141

:(

преди 12 години

Проста ми се струва - има да я лъжат и да си прокарват интересите кой както си иска!

140

Анонимен

преди 12 години

Тази ще е маша, за да се обслужват интересите на олигарсите, нищо повече!

139

Ел Пичерино

преди 12 години

С риск да стана досаден, искам само да отбележа, че колкото повече я гледам новата миниистърка, толкова съм убеден, че сбърках в първоначалната си оценка, че не става за е б ане. Ето на тази снимка изглежда много добре, погледа и е разсъбличащ и наистина бих я резнал с гран плезир. Освен това един агент ми каза, че била много палава....

138

ПРАВЕЛНО

преди 12 години

НЕ Е ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ НИ,БОЙКО Е ПРАВ ,ЧЕ НЕ ТЪРПИ ПЛЮНКОВЦИ КАТО ТРАЙЧО И СТЕВЧО,НО КОЛКО Е СИГУРЕН В СЛЕДВЩИТЕ,ВСЕКИ ОБЛАГАТА ТЪРСИ,ТА И МОСКОВСКИ МЛАД ЕНЕРГИЧЕН,НО ЧЕТА,ЧЕ СТАРО ПОТЕКЛО БКП,МАЙКА МУ КАТО *** РЕШАТАРКА ЗАВЗЕЛА ПРЕСТОЛА В НАП ДО ПЕНСИЯ,НИЩО,ЧЕ Е НЕКЪДЪРНИЦА ,ДРУГА С БАЩА БИВШ Н-К ВОЕННО У-ЩЕ СИ ТРЪСКА ПРОЗРАЧНИТЕ РОКЛИ ПАК В НАП И КОЛКО ОЩЕ ТАКИВА С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕ БОЙКО НЯМАТ СВЪРШВАНЕ,АБЕ КАДЪРНИ ДА ВЪРТЯТ ДУПЕ,А МЪЖЕ ПОПЛЮКОВЦИ НЯМА СВЪРШВАНЕ.

137

Анонимен

преди 12 години

Как да го разбираме? Че ще литне скоро ли?

136

Габи

преди 12 години

"Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. Освен Право, тя е завършила още политология и европейска интеграция. Владее английски, немски и руски език. Омъжена е и е народен представител от ГЕРБ в 41-то НС, избрана от Русенски избирателен район".От посочените данни най-важното е,че депутат от ГЕРБ. Както и за една зам.министърка на МП - че е омъжена за един от основателите на ГЕРБ в Бургас. Немаловажно е, и че е твърде млада за МЗ - на 34 години... Излиза, че тази жена е поела Здравната комисия в НС на 31 години, с две думи - ценен герберски кадър! Доколкото си спомням, русенският УНИВЕРСИТЕТ (??) в неособено далечно минало беше Висш институт за механизация и електрификация на СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО - ВИМЕСС! Ей, докъде стигнаха русенци: от комбайнери и елтехници до юристи! Сигурно Право им преподават румънци - зер до Букурещ са 60-ина км;политология и евроинтеграция може да им преподава някой евродепутат може би! Ама защо да се учудваме за Право-то, като доскоро го имаше в Монтана, а в ЮЗУ-Благоевград е една от основните специалности!

135

Анонимен

преди 12 години

Тоя филм с летящия старт вече го гледахме два-три пъти. На мене ми се гледа повече "Летящия пожарникар". Разправя се за един селски тарикат, който управлява една държава...

134

Анонимен

преди 12 години

33 годишен, няма как да има богат опит, това твърдение е смешно. Какво като е бил тук и там, това не е достатъчно. Ако е завършил на 23 г. и за десет години е подскачал наляво надясно, това не е опит. Млад човек сложен на висок пост, означава само едно - няма да ни пречи. Младоста е хубаво нещо, но на такаво важно място е нужен опитен улегнал и ерудиран човек.

133

той знае

преди 12 години

какви пионки,какви послушковци........здравната мафия си слага свой човек,че стефан константинов щеше да им развали рахатлъка

132

сволачЪТ

преди 12 години

бойко се обгражда с пионки за да може да ги командва и да изпъква сред тях. човека иска да взима всички решения по всички важно въпроси. затова миу трябват послушковци .. той не търпи някой по умен и по знаещ за него

131

koko

преди 12 години

еее, не, тука пишете само глупости, не се интересувате от по-евтини лекартсва, а от някаква политика

130

му-ха-ха

преди 12 години

С летящ старт ще влезе, с летящ старт ще излезе! :-)))

129

XMAN

преди 12 години

И тая я намериха на кръстовище. Ама я намери другаря Нунев, че и се възползва от нея доста ... преди да я пусне по пистата ;-)

128

Анонимен

преди 12 години

Тия от ГЕРБ все летци и пилоти, даже спецове по безмоторно летене.ДА СЕ КАЧАТ НА КОСМИЧЕСКИ КОРАБ С ЕДНОПОСОЧНИ БИЛЕТИ И ДА ПЪТУВАТ ИЗВЪН СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА!!!!!!!!!!

127

123

преди 12 години

Вожде Борисов днес май щеше да инспектираш цените на яйцата, какво стана бе уважаеми? А колкото до министрите.....и да сменях и да не сменяш- ВСЕ ТАЯ! Провалът на герб е ФАКТ и дано на следващите избори материалът покаже,че е НАРОД, а не *** и сбирщина от продажници, сеирджии и мутри.

126

ОООООООООО

преди 12 години

НА СНИМКАТА - ДВЕ К...ВИ СЕ ПОЗДРАВЯВАТ ЗА ПРЕДСТОЯЩАТА ЛАПАНИЦА

125

1332

преди 12 години

БГ стана опитно поле за управление на държава.

124

Чорбаджия

преди 12 години

Тежко й на държавата, щом я управляват хора родени между 1960 и 1978 г.

123

kolio

преди 12 години

важното е да се оздрави задравеопазването ни и да поевтинеят лекарствата

122

rumen221

преди 12 години

Костов имаше само една умна мисъл - "Пари без реформа не се дават"... Защото...:- Разходите за здравеопазване скочиха 3 пъти за 10 години (от 1.2 млрд през 2001 до 3,2 млрд. през 2011), а състоянието на здравната система да продължава да се влошава... Дори да спрем да пием и пушим, дори 50% от бюджета да са за здраве, пак няма да ни лекуват като бели хора..., заради липсата на истински - ЛИЧЕН ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ...! Личността на министъра няма никакво значение!!!- За нашето Тотално болно, Тоталитарно здравеопазване има Панацея има и тя не е Закриване на болници и смяна на министри Панацеята е - ЛИЧНА, ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА, ДЕБИТНО-КРЕДИТНА КАРТОВА СМЕТКА, а допълнителното здравно осигуряване, Трябва! да се узакони, под формата на Лична здравна застраховка...! (за разплащания единствено в Здравеопазването).- Детска игра е, дори Новите "ЛИЧНИ КАРТИ" с биометрични данни, да са едновременно и Електронно здравно досие и Лична Здравноосигурителна, дебитно-кредитна картова сметка, за внасяне и теглене на пари от Здравната каса, при определен регламент!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е:- Вноските за здраве, да се правят в Строго съответствие с Конституцията: Чл. 52. (2) Здравеопазването на гражданите се финансира от Държавния бюджет, от Работодателите, от Лични и колективни осигурителни вноски и от други източници при условия и по ред, определени със закон.След като няма съотношение Значи по равно за тримата съвносители!Въпроса за здравната вноска е - по колко, а отговора:1. Здравния данък (такса), трябва да е еднакъв (примерно 5% от личните доходи), но за всички доходи от труд, доходоносна собственост, дивиденти, обезщетения и социални помощи..., без таван на дохода... (От 32-те милиарда миналогодишни частни спестявания, заради тавана за здраве са обложени не повече от 100 милиона!)2. Според Конституцията, здравната вноска ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се дели по равно между гражданина, работодателя и държавата и така става общо 15% от личните доходи3. За социално слабите инвалиди и децата, да е общо 10% (от помощите, пенсиите майчинските и детските), при това по Конституция платен изцяло от... Държавата!При смърт, 50% от сметката да се наследява, а останалото е за здравна солидарностОт ГЕРБ, като Свлъх-либерали, да не се правят на "комунисти", а ДА СПАЗВАТ Конституцията!