40

Анонимен

преди 13 години

Руска-просташка работа! Азиатски диваци!

39

До 32

преди 13 години

Ти май си русофоб!По агресивна реакция само в корейския парламент съм виждал!А Какво ще кажеш за нашето 'мъжко' поливане с чаша с водица?:)Между другото при решаване на трудни конфликти два тупаника струват колкото хиляди думи...

38

от 39 до 28

преди 13 години

...Приятелю...

37

До 28

преди 13 години

Приателю...аз не мисля, аз виждам!...когато гледам записа не ми е нужно да го осмислям...пък кой какъв е бил...мн по-здрави!...десантчик...кгб...то и Любо Пенев е играл футбол...нали....

36

Анонимен

преди 13 години

Много е лесно да изненадаш някого в непривична обстановка, например в ТВ студио. Тук опасността е да не те осъдят, но когато си богат руски олигарх явно няма от какво да се притесняваш. Показаните удари са от много ниско ниво на някой който никога не е имал сериозно ниво по бойни изкуства. Казва ти го човек с многогодишна практика по бойни изкуства. В реален спаринг Лебедев ще гризне дървото дори от начинаещ боксьор/каратист. Предимството му беше в изненадата и в непукизма, не в уменията.

35

Machiavelli

преди 13 години

До 28миТи пил ли си бе колега?Като го гледам тоя как замахваше като първолак, ми е ясно какъв спец е и колко е бил от КГБ, ФБР и компания.А незнам кой нормален човек, ще се претъркаля от стола след няколко получени псевдо юмручета и ще стане на крака и ще гледа като изтребител.Нормалния мъж, ще му кипне кръвта, ще му се вдигне адреналина и ще иска тоя да го разфасова. Това е инстинкт, ама тоя нещо не е от нормалните или е италианец.

34

technine

преди 13 години

Тоя дори не го уцели...

33

Анонимен

преди 13 години

Руснаците са виновни!! Те ни избраха Иван Костов, след това Царчето, Сегейката и сега Бойко!! Как можаха тези руснаци да ни ги натресат баш тия... тцтц

32

:)

преди 13 години

Абе недейте така, не можел да се бие - вижте само как му натисна ръката с лявата и му вкара 2 точни десни.. Лебедев определено знаеше какво прави.. :)))

31

Анонимен

преди 13 години

Kakwi miliarderi sa tezi. Ruskiq wariant na na6te mutri. Selqnduri i prostaci s podareni pari. Bulgariq q naprawiha sy6tata pomiq kato Rusia

30

Анонимен

преди 13 години

Жалка работа - руски тайни служби и армия - ултра ниско ниво, женски бой, освен това истинският боец е търпелив, това е едно от най-големите качества на боеца. Жалко и за руското обвинение и съд, този който ЕДИНСТВЕН удари и разбира се започна пръв едва ли ще бъде осъден, както светкавично би се случило това ако стане в САЩ, без значение дали хулиганът е президентът, Бил Гейтс или който и да е!!!

29

Анонимен

преди 13 години

има много дълга реклама преди това, не си струва чакането

28

Анонимен

преди 13 години

Защо видеото няма звук а вместо това някаква въвежда зрителите в спора?

27

пак до 25

преди 13 години

Осевен това, Лебедев веднага след предаването писа в туитър, че Полонски се е държал агресивно и той го е неутрализирал своевременно :) Ама нали от днес-а са журналисти колкото и магаре може да стане космонафт, та затова и новината им е толкова бедна откъм съдържание :) Ако гледаш запис от предаването ще видиш, че Полонски, преди да получи една тупалка и да се прекатурне от столчето на няколко пъти казва на Лебедев, че "ще му фрасне един" , просто Лебедев беше по-бърз:)

26

do 25

преди 13 години

***, Полонски е бивш десантчик, Лебедев пък е капитан от КГБ. Мислиш ли, че не могат да се представят добре във физическа разправа?

25

БРАВО!

преди 13 години

Руснаците като че ли стигнаха истинската ДЕМОКРАЦИЯ! не са като лицемерните англоезичници!Ето това е свободното право да се изразяваш! Направо в ефир и без двусмислици!Уважавам!!

24

rock-n-rollah

преди 13 години

Навремето имаше едно руско предаване ОНКА мисля, че се казваше. Та, там ставаха подобни неща - бой, псувни, ритници и всякакви други простотии.

23

Анонимен

преди 13 години

хаха...тоя Лебедев не е зле да даде някоя друга рубла за уроци по каквото и да е, защото ако Полонски не беше дори по-голям женчо от него, би му се хапълнила кушарката с плесници...а те и двамата са истински мъже...хахаха

22

Анонимен

преди 13 години

Няма лошо един олигарх напляскал един *** да се избиват гадове майка им и кръвопиици

21

bai ivan

преди 13 години

Само някой, на който всичко му е дошло наготово, може да се държи толкова нагло. Прилича на някои от нашите новобогаташи. Май картинката тук и в Русия е доста сходна.