9

dexxa

преди 13 години

Просто изразих една всеизвестна истина. Само където, сега ни я пробутват като нещо положително. С две ръце съм "За" органичното производство, но тук печалбата е на първо място. И когато някой рекламира, че произвежда "изкуствени" зеленчуци, които нямало как да са "заразени" ми се стори смешно.

8

Анонимен

преди 13 години

По нашите краставици виреят само източници на венерически болести :)))

7

Анонимен

преди 13 години

Абе какви са тия поредни педаристични изказвания на Гербераасткото ни дфезорганизирано управление. Онзи ден едно недоразумение М.Найденов се изтъпанчи и каза че ние не сме имали право еднолично да забраним вноса на краставици от Германия и Испания, а сега други Евро държави забраняват еднолично вноса. Че сме се огъзили на кого ли не ясно. не е ли ясно на ББ и шайката *** че Америка сигурно няма да участва на следващите избори

6

екологично чист

преди 13 години

Аз искам да попитам. Колко екологично чисти са тия краставици гледани в екологично чиста камернна вата с екологични чисти минерални торове......... Тва не са краставици а чисто и просто само НИТРАТИ ..... аман от простоиииии ясно е че ще се мре то не са меса с вода и нитрати кисело мляко от растителни мазнини *** по добре да си купуваме банки със глюкоза и да се храним венозно................

5

Оле!

преди 13 години

докъде стигнахме, краставици, отглеждани върху каменна вата и с минерални торове да се радват на повече доверие от естествено отгледаните. Аз няма да спра да ям краставици, но се надявам да поевтинеят заради съмненията :)Като си спомня колко пилешко изядох преди няколко години по време на пилешкия грип, ммм :)))

4

Анонимен

преди 13 години

Как да имаш доверие на Миро МЪРШАТА и подопечната му агенция.Защо никой не каза къде се намира нашата лаборатория в която са изследвани?Може би нямаме такава.

3

Анонимен

преди 13 години

2, защо правиш извод за всички български производители на зеленчуци? Вуйчо ми има оранжерии и всичко се гледа в почва и с естествена тор!Примерът в статията е просто една от многото фирми-производители.

2

dexxa

преди 13 години

Да са ни честити българските оранжерийни зеленчуци! 100% нитрати. Не са ни нужни някакви бактерии за да са отровни.

1

Анонимен

преди 13 години

Много се съмнявам. Мои приятели днес споделиха, че не са купували никакви краставици (дори български) от страх. И все пак мисля, че сега е удобен момент наши фирми да се опитат да пробият повече на европейските пазари.