290

turlak

преди 13 години

kato ne ni sakat naze da im doidat kudri, afrikantsi i druga pasmina...

289

Анонимен

преди 13 години

С тези *** по нашите земи никога доникъде няма да стигнем!

288

Наркомани скапани

преди 13 години

Холандците са мръсни наркомани. От трева не знаят какво правят. Пожелавам им още няколко милиона *** и араби. Тогава ще се вайкат, че не са искали българи и румънци. Господ е справедлив !

287

шенген

преди 13 години

Гербелинките, "У Шенген" се размина, май! не я боядисахте тая сграда, дето Боко ви каза, че е останала и тва е. Гиди, мискини:)))))))))))))))))))))))

286

Анонимен

преди 13 години

Голям ще го ядат в момента, в който отворят границите си за Б-я и Р-я!

285

Анонимен

преди 13 години

Боко вече открива заводи и при съседите.Ще свърши лентата.Този пожарникар неможе да си седне на *** от скитане,но не забравяйте,че независимо кой го плаща,бензина и нафтата е 2,50 лв.Тази мутра всеки божи ден,издухва минимум средно две-три български пенсии,само от идеята да му "види *** път"Ех,славни СЛЕДМУТРЕНСКИ години!

284

an

преди 13 години

POLZATA OT 6ENGEN 6TE E SA6TATA, KAKVATO E I OT EVROPEISKIQT 6PEK. SAMO IZISKVANIQ I NIKAKAVI POLZA ZA NARODA. BLAGATA 6TE SA ZA DRUGARITE MUTRO-KOMUNISTI. EDINSTVENOTO KOETO 6TE SPE4ELI NARODA E, DA PLA6TA NA FALIRALITE DARJAVI DALGA. TAKA 4E NE NI TRQBVA NITO EVRPEISKIQT 6PEK. NITO 6ENGENSKIQT 6PEK. A AKO IMA TAKIVA DETO IM SE QDE 6PEK, DA SI KUPQT PO EDIN VIBRATOR.

283

Груйчо

преди 13 години

"Технически сте готови но съдебната ви система не става" .Просто , ясно и точно. Даже и не са се постарали да го кажат на дипломатичен език. Най-жалкото е, че са абсолютно прави. И няма как да не са след като цялата система е наредена от Гоце и компания.

282

Анонимен

преди 13 години

301По-малко от това, което ти плаща Цветанов:)

281

Анонимен

преди 13 години

МНого скоро, след като фалира Гърция и започне гражданската война война там, Холандия и другите , дето не ни искат ( И С ОСНОВАНИЕ) сами ще се молят да влезнем, за да участваме и плащаме откраднатите пари от Гърция с нашите вноски! Ама ако имаме умни управници, ние ще се дърпаме.... Щото пак ние ще оперем пешкира на хитрия Тодоракис!!!!

280

Анонимен

преди 13 години

АВЕ ВИЕ КОГАТО НАПРАВИТЕ 0,1% ОТ ТОВА КОЕТО СА НАПРАВИЛИ ГЕРМАНЦИТЕ ЕЛА СЕ ОБАДИ МИ МЪРЗЕЛИВИ СТЕ ВЕ КАЛПАВИ СТЕ НЕЗНАЕЛ С КВО БИЛИ ПО ЛОШИ ГЕРМАНЦИТЕ НЕ СЕ СПИРАТ ВКЪЩИ ОТ РАБОТА БЕ ПРОИЗВЕЖДАТ КОЛИ И КВО ЛИ ОЩЕ НЕ ВИЕ ЕДНА КОЛА НЕМОЖЕТЕ ДА ПРОИЗВЕДЕТЕ НА БАЗИРАНО ОТ ВАС ШАСИ ТУКА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ КАТО ГИ КАНИТЕ ТЕЗИ КИТАЙЦИ С ДЖИПОВЕТЕ ГОЛЯМО ЧУДО ВЕЧЕ.....................

279

...........

преди 13 години

*** съм им *** майна на Холандия като не ни ще... И аз не я искам както и целия ЕС... :D

278

Анонимен

преди 13 години

Държавата това сме ние народа като емиграме всички за кво ние шенген.

277

Анонимен

преди 13 години

Най големият проблем на българите е липсата на национално самочувствие. Живея в германия и не виждам с какво сме по -лоши ,само дето не ги управляват мутри и *** .

276

JD

преди 13 години

Трябва пак да се срещнем с холандците на волейбол... :)

275

..ДО 301

преди 13 години

Само знайте за парата ....и жената !

274

Анонимен

преди 13 години

мене па ми дреме на севастократора дали ще влаем у шенгено

273

stenly

преди 13 години

Ще ни приемат в Шенген само ако свалим от власт хора като Гоце, Румен П., Р.Овч.Те все още дърпат конците на съдебната ни система и това не е тайна за никого ,дори и за "простите европейци". Лошото е че тези не пускат кокала лесно. Явно трябва преврат в БГ. Относно Румъния, няма да се изненадам ако я приемат в Шенген преди нас.

272

до 296

преди 13 години

Костов направи едно добро ,---КОРУПЦИЯТА ПО ВСИЧКИ ЕТАЖИ ,ПОВЕЧЕ ........СЪМ БЛАГОДАРСКО ОТ НЕГО ...........

271

шМенген

преди 13 години

Закакво ви е Шенген бе овци? Да се напълни тука с араби и аборигени ли , щот са ни малко ***?