89

ВОЕНЕН

преди 12 години

Уважаеми дами и господа,Знаете ли какво е ракетен комплекс? Ако сте толкова знаещи и можещи отидете на местото на тези които могат да работят с тях и тогава ще видите за какво става въпрос. На неуките и необразованите няма какво да се обеснява. Тези заплати не са "бонус", а са КОМПЕНСАЦИЯ за неудобствата за военния и най-вече за семейството му, за ЧЕРГАРСКИЯ живот, за РИСКА, за ОГРАНИЧЕНИЯТА НА ПРАВАТА (без право на втора работа, без право на синдикат и стачка, 24 часа на разположение )

88

к-н

преди 12 години

Хахаха... Пукайте се от яд, че не го приеха. Това никога няма да стане. На военни и полиция никой, никога не е вземал даденото им! Никой не е толкова луд, че да иска да си събори правителството. Пак ще си вземаме по 2000 лв. заплатки и пак ще се пенсионираме с 40000 лв., а вие си съблечете кожите от злоба и пак си плащайте данъците и осигуровките, бачкайте и нощни смени, жените ви пак ще се плющят с военни и полицаи, а живота си вървеи. Да сте ми живи и здрави, че да ми плащате заплатката. :))))

87

ВОЕНЕН

преди 12 години

НА БАЙ ТОШО ЧОВЕКА ,КАКВО ПРАВИ ПРИ СДС-ГЕРБАДЖИИТЕ ? ОТГОВОР : ПОЛУЧАВА СИ ЗАПЛАТИЧКАТА И СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ !

86

vanina

преди 12 години

Много правилно! Поздравления за финансовия министър Дянков!Защо военните да получават 20 заплати, при положение, че в др.държавни предприятия, институции получават по 6? А в частните фирми - в 99% от случаите - нито една????

85

1

преди 12 години

Докога силовите министерства ще се управляват от некадърници, пък и макар бивши служители? Някой от тези, които предлагат тези промени имат ли представи за функциите на ведомствата? Вярно че администрацията е в повечко. Вярно е, че накои не знаят за какво точно получават заплати. Това навсякъде го има и трябва борбата да е в тази насока. Вчера погребахме подводния флот, утре самолети и накрая всеки да си купе пушка и да не търси помощ нито от армия, нито от полиция. Вечна ни памет и горко.

84

До Петър

преди 12 години

Петре помня те и недей да лъжеш !Вярно е , че работеше в мината , но нали чистеше кенефите , какво искаш да ти дадат ? Пък и до колкото си спомням май нямаше и основно образование !

83

бъдещ пенсионер

преди 12 години

В духа на Б.Б, който препоръча пенсиите в Европа да станат колкото българските, защо и тези служители да не вземат колкото всички в държавния сектор т. е. 6 заплати.

82

Анонимен

преди 12 години

Въпроса е следния в цялата картинка? Кои или кои по точно правят тази реформа, вече повече от 20г., то не бяха рязане на живо месо без ясната идея за какво точно се режат определени бройки и какво се постига с това, то не бяха експерименти в областта на отбраната. Правят се някакви проекти взимат се едни пари пък какво ще се постигне в крайна сметка няма никакво значение. Хората които правят щатовете са от едно и също котило и първото което правят е да намерим места за себе си, нашите хора а с кадърните и млади да става каквото ще. И сега е същото умишлено се унищожават маса поделения и личен състав с единствената цел да се икономисат уж едни пари дето е тъй ще се изпарят. Никаква политика за развитие на младите кадри, офицери и старшини които имат право да се пенсионират по закона стоят и заемат и без това малкото останали места. Каква реформа ще правим като не започват от тях ами напротив пак ще ударят бай чепик и ще се тупат в гърдите колко са велики началници. Армията в този и вид скоро няма да се издигне в очите на хората, но за това са виновни не редовите военнослужещи а техните командири и началници.

81

селянин

преди 12 години

От това министерство файда нема.Вече всички са ни приятели война нема да водим в близките сто години тоа *** министеро да вземе и да обяви закриване на министерството.Ако той не може другаря оз.ген.лейтенат инжинер Бойко да го направи.

80

редник димов

преди 12 години

До 80. Ами да гласуват за пожарникари, циркаджии, физкултурници, юпита - най-добрите в класациите из нета.... и не за нет, ами и за храна няма да имат. Пука ми. Да ***. Всеки заслужава съдбата си. И вместо да се оплакват и завиждат могат да поработят върху себе си - да почне още две работи или да се качи на кораб, че да може жена му да си рани любовника с хайверче и да пийка червено винце. Аман от злобни гноми. Да пукнат, като са некадърни и некаилни да се орпавят в живота. И без армия са си съ

79

до 78

преди 12 години

Абе що се занимаваш със злобни ***?Остави ги да злобеят.Другия месец и пари за нет няма да има клошара му с клошар неумит!

78

редник димов

преди 12 години

До 71. Абе нека съм глупав редник, ама ти бачкаш, жена ти бачка, лишаваш си детето си, за да си лъскам ЗИЛ-а и да вземам 1000 лв. Бъди си хитрец с 200 000 думи, но продължавай да си плащаш данъците и осигуровките, че от тях завися и аз. ;) Наздраве и всичко коз. ;) :)))) Да не заболееш от някоя опасна болес с тази завист, хитрецоооо.

77

Сержант

преди 12 години

Къде може да се види щата на армията и ние както МВР сме пълни с началници и цивилни служители.Нека да се публикуват някъде щаовете до поседния войник и да се види че на всеки началник от полковник нагоре се падат поне повече от 100 калпака даже са много

76

Анонимен

преди 12 години

Тия тюфлеци-пенсионерите докога ще ги държат в армията. Армия се прави от млади хора, които имат съответните умения за това. А нашите дори не могат да пробягат 100 м., с оръжие не могат да боравят. За какво ни е такава ярмия. Че и заплати да им даваме, осигуровки не искат да си плащат. Ами егати нахалниците. 20 заплати трябва да има за такива дето са били на мисии в чужбина. За останалите най-много шест.

75

до 71

преди 12 години

Ти всъщност си максимум с основно образование и си ***, а???

74

почти бивш военен

преди 12 години

4. Ако другарите от първите три точки по някаква уважителна причина не могат им подсказвам да пратят децата си.

73

почти бивш военен

преди 12 години

От таз тъй наречена реформа пак ще бъдат разгонени младите кадри и в МО и в МВР. За да протече тя тоз път без проблеми предлагам на другарите министри следното:1. Другаря Дянков да отива за варди шенгенската граница;2. Другаря Младенов да отива да вади издавените и затрупани по време на бедствия3. Другаря премиер предвождайки другаря Ангелов и тъй наречените работодатели и индустриалци да нарамват автоматите и да отиват в Афганистан да защитават коалиционните интереси на НАТО.

72

люцканов

преди 12 години

До някой. Имаше един виц за казана в ада, та и ние сме така - всеки гледа да те дръпне в казана, но никой не реши да излезе от него. Един народ сме, а се делим изкуствено и никога няма да сме добре. Гърците са зле, но излязоха да протестират, а нашите се плюят по форумите. Още по-зле ще ставаме, докато го караме на този принцип. Аз искам да се увеличат заплатите във всички сектори, пенсиите, помощите за майките и децата, но никога не съм искал да вземат на някого. Обаче голяма част не мислят та

71

Анонимен

преди 12 години

Ами как някой да ви похвали, като военен е синоним за *** с 200 думи в речника си, който получава заплата, за да се прави на началник и да си клати краката по цял ден, и да лъска зиловете. Това са най-безполезните хора, особено като сме в НАТО и има солидарност.

70

Дядо Йоцо

преди 12 години

Финансовото министерство само го интересува колко ще получи, ми ще си го получи...Рано или късно всеки намира, каквото търси!