68

До # 58

преди 13 години

Какви руски *** са ти в главата, бе ***! Тук става въпрос, че 3-4 страни са си присвоили правото да казват кои държави са недемократични , а това са такива, богати на залежи на нефт и руди, и без да обявяват война най-нагло свалят дадено правителство и назначават послушковци. Ти бе, ***, не прочети ли или не чу ли, че тези "въстаници" са обрали и нашето посолство? Бягяй да ти бият инжекцията против тиха или буйна лудост и сетне лягай да спиш! Кой те пусна в това горещо време от психиатрията? Връщай се пак откъдето си дошъл и престани да пишеш идиотщини! Тези лекари как така си играят със здравето на такива хора с проблеми в мозъка?!

67

Анонимен

преди 13 години

Факта, че се намесиха по този начин в суверенна държава говори за престъпление!Световния жандарм и тук реши да посее от неговата демокрация, за да може да "жъне" петрол в резултат на което избиха хиляди мирни либийци! В предвид на това, което се случва в арабския свят и това, което се случи при нас мразя тази дума демокрация!

66

нациста

преди 13 години

ако не знаете самсунг е южнокорейска компания русофили

65

istorik

преди 13 години

Много се спекулира, а спекулирането принципно е форма на лъгане. Дългът, който Ирак имаше към Бг. фактически е бил загубен още с даването на парите от страна на БКП през 80- те години на миналия век. Садам, ако е имал намерение да връща, щял е да го стори, поне що се касае до лихвите. Изобщо тези "дългове" наследени от комунизма, не са дългове в точния смисъл на думата, тъй като са давани под формата на помощ за определени проруски режими, за подкрепа на борбата им срещу "световния империализъм"

64

до 55 корекция

преди 13 години

дано да са се махнали джалилистите от сайта. ние българите сме странни хора.този човек държеше наште медици 7 години а ние го възхваляме

63

нациста

преди 13 години

сравнете източния със западния блок.кой е по силен.западния

62

Читател

преди 13 години

Пентагонът съобщи, че до 31 юли разходите по военните операции в Либия струват на американските данъкоплатци 896 млн. долара. САЩ са доставяли също резервни части, муниции, гориво за някои неназовани държави съюзнички, участвали в бойните действия, на обща стойност 222 млн. долара.US военното ведомство добави, че САЩ са изпълнили над една четвърт от въздушните мисии на НАТО над Либия. От началото на операцията "Обединен защитник" САЩ са извършили 5316 полета - близо 27 на сто от общо 19 877 въздушни мисии на алианса. Mr Камерън, месю Саркози, няма да спите спокойно: бъдете сигурни, че САЩ винаги си възмездяват с лихвите напарвените разходи. Това означава 1/3 от петролните кладенци за USA, а останалите - поне 2-3 години пак за американците под наем. Ще има да се облизвате! За вас и силите на НАТО ще останат окупационните войски, нали вие така прекарахте САЩ в Ирак и се готвите да направите същото в Афганистан. Интересно защо досега не съобщаваха за участие на американска авиация в бомбардировките? Нали този път освободители и преносители на демокрация бяха GB, France and Italy?

61

нациста

преди 13 години

сравнете ми южна корея с северна корея и куба.южна корея е много по развита от тези държави

60

АЙДЕ У ЛЕВО

преди 13 години

КАДАФИ ИЗОБЩО НЕ РАЗБИРА НИЩО ОТ ПОЛИТИКА.ВИДЯ КАКВО СТАВА С МУБАРАК И ВЪПРЕКИ ТОВА НЕ СИ ВЗЕ ПОУКА.НАРОДА МУ ПОЧВА ДА ПРОТЕСТИРА А ТОЙ ВМЕСТО ДА ИЗЛЕЗНЕ И ДА ЗАПОЧНЕ ДА ХВЪРЛЯ ПАРИ ПОНЕ НЯКОЛКО МИЛИОНА. ЩЕШЕ С МЕСЕЦИ НАРОДА ДА МЛЪКНЕ И ДА МУ Е ВЕРЕН.КАДАФИ ИЗЛЕЗНА И ПОЧНА С КАЛАШНИКА. ЕДИН ОТКОС ДВА ОТКОСА ТРИ ОТКОСА. ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ПОЛИТИКА ЗАЩОТО ОТ ТОВА НАРОДА САМО СЕ ОЗЛОБЯВА.С ДВЕ ДУМИ КАДАФИ НЕСТАВА ЗА ПОЛИТИК. ПРИ БАШИР Е СЪЩОТО И ТАМ ЕДИН ОТКОВ ДВА ОТКОСА ТРИ ОТКОСА.....

59

нациста

преди 13 години

58 ви го е казал.само русофилите искат даима диктатори-ким ир чен и кастро останаха

58

обективен

преди 13 години

Франция и Англия ги плюят само руските *** в Бг. и сРъбия, никъде по Европа нема други такива животни, баси гнусляците руски- един файтон хора. Марш в русия гадини такива ха, ха, ха и кво ся падна ви "космическия карабЪль", трибуквие за вас!

57

До #36

преди 13 години

Стига с тази омраза към САЩ и НАТО! Сляп ли си да не виждаш, че става въпрос не за сваляне на Кадафи, а за петрола на Либия! Същото стана и в Ирак! Не виждаш ли, че ВБр и Франция, а впоследствие и Италия, си присвоиха правото да казват кои страни са демократични и кои не?! Като правило недемократични са тези сега с петролни залежи, сетне със залежи на метали като хром, манган и редки метали; т.нар. Алианс пуска самолетите и унищожава военните бази и крупните предприятия, сетне идват морската пехота (тюлените) и др.специални части и накрая мърлячи като нас охраняват военните обекти. А италианците още сега искат договор с Преходното правителство за възстановяване на щетите, нанесени от нападенията на съюзническата авиация! Да си спомняш как загубихме неизплатен заем от порядъка над 2млрд лв от Ирак? Ние с охраната на обекти си навлякохме омразата на иракчани, после ЕС ни нареди да опростим дълга и накрая ни изплатиха минимална сума. Хайде да не бъдем толкова американофили и еврофили, а да гледаме и собствения си интерес! Или поне да гледаме какво правят германците, не питомците на Саркози и Берлускони или на Камерън!

56

арсенал

преди 13 години

как може да има още хора които да харесват сталин

55

арсенал

преди 13 години

дано да са се махнали кадафистите от сайта. ние българите сме странни хора.този човек държеше наште медици 7 години а ние го възхваляме

54

нациста до 52

преди 13 години

говоря за българите.никой не защитава кадафи освен българите.

53

Анонимен

преди 13 години

Типичен гейбарастки червен *** си ти 48.

52

Анонимен

преди 13 години

Аха мерси 48 добре, че ни светна не знаех че арабите са комунисти но за теб разбира се всеки който не е съглъсен с твоето мнение е комунист.

51

нациста до 48

преди 13 години

кой луд ще защитава кадафи освен комунистите

50

СВЕЩЕННА ВОЙНА

преди 13 години

РЕЖИМЪТ НА КАДАФИ ЩЕ ПАДНЕ САМО КОГАТО ТРИПОЛИ ПАДНЕ. ТАКА Е БИЛО И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ОТ КРОЙ ВРЕМЕ.В ТРИПОЛИ ЕДНА ЧАСТ Е В РЪЦЕТЕ НА БУНТОВНИЦИТЕ ДРУГАТА Е В РЪЦЕТЕ НА КАДАФИ.ИСТИНАТА Е, ЧЕ КАДАФИ ЗАПОЧНА НЕЩО КОЕТО ВЕЧЕ НЯМА КАК ДА НЕ СВЪРШИ С ПАДАНЕТО МУ.ПРИ ТЕЗИ НАРОДИ УБИЕШ ЛИ РОДНИНА ТЕ ПОСЛЕ СИ ОТМЪЩАВАТ А КАДАФИ ЗАПОЧНА ЕДНА ВОЙНА КОЯТО НЯМА КАК ДА СВЪРШИ В НЕГОВА ПОЛЗА ДОРИ НАТО ДА СЕ ОТКАЖЕ.СЪЩОТО Е И В СИРИЯ. МОЖЕ ДА СЕ ЗАБАВЯТ НО И БАШИР ВЕЧЕ Е ПЪТНИК.

49

88

преди 13 години

до 48,не говори глупости