

преди 12 години

Навремето измислиха gps а . Продадоха патента. и след 10 години започнахме да го използваме и ние . Предполагам че и тази технологич отдавна се иползва за военни цели. но нчма значение. браво