88

Габи

преди 12 години

Пичове от София, хванете ли някой подпалвач, хич не го предавайте на полицаите! Първо Цецко ще ореве орталъка, че доблестните полицаи са хванали най-големия подпалвач, второ, ще ви разсипят от писане на обяснения, протоколи, пак обяснения и т.н.; трето, Кокинов веднага ще каже по де ще има телевизия не първото ви име , а и трите имена, та престъпниците да ви запалят апартамента; четвърто, съдийките я от СГС, я от СРС ще му вземат парите за новогодишен хонорар, а вие ще си останете с пръст в устата и сетне ще ви викат в съда да обяснявате на Ина Лулчева, Доковска, В.Василев, Рангелов, двамата Марковски и др. пазители на престъпниците кое как е било и защо! Затова, качвайте го в една кола и оттам на язовир Искър. Пъстървите са доста изгладнели и един подпалвач ще им се отрази много добре, така че ако можеха да говорят, щяха да ви питат за още негови дружки. А вие самите ще имате възможността да покажете среден пръст на магистратите Наа, този път ще минете без хонорар!. Което си е морално успокоение след толкова коли за вторични суровини. И нито една съдийска или полицейска кола, отбележете това! Затова запомнете: подпалвача в язовира и сетне непременно средния пръст ! Дотам я докарахме!

87

Анонимен

преди 12 години

tez det paliat za6to ne paliat samo skapi i luksozni koli daim e gadno na bogatite

86

Анонимен

преди 12 години

Не е случайна тази работа! Може и да има много наркомани, пиромани, алкохолици, но защо толкова упорито и доста обмислено действат? Пияният така бързо ли ще бяга ?

85

Народе????

преди 12 години

Да се организираме в граждански патрули и хванем ли подпалвач- никаква прошка! Те сега знаят, че съдиите/ките/ ще измислят нещо за оправдание и няма да лежат в затвора. Да лежат вкъщи- поне 3-4 месеца! Трябва да има страх, тук нищо друго не действа! Хора, още ли се надявате, че точно на вашата кола няма да посегнат?

84

анонимен

преди 12 години

това е терор спрямо хората докъде ще стигне да не стане като в америка да търсиме терористи !аз мисля че нещатата не са такива каквито ни ги представят , но защо ?хората не могат да спят спокойно палежите ако продължат ще стане много "горещо"

83

Maraba

преди 12 години

Сигурно е пил....първак...и рекъл да ...запали цигара....и станала тя една....Оти не слуша Б.Б. да се не пуши на обществени места!А?

82

...

преди 12 години

а бе 82, ти си за Карлуково бе мой...

81

лоши подпалвачи

преди 12 години

Заради тези лоши подпалвачи терористи, кражбите с взлом в жилищата и кражбите на автомобили по кварталите спряха. Полицаите тръгнаха да обикалят кварталите и кражбите секнаха. Полицията се раздвижи. Лошо, много лошо. Много лоши подпалвачи. Изядоха хляба на всички автокрадци, на джебчиите и на още доста галеници на съдбата.

80

Анонимен

преди 12 години

Палежите се правят от хора на Атака. Атака са военнофашистката фракция на ГЕРБ и имат за цел да отклонят вниманието на хората от тежката икономическа криза и кражбите на ГЕРБ.

79

до пироманите:

преди 12 години

"Куче лае из полето та си глава кине,дали момци мома краднат или някой гине,нема ли кой да палне плевнико на кмето да се развидели това темнило проклето? (Елин Пелин) Палете колите на политици и новобогаташите момчетааааааа......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

78

мбуахаха

преди 12 години

Хората си имат кампания "Окупирай Ню Йорк", ние си имаме кампания "Запали България":))

77

също съдия

преди 12 години

е нали ще ги пуснат след няколко дни -съдийте пак ще измислят нещо което не им достига за присъда -то затова държавата е пълна с престъпници с висящи дела

76

Анонимен

преди 12 години

ХАЙДЕ СЕГА ДА ВИДИМ СЪДИЙТЕ КАКВО ЩЕ ИЗМИСЛЯТ КАТО ГИ ПУСНАТ СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ???

75

Анонимен

преди 12 години

Катаджия спира кола. Започва да проверява всичко - книжка, талон, гражданска отговорност, аптечка, пожарогасител и т. н.Шофьорът не издържал и попитал:- Нещо да нямам?- Съвест нямаш!

74

Анонимен

преди 12 години

на всякъде са се активирали куките, за една туба нафта ще ме вкарат в районното заради тия малумняци огняри а тоя супер *** може ли да е толко малумен пиян да пали кола?

73

селянина с колелото

преди 12 години

-Баце колко ти гори колата ?-Ми колко 10-15 минути !

72

64

преди 12 години

Tova e prestaplenie sreshtu lishnostta! A gavra s martvite dushi veshe ne znam kak se nakazva.

71

64

преди 12 години

Samo ne moga da razbera kakvi sa oblagite za vaprosniq X vaprosnite Y zalagat na terora za da se razsipqt horata li kakvo se celi s tova i kakva e lishnata oblaga ot tova?

70

Анонимен

преди 12 години

69 i 96 i 70 GERB imat interes i 1 mesec ne mogat da hvanat nikoi

69

преди 12 години

спокойна съм. пазят ме.