157

ТРАГЕДИЯ

преди 13 години

В ИА"АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ" И ДНЕС РАБОТЯТ С ПРОШНУРОВАНЕ, ПРОНОМЕРОВАНЕ, ПЕЧАТИ, ПОДПИСИ И РАЗНАСЯНЕ НА СПИСЪЦИ С ИМЕНА ПРЕЗ ЦЯЛА СОФИЯ И В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА .......МЪКА, МЪКА ......

156

танкист

преди 13 години

Говорил съм с него какво от него могат да ни дадат безплатно и ще настоявам, ако може и да ни даде и експерти, които като дойдат тук, за да можем да го внедрим много бързо. Естония е държава от нашата черга, а много бързо го въведоха и го направиха и работи перфектно, изтъква Борисов. Абе тоя човек какво трябва да се случи, за да си оправи граматиката, ако трябва да се връща в първи клас , поне щоуто е гарантирано. Ужасно е да го слушаш, още по зле да го четеш. тоя не може да говори български .

155

Анонимен

преди 13 години

Разкарай се, Тикво, с тъпия ти PR! Заедно с твоите партийни блюдолизци, до един ***, взети от БКП! Видяхме ти и подслушванията, и отмъкването на държавния резерв, и национализациите, и милиционерщината, и болшевизацията в управлението, и култа към личността! А твоите сомалийски заливи, бири, дюнери, компири, овчари, песове и т.н., отдавна са за присмех сред хората! Признаваме ти ги тези очевидни неща, направи услуга на България и се разкарай! Стига управления на ***!

154

Анонимен

преди 13 години

Боко , прочети това и го научи:Компютърът е машина, в която може да се въвежда, съхранява и обработва информация (данни), представени в цифров (дигитален) вид, и която може да извежда резултата от работата си в използваема форма. Обработката на информация се извършва съгласно някакъв алгоритъм, представен в компютъра като програма, последователност от инструкции, които водят до решаването на някакъв конкретен проблем или клас от проблеми.За да знаеш поне какво е компютър!

153

до 134

преди 13 години

Ха-ха-ха, опитите на Боко и назначените от него манипулатори да скрият комуняшката и мутренската му същност, няма да успеят :D Самите 'фенове' на ГЕРБ вече си казват: Ми то всички са комунисти, пък мене Бойко ме кефи, затуй ще гласувам за него, няма друг за кой :) Е, щом самите те го признават, какво се опитвате да скриете вие, гербавите форумни ***?! Дори привържениците му слагат знак за равенство, а вие сте се хванали тук да отричате това по форумите! Доста сте жалки!

152

до 153

преди 13 години

Какво заплашваш, че ще го сполети съдбата на Мишо Бирата ли? Или съдбата на колегите/конкурентите на Бойко в СИК? Мутрите си оставате мутри, ако ще и държавна власт да получите!

151

Анонимен

преди 13 години

До 149-внимавай твойта да не одере

150

Асен

преди 13 години

Лелей, точно ти не ни обяснявай ,че ще се гътнем от смях.

149

До 134

преди 13 години

Не мога да разбера една проста истина - почитателите на Борисов, не знаете ли, че е член на БКП т.е. - комунист! И то от най-надъханите - тези от социалистическото МВР! Как тогава с такава лекота обявявате всеки, който не харесва идола ви за комунист? Не чувствате ли, че така обиждате самия Бойко Борисов?!

148

UFO

преди 13 години

До тези във форума, които се изказаха просташки (и не дотам просташки) срещу идеята за ел правителство:Електронният бюрократ няма държавна здравна и пенсионна застраховка. Не иска да му се изплащат отпуски със задна дата. Непрекъснато е услужлив и в добро настроение. Не взема пари на ръка и си плаща данъците. Обслужва по-бързо. Не е назначен и от вуйчо си. Най-хубавото е, че въобще не го срещаш и си вършиш нещата без да напуснеш офиса или дома си. Пести парите на всички. КОЙ ОТ ВАС НЕ ИСКА ТОВА

147

2 i 200

преди 13 години

Хубаво или не, на тази снимка е одрал кожата на Тато:)))

146

Анонимен

преди 13 години

СТРАНДЖАТА-ето ви един кръгъл *** достоен за кандидат Президент на ГЕРБ!

145

Анонимен

преди 13 години

много обесняваш бе Борисов.вчера що е инфраструктора днес за ел правителство.ти нали беше пожарникар....

144

Gery

преди 13 години

Говорил съм с него какво от него могат да ни дадат безплатно и ще настоявам, ако може и да ни даде и експерти, които като дойдат тук, за да можем да го внедрим много бързо. Естония е държава от нашата черга, а много бързо го въведоха и го направиха и работи перфектно, изтъква Борисов. Радвам се на тези стенограми, защото от тях ярко личи че сме избрали да ни управлява неграмотен човек! Той едно смислено изречение не може да състави - за електронно правителство ми говори! Срам!

143

Анонимен

преди 13 години

Ще гласувам за ГЕРБ, когато видя един обект да не се строи от ГБС и останалите приятелчета. Тия вече ще пукнат от преяждане, пък и Бойко и Плевнята покрай тях. Хайде пуснете малко гювеч и на други, по обикновенни хора. Раздвижете я малко тая икономика, не виждате ли че държавата е умряла.

142

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

След дълго лутане на преход... - случихме на Премиер и държавник...

141

некадърник

преди 13 години

О неземна простота.Магьосника от ос. Остана си с обещанията. Как го не заболяха ръките да реже лентички."Иванушка ***"

140

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Има ли гладни *** тука?...

139

Анонимен

преди 13 години

какви ги ръси о боже умиране има но от простотията оттърване няма

138

Анонимен

преди 13 години

Ха-Ха-Ха , не мога повече - такава комедия не бях чел скоро :-D