100

Harmony

преди 12 години

Сърчинг фор дъ Пот оф ГОЛД оооооооо....

99

Екзарх Йосиф

преди 12 години

Тотьо, кога ще махнеш оня селски хитрец Драгомор Джованов Николов - директор на ДРСЗ Русе. Тоя само се чуди как да открадне нещо. Назначил е разни сервитьорки за експерти, програмите на АЗ ги раздава на свои близки, а служебната кола я ползва като лична. А що пари завлече от постоянните ремонти на сградата.

98

пълно безобразие !

преди 12 години

Какво работят тези тулюмеци че получават толкова много пари ? Техния труд не е висококвалифициран, нито са лекари нито са инженери. Това са политици , мушеници бивши и настоящи партийци. Техния труд дори не е производителен. Обирджии на народа. С техните тъпашки закони обърнаха България в развъдник на ***. Не ни стига че храниме *** ами и тези некадърници. Българския пенсионер умира от глад,забравени от държава и от Бога мизерства и студуват амангалите ги ограбват и убиват за 5 лева

97

Анонимен

преди 12 години

ДО 111Телевизиите, с изключение на БНТ, са частни. Колкото и да вземат "измислените звезди", това са пари, които не идват пряко от твоя джоб. Насочи гнева си върху тези, които те крадат ежедневно, тебе, родителите ти, бабите и дядовците ти!

96

Дебора

преди 12 години

Бойко трябва много да се пази от тези настъпани жаби. Вие знаете ли какво значи да бръкнеш в джоба на някои и да изкараш това което той е получил и мисли че е негово. Ами ако вече ги е похарчил или раздал на деца и внуци от къде ще ги върне ?Грешката е в това че е допуснато изплащане на тези бонуси. Всяка грешка се заплаща от този който греши. Не защитавам никого но по принцип е така.Ако си отиват да си отиват и без това никаква полза няма народа от тези хрантутници

95

Анонимен

преди 12 години

Глей кви пари взимат хората......аз не ги изкарвам за цяла година...

94

Анонимен

преди 12 години

ГОТИН

93

Анонимен

преди 12 години

Като става дума за доходи, никой не пише какви пари взимат измислените звезди - водещи от телевизиите, за да задават смешни въпроси на своите гости или за да грешат дори когато четат готов текст от аутокю.

92

Анонимен

преди 12 години

Как да ги върне , като ги е изхарчил. Заради рейтинга на Бащицата няма сега да тегли заеми човека.

91

Анонимен

преди 12 години

Тоя на снимката като го гледам така ми прилича на един бивш партиен секретар в ДДФ Русе от преди 89 г. голям *** беше. И оня гледаше така сякаш искаше да каже "Моля те, застреляме между очите". Май са от една порода с тоя шушляк, ... абе тия май са ги правили на конвейер с един и същ калъп. ***, нагли, арогантни и крадливи.

90

Аз съм 101

преди 12 години

Искам да се обърна към лицето поставило минусче на предния ми коментар. И така, ... Нека *** да бъде с мен.

89

Е ли?

преди 12 години

Мъчи ме едно съмнение, е ли снимката на Димитър Марков актуална, или от преди десетина години?

88

ето решение

преди 12 години

WIZZAIR-МИСЛИ ЗА ВАС-СПАСЕНИЕТО ОТ ЧОРБАДЖИЛЪКА Е ТУКА-WIZZAIR --който разбира изобщо не се спира-летии летии летииии и не се връщаййййй-

87

Стария

преди 12 години

ВИКТОРИНА: Отговорете на следните въпроси:Кой краде? Кой повече краде? Има ли някой, който не краде? Кой крадец се харесва повече? Има ли хитри крадци и кои са те? ВЪЗМОЖНИ ОТГОВОРИ: БЕРГ, ПСБ, ВСДН, други?Защо този крадец ви е симпатичен, а другия мразите?ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ВЕРЕН ОТГОВОР: БОНУС!Ако симпатизирате на ГЕРБ, бонуса ви се отнема, така реши Винету.

86

Анонимен

преди 12 години

По лоша система от Комунизма е само Неолиберализма. Комунизма е монопол на държавата върху хората и живота въобще а Неолиберализма е частен монопол върху живота, хората и държавата. Каквото и да става ако не се измете, отрече и погребе неолиберализма с неговите виртуални пари, ... просто ще го джвакаме сополив.

85

бау

преди 12 години

Мара Попова раздавала бонуси както си искала.Добре си е сега-скри се в президентството и връщане на бонуси не я засяга.Хитра лисица.

84

a

преди 12 години

Чичо Митко, защо се правиш на тарикат? С такива хора, какво добро да чакаме от "Социалното" министерство?

83

министре

преди 12 години

зощо хрантутим тая крадлива *** целогодишно от 23 години 200 ненаситни пеликана?????Предишните 45 г. народите представители са си работили кой каквото умее и само на сесии са ходили.Що не съкратиш тоя паразитен апарат да ги питаме тогава как ще си плащат здравното, ама преди това им национализирай заграбеното.НЯМА ДА ГО НАПРАВИТЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ В ЕДНО ГЪРНЕ ПЪ....ДИТЕ!

82

Черен Петър

преди 12 години

Всички замове на министрите, тоест полу-министри и техните заместници са получавали бонуси за компенсиране на ниските им заплати.А как се наричат парите, които получават извън заплатите си целите министри? И къде ги получават, кой им ги дава?Не може на десетия по веригата да му се дават хиляди и хиляди, а на главния началник - нищо.Каква беше приказката за лъжливото овчарче?Овце ли да пасем, или да садим картофи?

81

Анонимен

преди 12 години

На БЪлгария и трябва министерство за следене на кражби от държавата.що преди 89 не се крадяха такива суми щото 5-10 години затворче автоматично ,а сега и 15 комшиика на лелята на стринката на боко се чуства недостижима и краде сякаш е манна небесна.А писна ми навярно 50% от младите са безработни в момента ,бизнеса се рекетира по 100 начина ,а искате да имаме икономика ,че то как да стане ?