68

ld;lw

преди 12 години

Skeleton records represent !

67

Анонимен

преди 12 години

доколкото знам Карли Клос е танцувала балет ,искала да става професионална балерина ,може би затова е толкова слаба,има точно мускулесто тренирано тяло за танцуване,а е станала манекенка за да изкарва пари разбира се.А пък че се мисли за перфектна- или го е казала на шега,или скоро ще си поправи мнението /когато друг нов модел стане по -известен от нея/:)

66

Анонимен

преди 12 години

май са си и даже грозни

65

Анонимен

преди 12 години

някои от снимките са много хубави, ама други... са да речем шокиращи и провокиращи

64

невидимка

преди 12 години

две хубави очи особено едното уахаххаах (зелени)

63

o.O

преди 12 години

Всъщност и трябват няколко килца, за да е истински перфектна, защото сега си личи, че е по-кльощава от нужното, Особено на 1-2 от снимките талията й е ужасяваща. Ако качи сааамо малко, леко за запълни баджачетата, малко да оправи талията и ръцете ...и не като я прегърнеш кокалите на гърба й да ти раздерат ръцете. Нооо има къде по-анорексични модели от нея. Тя поне наистина й трябва малко, за да е перфектна :)

62

iKoko

преди 12 години

не ми харесва.. много е разтеглена, дълга, кльощава... с две срички и една дума: НЕ ми харесва!

61

дедо сотир

преди 12 години

Хубаво младо момиче,с тяло на манекенка!Доста далече от "перфектното" тяло!Ще порасне,ще разбере!:)

60

Gost

преди 12 години

Kazvam sledva6tite dumi kato jena koqto ne zavijda, za6toto su6to sum slaba. Az mn haresvam modelite na Victoria's secret, no tuk opredeleno me razo4arovaha s izbora si na Carlie. Gledaiki poslednoto revu na markata, napravo mi stana nelovko v momenta, v koito tq izleze da defilira. Ako iskate da vidite kak izglejda v deistvitelnost, prosto gledaite revuto, tam modelite sa na jivo, po belio i nqma skrito-pokrito. P.S. Izvinqvam se za latinica

59

Анонимен

преди 12 години

Марио Тестино е снимал Karlie Kloss в друга фотосесия - тези снимки не са негови. Потърсете в google "Karlie Kloss Poses Nearly Nude For Mario Testino in Allure" и си оправете статията. Уважавайте труда на фотографа, така както искате да увавават и вашия.

58

DDD

преди 12 години

Не ми харесва, прекалено слаба и дълга, без излъчване....а за тялото - не се знае колко е играл фотошопа.....

57

Ценител

преди 12 години

Мацката си е 6+ !Негативните коментари не променят този факт!!!

56

Valq

преди 12 години

ейй, хора, жената има наистина добро тяло - стегната мускулатура, без излишна мазнина, гърдите са изпълнени от мускул и малко мастна тъкан, не е като типична кърмачка, по - скоро тип гимнастичка. Според мен само е излязла зле на доста места от снимките, защото се е разчекнала в кофти пози....и изглежда непривлекателно - поне на половината снимки. Иначе тренировките й в залата са за уважение!

55

Анонимен

преди 12 години

Пък мен изобщо не ме кефи тази ....но това не означава , че не е хубава.Хора всякакви-вкусове също !!!

54

Нерез

преди 12 години

Даааа беее, минал е този тапициран скелет покрай "съвършеното тяло". Признавам, че е хубава в лице, но ако говорим за интимни забавления, тук в квртала има точно 3 момичета, които със сигурност бих предпочел в леглото през тази бухенвалдска манекенка.

53

Анонимен

преди 12 години

Снимките са на Стивън Мейсел, не на Марио Тестино. Марио Тестино би я снимал по друг начин, вероятно без да подчертава слабостта и. И двамата са прочути модни фотографи.

52

do DEKO

преди 12 години

Не мисля, че е много удачно да парадираш с педофилските си наклонности, тая е като малко момиченце, освен, че е като тежко болна....

51

тъп и прост

преди 12 години

Аз пък харесвам жените с Рубенсово тяло - по закръгленки и апетитни ....

50

kyky

преди 12 години

Za men e prekrasna gena! Mnogo, mnogo sexy :)

49

DEKO

преди 12 години

Мацката си е супер.А за тия дето не я харесват хората са измислили поговорка:"Гроздето е кисело,защото е на високо"!