40

БЪЛГАРИН 1

преди 13 години

Чудя се тези,които са против Атака дали са нормални и истински българи готови сме всичко да търпим само и само де не развалим рахатлъка на някой-дори само това,че изхвълиха ДПС от управление е достатъчно,право е казал Ботев " умните у нас считат за луди",но майе време на тая държава начело да застане някой луд щото от умници я на какво дередже сме я.

39

xxx

преди 13 години

Все пак, да си спомним - само преди месец, с "грубо извиване на ръцете" и шумен скандал ГЕРБ наложи промяна в правилника на НС, благодарение на която именно същия Валентин Николов остана и след изтичането на мандата му шеф на комисията за борба с корупцията (или както там са я кръстили). Глупакът Болен сигурно си е помислил, че от ГЕРБ му правят "евала", а то се оказа, че те просто си плащали на Николов за са напусне той Атака...

38

j

преди 13 години

Да 27 го е казал най добре. Всички говорят , ч са лакоми да вярно е подписали за да станат депотати,неморално и подсъдно. Но как при това се защитава тоя псохо Болен незнам, а може би само тези от регистъра. След това ракритие, досега само се говореше и се знаеше без фкти, как някой *** ще гласува за Болен.

37

Анонимен

преди 13 години

abe v toa sait ima6e edna NEVERNA (fal6iva) informacia za palej na ofis na Ataka iskam da qa pro4eta ama ne6to qa nema , ili tq sa6to struva 150 000 evro

36

Анонимен

преди 13 години

bolen vav zatvora

35

Анонимен

преди 13 години

Блажим ли Блажим ли Луфтханзени?А на Митака апартаментчето било много хубаво в Брюксел(говорят злите езици)...

34

Анонимен

преди 13 години

navas dragimi dnes.bg kolko vi plati Aataka da pusnete fal6ivata informacia za paleja

33

Хомосоциалисти

преди 13 години

Кадиев даде гръб на "София прайд"Общинският съветник от БСП Георги Кадиев иска Столичната община да е съорганизатор на "София прайд". Кадиев е внесъл доклад с предложението за одобряването му от Столичният общински съвет.Днес докладът беше отхвърлен с мнозинство от съветниците от комисията по обществен ред на съвета."София прайд" е шествие, организирано от ЛГБТ-организации, обясни Кадиев пред съветниците. Предложението му е продиктувано от желанието му това да е шествие, а не демонстрация. Колкото до искането му общината да е съорганизатор на проявата било по-скоро морален ангажимент и не касаело финансиране, уточни кандидатът за кмет на столицата.Кадиев добави, че единственото, което може да се иска от общината, е освобождаването на организаторите от таксата за ползването на зелени площи. "По никакъв начин не приемам шествието като маркетинг и реклама на различната ориентация", каза още Кадиев.Припомняме, че още на 19 май общинският съветник подкрепи инициативата на организаторите на шествието София Прайд, с която те поискаха Столична община да е съорганизатор. Официалните мотиви на Кадиев до Столичния общински Съвет бяха:"Аз съм кандидат за кмет на София. Нямам нито желание, нито намерение да съм кмет на град, в който вилнеят ксено- и хомофобски настроения, в който омраза и агресия ни заливат заради цвят на кожа, религия, сексуална ориентация или принадлежност към малцинствена група. Искам да съм кмет на град с вибрираща свобода, тонус и настроение да живеем пълноценно и нормално, без да се страхуваме.Не знам дали този парад ще спомогне за повече толерантност в обществото.Но аз започвам да се страхувам от това, което се случва в България - не просто в икономиката, а в морала на управлението, основан на агресия, страх, принуда, подслушване, репресии.И ако една такава инициатива ни върне към основни човешки ценности - да сме честни в отношенията си, да сме толерантни, да приемаме правото на всеки да е различен, тогава може би ще имаме ЕДНА РАЗЛИЧНА СОФИЯ, една различна България

32

Анонимен

преди 13 години

tea trea gi sadat za podavane na neverna novina tuk

31

Анонимен

преди 13 години

verno be tea tuka v toa sait beha pusnali edna statia za palez , no ve4e e nema

30

Анонимен

преди 13 години

a za6to skrihte tazi FALSHIVA informacia za PALEJA , opla6ihte se mai

29

Анонимен

преди 13 години

"Не знам колко души са подписали, но мисля, че са около 10-15 от депутатите и още 30, които не са влезли в парламента", каза в интервю за Би Ти Ви независимият народен представител, който напусна партията на Сидеров преди седмица.За такива зависимости се разчу в началото на март т.г., когато депутати поискаха Сидеров да оправи документи за заем, по който те са подписали гаранция, за да декларират верността си към партията"Ние ще сезираме компетентните органи и сме разговаряли с адвокатите, подготвили тези документи. Става дума за 5 офшорни фирми. Много е сложна схемата", каза Николов, който в момента, до 1 септември, продължава да е председател на Парламентарната комисия за борба с корупцията и предотвратяване на конфликт на интереси. Николов очаква да бъде извикан в прокуратурата. Твърди, че е бил подведен да подпише такива документи и ще търси правата си в съда.

28

Анонимен

преди 13 години

to ti si moderatora be hahaha, i horata si mislat 4e nekoi komentira po temata tuk , tralala

27

НЕЗАВИСИМ

преди 13 години

Членовството на партия АТАКА да се изолзва, като официален регистър на лудите в ***. Сега на изборите ще лъсна точна бройка !

26

до 22

преди 13 години

Да коментира се ,не е ***.Аз коментирам неща които знам със сигурност за Валентин Николов,контрабандираше цигари за Румъния,имаше дискотека "ВАРАКС" в Добрич.

25

Анонимен

преди 13 години

mnogo interesno za6to toti sait dens.bg premahna nabarzo v4era tazi fal6iva novina za PALEJA na ofis na Aataka , ili tova be6e UMISHLENO

24

Анонимен

преди 13 години

Виждате ли как се купува депутатско място в България.То се знае отдавно ,но сега лъсна наяве.Това е позор.Парламента трябва да се разпусне и да се направят нови избори,защото тоя състав е невалиден.Такива "Тикви корумпирани" ,контрабандисти на цигари ни управляват.Затова няма изпипани закони и все се поправят вече 20 г,щото такива тикви лобират за себе си.Държавата ни е приватизирана от мутри,бандити и олигарси.

23

до 19

преди 13 години

Ами да де, нямало е да стават депутати от Атака като са толкова морални! Това искам да кажа.

22

Анонимен

преди 13 години

tuk nekoi vaob6te komentirali li , ili tova sa moderatorite pomejdu si

21

Анонимен

преди 13 години

Даааааа,лаком *** кръв ***.Тоя Валентин Николов контрабандираше цигари за Румъния преди 15 г,размахваше пищови по границата,все се опитваше да стане депутат с пари и все не ставаше,но ето при Волен стана ,но евалла на Волен Сидеров-с това се видя колко му е акъла на тоя *** Николов ,председател на комисия по корупция и т.н.Подписали са документи ,дали са по 150 000 евро уж ,като заем ,а то грънци.Половината ни депутати са в парламента само от интерес да правят пари ,ане че имат акъл.