120

АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ

преди 13 години

мен е същото.Не виждам защо трябва да протестират и вашият основен контингент гласоподаватели-пенсионерите.Вече 2-ра година ГЕРБ плащат увеличени от Сергея предизборно пенсии а в посочените от мен държави ги орязаха.В Латвия и Литва също се стигна до намаляване на пенсии.В Румъния имаше яки съкращения в бюджетния сектор.Стигна се до там,че тяхното правителство съкрати 40% познайте какво- пожарникари!!!

119

Анонимен

преди 13 години

12420 години живеят лошо САМО неудачниците.Теб и в Швейцария да те пратят(щото няма как да отидеш сам) пак ще живееш зле.Селските амуджи навсякъде по света живеят ЗЛЕ!

118

АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ

преди 13 години

Верно е! Целият народ го спукват в момента.Ама след време целият народ ще се изреди на ***!Тогава много пукнали ще има!==================================================*** червен, не си спомням да съм те упълномощавал да говориш от мое име.Щото и аз спадам към народа.Мен лично ГЕРБ не ме спукват.Корпоративния данък не ми го увеличиха,а на много други места го направиха.ДДС не го увеличиха а в Румъния и Унгария отлетя с по 5 % нагоре през 2009 и 2010.Така че данъчното бреме за

117

до 123

преди 13 години

***,народът си каза тежката дума-Червени крадци и ДПС-вън от управлението!

116

Анонимен

преди 13 години

Живеем много лошо.Вече 20 г.

115

Анонимен

преди 13 години

"ГЕРБ ще ви спукат."Верно е! Целият народ го спукват в момента.Ама след време целият народ ще се изреди на ***!Тогава много пукнали ще има!

114

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ ще ви спукат.

113

АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ

преди 13 години

Без да съм фен на Бибитко,ако на следващите избори пред мен стои дилемата дали да гласувам за някой от останалите "играчи" на политическата сцена при положение,че не се е зародила нова дясна партия или за партия ГЕРБ,ще лазя до изборната секция но за пореден път ще набия един четвъртит в задниците на Червените ***!

112

до 117

преди 13 години

С червен *** не се спори.

111

Анонимен

преди 13 години

Защо българите ще гният в тинята до живот?Защото има доста като тези двамката.Мега *** с ментални отклонения.И като добавим че са смръдливи селяци,картината става пълна.112Определено имаш психически отклонения!114"предричаш"..........???*** си ***.мата,ти да не си Нострадамус бе?

110

Анонимен

преди 13 години

"Не виждаш ли че "Ц"-то нарочно съм го изписал с голяма буква,бе червено кратуна чугунена?"Много лесно като ти посочат грешката ти (глупостта ти) и да започнеш да се оправдаваш!Типично ГЕЙберастко поведение! :)))

109

АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ

преди 13 години

Червените *** скакалци."Пише се Съветски. От съвет.Много сте неграмотни това ***! :)))===============================================Не виждаш ли че "Ц"-то нарочно съм го изписал с голяма буква,бе червено кратуна чугунена?Това доказва че сте *** аграри и такива ще си останете до последния последовател на Улянин.

108

Анонимен

преди 13 години

"Червените *** скакалци."Пише се Съветски. От съвет.Много сте неграмотни това ***! :)))

107

Анонимен

преди 13 години

Платени плювачи,Успокойте топката!Предричам втори мандат на ГЕРБ с пълно мнозинство на следващите избори.Има да попържате поне още шест години.Пазете си силиците!

106

Анонимен

преди 13 години

Още утре Доган,Сидеров,Костов и Станишев да почват консултации!Голем смех ще падне!

105

АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ

преди 13 години

Душа, жлъчката и сърцето! Пази си ги, други нямаш! :)))===================================================Не се коси!Нищо друго не ме зарежда с енергия така,както факта,че най-после ви се разгонва фамилията на Червените престъпници.Пожелавам на Бибитко още един мандат,а през това време да се зароди истинска дясна партия,която в крайна сметка да потърски сметка на назначените капиталисти за пладнешкия грабеж извържен от Червените *** скакалци.

104

Анонимен

преди 13 години

Този човек е една огромна цистерна пълна с ... с въздух дори и без налягане!

103

Анонимен

преди 13 години

"Публикувате статията и машите на Червените кхмери-платените драскачи започват яко плюене по сигнал.Я проверете от първите 50 мнения колко са на червени ***.Умирам от кеф как се давите в собствените си изпражнения *** червени"Душа, жлъчката и сърцето! Пази си ги, други нямаш! :)))

102

АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ

преди 13 години

НЕ СЕГА, А НЕПРЕКЪСНАТО ТРЯБВА ДА ВОДИТЕ КОНСУЛТАЦИИ==========================================На принципа на тройната ламя: 3-5-8 ли лайка ти проста да бера?Та да може да намаже и Драгалевската *** на червените бандити,оня кандидат президента на СДС,дето е зависим от *** Доган, или пък защо не и самата "столетница"!

101

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Компир, кво става , бе ???Толкова мачлета изигра , черен като *** си в началото на юни- от резане на ленти и обиколки -охранителни из страната, толкова копчета натискаше , такова количество глупости издрънка за две години , толкова посещения на Правец направи , толкова голф игрища откри....Така и не разбра , че работното място на един министър председател е КАБИНЕТА му.., а не - мутренския джип и наглеждането на "бизнеса"...И кво сега ?? Като някои други ли ?? В ЮАР - с ЦветИто ли ?? А и тя взе да остарява ...Лоша работа, рапоне ..Требе да се мисли - а ти ТОВА най- много го мразиш..А пък и не можеш..Летя , летя, летя на крилете на глупостта и самозабравата..)Дотам се докара , че и МАФИЯТА-твоите хора , и руските агенти- златевци, герговци и сие ,и целият 'капацитет' на ДС мозъците -няма да могат да те спасят..И тези форуми , и този НЕТ , и този ЦВ. , вместо да опандизи тези писачи ,като едно време ..:))))))))))Лошо компир , лошо - вече започна да се давиш..Така и не разбра , че хората , гражданите ИСКАТ ЗАКОНИ и прилагането им , не на корупцията и мафията, не на олигарсите- твоите хора , не на роднинството , не на простащината и празното самочувствие , не на икономичеката безизходица и скапване , не на смачкване на малки и среден бизнес , не на мутрите от ДС и руските агенти- лапачи ...., а това само с твоите ПРАЗНИ приказки, не става ..))Не ставаш, застаряващ ДС-комунистически мафиоте ..Времената вече са други ..))