23

Дедо Гаджа

преди 13 години

3 х на ден? Няма нищо чудно, нито пък е пикантно, при положение че става дума за 3 различни колежки. Едни му завиждат на франсето, други го хулят, трети го съжаляват.Спомням си за случай в Германия, където 28 годишен мъж бе пенсиониран заради своя необуздан сексуален нагон. Не си мислете, че на човека му е било лесно!

22

Анонимен

преди 13 години

Една от целите беше Строс Кан да не участва в изборите и постигнаха целта си по най-мръсния и гаден начин, чрез обвинения в несъществуващо престъпление, използувайки слабия ангел на Строс Кан. Царе на компроматите. За моралистите ще кажа какво казва Тодор Живков: стадото се води от коча, а не от ***.

21

Анонимен

преди 13 години

"Бившият управляващ директор на МВФ признал пред съпругата си, че е правил секс с три неназовани жени в интервала от петък вечерта до събота по обед..."Чудесата на тежката химия, приложени в медицината.

20

Анонимен

преди 13 години

НА КОЙ МУ ПУКА ?

19

Анонимен

преди 13 години

аз 2 пъти като работех в съветския съюз съм бил с по 3 различни жени а пък с по 2 на ден и сега го правя още

18

жена

преди 13 години

евала, а нашите форумци само ч***и си удрят

17

Анонимен

преди 13 години

Ан Сенклер е много обичана от ДСК.Тя е живяла все по- съпи пансиони и има нужда от много обич.С ДСК тя намира обичта в семейството.Ан е имала първи брак и две момчета, вече женени.Те двамата имат някаква уговорка, защото тя има някакво заболяване след раждане и явно няма контакт,а ДСК е галантен мъж,но не и изнасилвач.Нека живеят двамата в обич.

16

ДСК

преди 13 години

-На обяд оплющях три манекенки.-След обяд пак ми се доеба и подгоних камериерките ... първа, втора, трета нанизах ...-После дойдоха едни костюмирани момчета - викам си - чули са че съм голям *** - що да не ги оплющя и тях ама те излязоха гадове - сложиха ми белезници и ме арестуваха :(

15

Анонимен

преди 13 години

ЛЕЛЕ :)Я ГО ВИЖТЕ СТАРЧЕТО :) ПО 3 ПЪТИ НА ДЕН :D

14

шерлок

преди 13 години

"много се заглеждал" ?! бе това си е повече от заглеждане май. Ама стана ясно и поне как тая камериерка най -вероятно се е озовала в стаята му. Този явно кани наляво и надясно всички жени "да пият по едно питие в стаята му след работа". Та и на тая сигурно и се е "допило". След това явно е решила да изкопчи и още мангизи или е била посъветвана от някой за това

13

Пич

преди 13 години

Ми браво на човека. На тази възраст и *** като 18 годишен. На всеки мъж му се иска това, но не всеки може и има смелост. Целия живот се върти около ебането на млади и хубави жени. Защо трябва да отричаме това и да го демонизираме?!

12

Мими

преди 13 години

О, боже...чета и не вярвам на ушите си............

11

Хммм

преди 13 години

Много скалъпена цялата работа. Вие го изкарахте, че прави секс денонощно. :))) Предложил на 2 дето отказали, други 3 се навили, налетял на 4-та..... Той кога спи?

10

a

преди 13 години

Аз ако бех жена с тоя ще си легна само под силна упойка

9

Nobody

преди 13 години

На тея години знае ли човек къде ще го тресне парализата....

8

StereoTip

преди 13 години

жените винаги са ме интересували, но никога не съм ги харесвал :)

7

Анонимен

преди 13 години

interesno s kolko negri 6te byde kato vleze v pandelata (ako vleze)

6

Боби

преди 13 години

Тоя ''го може'' с виагра тъй както го гледам....

5

смях

преди 13 години

За тези разкрития, Саркози ли плаща?

4

така и аз мога

преди 13 години

Леле, ужас, сега остава да се окаже, че младите мадами наистина го смятат за привлекателен, и че не го правят за пари!