29

Анонимен

преди 12 години

Във Варна във всеки автобус има служител, който продава билети. Разбирам ,че в София има доста повече автобуси но ако се калкулира излиза, че пак би било по-ефективно да е като при нас.

28

Градски Боклук

преди 12 години

Аман от селски тарикати, които имат 20 лева на ден за ракия и цигари, а нямат 2 лева да си платят билета. За това се возим в автобуси - набори на Лили Иванова, щото всички сте тарикати!

27

real human

преди 12 години

Глоба ли да платя на тия тънкопишковци ли бе? Те само се заяждат и винаги са най-големите.Градския никога не е точен, в рейса е -20, тъпканица и 50 *** около мене без билети. Да си плащам ли или не ? Мерси,другия път !!!

26

Анонимен

преди 12 години

Аз си купих хляб, днес ако не дупча взимам и майонезата. С това метро-недоносче нали се сещате, че от точка А до Б най-вероятно ще ти трябва най малко поне още 1-2-3 транспорта и съответните билетчета, в германия плащаш билет за време, което логичното, тука са *** и ни помпат всичките, и софарма и транспорта и храните и горивата, колония сме за смучене

25

Анонимен

преди 12 години

А ***?

24

Анонимен

преди 12 години

kato ste mizernici i niamate pari za taxi-taka e

23

до 11

преди 12 години

Точно така се прави, бой докато слязат на 4 крака от вратите..

22

до 31

преди 12 години

То май и никой не те кара да чукаш жена си, затова я тъпче комшията...Селски тарикат!

21

mic

преди 12 години

И аз си плащам по 10лв всеки път като ме глобят, но ми е по-евтино да ме глобяват, отколкото да си купувам билети. Проблемът не е в мен. Щом не са измислили системата така, че да ме накарат да плащам билет, вместо да си плащам глобите, аз ще продължавам да си плащам глобите. Проста икономия/ка!

20

ЕвроШанс

преди 12 години

Когато *** излезе в Европа, спазва всички закони, плаща си всички такси и е по-нисък от тревата! В България обаче *** е по-голям тарикат и от Ал Капоне! Смях! Никога няма да се оправим, мат'рял няма, мат'рял!

19

1

преди 12 години

Не помня кога е последния път в който си купх билет.. а да, май беше преди 4-5 месеца. С тия заплати от 400 лева, само и на градски транспорт ще давам пари

18

do 24

преди 12 години

Градският транспорт е частна фирма, ***. Кви данъци, кви 5 лева? 1000 глупости изговори за нищо, че и обиждаш. *** !

17

АС

преди 12 години

Нямаше начин просто да не се появят "умници", които да заявят, че е най-нормалното човек да ползва дадена услуга /била тя Градски транспорт или Топлофикация/, но същевременно да не си плаща за нея...*** манталитет, *** държава!

16

СС контрольор

преди 12 години

за да се оправим трябва да стане така както е било през1933 година...Хитлер идва на власт и започва от градския транспорт в Берлин...СС контрольор..гражданино,имате ли билет?..да...благодаря...а вие?...нямам...разтрел на място...след една седмица всички дупчат билети поголовно...

15

До 19

преди 12 години

Ти си ***, смехурко! Какво плащаш? 10 лева един път на два месеца или всеки ден??? Като не си купуваш билет ти крадеш от всички данъкоплатци, включително и от себе се! Градския транспорт от кой се издържа бе, ***? Нали всичко е от нашите данъци! Но с твоето ограничено мислене това няма какда го разбереш!!! И докато продължаваш да не се напъваш за елементарни неща - няма да мрънкаш, че живееш в такава държава! Никой не ти е длъжен на теб, наглецо - схващаш ли?

14

от 22

преди 12 години

И още една задачка - закачка. След като дадена фирма сама не спезва правилата която тя е установила, аз трябва ли да ги спазвам?

13

до австриеца

преди 12 години

И като си такъв юнак, я ми кажи в Австрия какво е състоянито на рейсовете - чакай да позная - предимно икаруси на по 20-30-40 години. А и да - дават ти разписание че рейса идва през 5-6 минути но чакаш 20. Я сега контролите - по всяка вероятност блъскат, псуват и се държат като стадо хиени.А и да - искат да ми кажат че са глобени 157 от 50 контрольора за цял ден... обикновенно от рейс в който се качат контрольорите има минимум 3-4 глобени хора. Нещо не ми излиза сметката.

12

Гратисчия

преди 12 години

Дупча билет само когато бързам, а това означава веднъж седмично.Иначе стоя на първата врата на рейса/трамвая/тролея и гледам внимателно. Кондукторите си личат от километър, с униформите и ел. устройствата за проверка на карти. Не са ме глобявали от 5 години, водя СГС поне с 1000 лева, знаете ли кога ще ми издадат 100 билетчета по 10 лв, че да си вземат парите от мен - КОГАТО ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ :) :) :)На кондукторите искам да им кажа: пролет е, къпете се по-често и си дръжте налъмите в банята н

11

Калин

преди 12 години

на версия не дават .. комуните ... и това е :) далаверата пак върви .. ама с пари .. ще си плащате , те не :)те ще смучат .. и ще ви обесняват

10

До 12

преди 12 години

Заради такива като теб - никога няма да се оправим! Бай *** с просташкото си мислене няма да се промени! Ако може и държавата да ти плаща, че живееш в нея - ще е най-добре! Поне за пред чужденеца да си беше купил билет - 1 лев е все пак, а не да се правиш на долен ***!!!