152

Анонимен

преди 13 години

"Работи се по няколко версии. Предполагаме, че има връзка между единия и другия взрив в София", обяви пред журналисти шефът на ГДБОП Станимир Флоров.Ама Флоров , ти откри Америка!Това е ясно на всички!Намери бомбаджиите , оправдай си заплатата , която получаваш!

151

Анонимен

преди 13 години

Следващия път , доскоро прикрития комунист Иван Костов - *** и по рождение прикрития хомосексуалист Яне Янев , да си вкарат в гъзовете по една голема китайска пиратка и да си я самоактивират , тогава медийния интерес ше бъде ,много, много по- голем!

150

Снощен

преди 13 години

Вчера са напапах с бобена янния с родопска наденичка . После гледах ТВ и гаврътнах една бутилка 2 л бира и си легнах благ . През ноща бая съм тръцкал жената избяга в другата стая и вика че не се траело ем шумно ем мирише . Вика ми ша сабориш централата на РЗС-то одсреща а то там гръмнало а аз се чудя що се затресоа прозорците не било от мен

149

Ли Фък

преди 13 години

Шерше ла фам е! И слепите ще видят колко червен е произхода и на Костов, и на Яне! Те са правени по един калъп и от един майстор - като политически марионетки. Има ли още наивници да вярват на "синята идея" в костовия вариант? И в РЗС, издържана с мафиотски пари?

148

CNN

преди 13 години

Заловен е предполагаемия извършител на атентатите на клубовете на Яне и Мавъра!У него е намерено безпорно доказателство(запалка еднодневка)Арестувания не е оказал съпротива и е заблуждавал специалните качулати части,че си палел цигарите с нея.Взета е мярка задържане под стража защото извършителя може да извърши и друго престъпление.

147

HM

преди 13 години

Аз мисля че е изтрещялник, нали снощи те е изтрещял

146

Анонимен

преди 13 години

След такива титанични изводи, за които никой "не можа" да се сети, направо Хорейшо от него се е учил!

145

до crus

преди 13 години

Цените се вдигат от монополите. Лукойл непрекъснато вдига цените.

144

HM

преди 13 години

Че то си е криза отвсякъде, самоче ся е Станишово - Доганова.

143

123

преди 13 години

"Повечето взривове имат сходства" - До този извод стигна родната полиция след проведеното разследване на случая... работата продължава!

142

не коментиращ

преди 13 години

Не само по тази статия има много смислени коментари, но има и много прости хора, много цинизъм, много агресия. Е за този материал беше споменал бате ви Бойко. Така се управлява и по -лесно.

141

crus

преди 13 години

Запаочват нещата лекинко да ми напомнят за виденовата криза ...цените нагоре ..костов е наблизо ...мдаам ... просто разсъждения

140

xeй

преди 13 години

ХЕй, съвсем ясно е, че след като и Костов и хората му се възсъединиха с партията-майка за вота и всичко останало, решиха да писнат в публичното пространсктво, че, виждате ли, ГЕРБ станали враг на Костов и сините! За заблуда на електората. Тъй като и Яне е от същото котило на ДС на БКП, с парички от Благодетеля поръча билдбордове с предизборен текст и почна да се оплаква гръмогласно. Взривовете са политпровокация като пожара на парт.дом-червена акция - да обвиним властта! И врага!

139

Анонимен

преди 13 години

снощи имаше много взривове......с тоя боб дето го ядохме цялата фамилия

138

Анонимен

преди 13 години

kazvat triglavata tikva: Van Der Volen, Van der Ceci i Van der Bobe sa zanesli fisheka, turnale fitilo i drasnali kibrito. prv oba4e ot mesto prestyplenieto e izbegal Cvetanow

137

Шарже ла фам

преди 13 години

Това е една любовна история -- търсете жената.По този начин Костов се обяснява в любов на Яне (в случая жената) и дава сигнал, че не иска да го дели с Алексей.Браво Костов, Браво ДСБ!

136

HM

преди 13 години

ся ще пуснат билборд. Бойко взриви офисите. 120 депотати от ГЕРБ гласуваха ЗА! Остават 2 дни, 13 часа, 7 мин. Бойко ще си признай на пресконференция

135

w

преди 13 години

Абе Хорейшо, като е по огневи способ и то на място с денонощно видео наблюдение, толкова ли не можете да проследите физическия извършител или извършители!? Нали нещото е станало в ранното утро - тогава там е мъртвило, много неща лесно се забелязват от органите на реда. Ако пък последните са заспали, то има камери, които би трябвало да работят постоянно. Нали?

134

Анонимен

преди 13 години

Здравейте граждани на Мутри стан

133

Анонимен

преди 13 години

koito stroi magistrali, tuneli i mostove ima dostyp do vzrivove vsekakvi, fitili i 4asovnici. nego fanete, nego osydete i nego v zatvora pratete.eto edno dobro izkazvane w tazi posoka:"За да се шуми около тези партии - РЗС и ДСБ, те правят интриги, правят си взривчета, докато ние откриваме магистрали. Когато бях главен секретар на МВР имаше една бомбичка пред къщата на Костов. Тогава се заговори, че това се прави, за да ги накарат да мълчат, а сега не могат да им се затворят устите, така че явно това не работи", каза Борисов.