227

Анонимен

преди 12 години

те ще ги върнат,ама ти ще ги дадеш ли на пенсионерите или ще ги прибавиш към двата си милиарда.

226

Анонимен

преди 12 години

В отговор на Дянков до депутата Ваньо Шарков: "Финансовото министерство с бонуси за 55 млн. лв."Та какви бонуси са върнали хората на Тиквата че не разбрах???

225

Krasimir

преди 12 години

На *** къде му е ореола наг Тиквата? Да еа и мушкатото му! Парите за Магистралите от кого ги взе бе свично? Върни ти парите на бедните и болните!

224

stoian79

преди 12 години

G-N BORISOV VARNETE 5-te MILIARDA LEVA OT FISKALNIA REZERV KOITO OTKRADNAHTE.

223

Тройната коалиция:

преди 12 години

Естествено, че ще ги върнем и ще ги дарим за лечението на всички болни мозъци, които гласуваха и/или се канят отново да гласуват за вас!!!

222

112

преди 12 години

Спрете контрабандата на цигари и фалшивите бандероли за алкохол и дайте половината от акциза за здравеопазване и образувание

221

А. Станчев

преди 12 години

Защо се правите, че не знаете - дълговете към фирмите да си ги бяха изплатили "тройните". Друг въпрос е, как обикновено близки до тях далавераджийски фирми, нарекли се "бизнесмени", по колко пъти надписваха услугите си. Дянков наистина трябва да е луд да им изсипе един куп измислени пари! И отново: Върнете на народа незаслужените бонуси, тарикати от "тройната" ко!

220

Анонимен

преди 12 години

червената *** е взела да обижда? ясно! - значи добре им го е намушил Бойко пак. :)))

219

Анонимен

преди 12 години

В снимки бонусчиите които за една година раздадоха над 200 000 000 лева и това само върхът на сладоледа aidriell.blog.bg/lifestyle/2012/02/17/nedorazumeniiata-na-gerb-spomniate-li-si-edna-ispano-govoria.903554

218

Чуденко

преди 12 години

Станчееев, Станчев и откъде ти точно разбра, че предишните са оставили дългове на следващите?!?! От изказванията на съвременните крадци или от мутрогенезата, обхванала управлението на държавицата ни?!? Оставиха фискален и оперативен резерв от средства в размер дори немислим за сегашната клика от портфейладжии-за финмина да не говорим, на тоя и Световната банка да му даде всичките си капитали ще ги пропилее за година и половина! А пенсионните фондове бяха за друго, както и Здравната каса Станчев!

217

Анонимен

преди 12 години

СтанчОFF ти просто си един завършен ***!Няма смисъл коментирам.Ти си за болницата.

216

Българин

преди 12 години

254 - какви дългове са им оставили, бе? Да не би тия към частния бизнес (700 000 000 лева) които престъпното правителство на борисов отказва да плати, напук на всякакви закони? Това *** поведение има двоен ефект - обрече на фалит стотици фирми (водейки до скок на безработицата) и изгони чуждите инвеститори, защото никой няма да инвестира там, където самата държава е некоректен платец !!!А ако предните не бяха увделичили пенсиите, пенсионерите щяха да умрат от глад по времето на борисов !

215

ДОБРЕ

преди 12 години

А КЪДЕ БЯХА И ТЕЗИ ВСИЧКИ СА В КЬОПА БКП ДАВАШЕ ПО 100 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ БОНУС НА ГОДИНА,А ГЕНЕРАЛИТЕ МИЛИОН ГОЦЕ СЕ СРЕЩА С МАРТИН КАРБОВСКИ И ПРИКАЗВА КОЛКО НЕ ЗНАЕ ЗА КРЪГА НА МАСОНИТЕ,А И ГЕНЕРАЛА НА НОНА ЙОТОВА НА В ХОТЕЛИТЕ СИ В БАНСКО ДАВА ПРИЕМИ НА ТЕЗИ ГЛАДНИ ХОРИЦА ЕЛИТ , ЗА КАКВО ГОВОРИМ,ТА И БОЙКО Е ПРАВ НО СРЕД НЕГОВИТЕ ИМА *** И ТРЯБВА ДА СЕ РЕЖЕ НАВРЕМЕ А НЕ СЛЕД КАТО ЗАМИРИШЕ,ХАЛАЛ ДА СА НА ОНЯ СВЯТ САМО ТЕ ЩЕ ОТНЕСАТ БОГАТСТВОТО ДАНО СЕ СПОМИНАТ ПО СКОРО ТА ДА ОЛЕКНЕ ЗЕМЯТА.

214

А. Станчев до 251

преди 12 години

Анонимчо, парите им са незаслужени, защото оставиха дълговете си на следващите управляващи и предварително набутаха държавата ни! И на пенсионерите дадоха в последните дни 10 на сто увеличение, защото видяха, че губят изборите! Хора, гласувайте за връщане на взетите незаслужени пари от "тройните"!

213

Българин

преди 12 години

*** такъв - ти крадеш ПО ТРИ МИЛИАРДА НА ГОДИНА ОТ БОЛНИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ, ЗА ДА РАЗВЪЖДАШ ЦИГАНОРИТЕ !!!Това са ФАКТИТЕ, дами и господа !!! 3 100 000 000 са годишните помощи на мръсното *** племе - хари които идват от данъците и осигуровките ни !!! Затова старите ни родители са на ръба на оцеляването, за това ние сме заплашени да работим докато издъхнем, да плащаме цял живот пенсионни осигуровки и никога да не доживеем до пенсия !!! Ей заради такива наглеци като тоя *** !!!

212

niki

преди 12 години

BRAVO GERB !!!

211

Анонимен

преди 12 години

249И защо да са "незаслужени" парите бе изтрещелник,а?Защото изкараха за 4 години 8 МИЛИАРДА лева бюджетен излишък и половината го раздадоха на пенсионерите.ЗА ТОВА ЛИ СА "НЕЗАСЛУЖЕНИ"??Или щото некакъв *** сТАНЧОВ е казал???

210

Анонимен

преди 12 години

Усещам как Тиквата скоро ще гледа с увиснало чене както Тато на 10 Ноември.Тоя наглец тотално се самозабрави.

209

А. Станчев

преди 12 години

Призовавам да обявим национална инициатива в нета за връщане на взетите бонуси от служителите в правителството на тройната коалиция под девиза "Върнете незаслужените пари!" Да подпомогнем болните и бедните у нас!

208

До № 243

преди 12 години

Има общо, защото всеки Министър председател, се заклева в НС, че .. "във всички свои действия ще спазва интересите на народа"... Е, как тогава, когато раздава бонуси, във вреда на народа, е законно? Не е законно! Престъпно обогатяване, заради заемано служебно положение,е! Длъжностно престъпление, продължавано, в особено големи размери и при М. Попова, особено при Станишев, който не връща, повръща... бонусите!